4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa beardie »

pre podnikatelov toho SNS spravila prekvapivo vela, ale stale je to malo v porovnani so vsetkymi tymi zhovadilostami, co pachaju
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Danko keď sa pomýli aj pravdu povie. Mňa udivuje ich politika, idú aj voči vlastným partnerom. SNS nemá potenciál s niekym iným existovať.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

beardie napísal: 28 mar 2025, 23:07 pre podnikatelov toho SNS spravila prekvapivo vela, ale stale je to malo v porovnani so vsetkymi tymi zhovadilostami, co pachaju
Problém je, že nemám IQ 80 a viem, že Danko je vo vláde, ktorú kritizuje a kritizuje ju za veci, ktoré on sám osobne schválil na vláde pred pár mesiacmi. Keď mal reálnu šancu a moc to zastaviť, tak zvládol akurát tak písať Ficovi ľúbostné listy a točiť párky v Rusku.

Už som videl istého človeka protestovať spolu s občanmi proti vláde, v ktorej on osobne bol minister. Takže čakám, kedy Danko príde v piatok na protest proti Ficovej vláde. :D :D
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Blastbit napísal: 28 mar 2025, 22:46 Odísť iba do lesa sa vyvenčiť. Kvôli zmene generálneho prokurátora chceš odísť ?
Tak mne v rychlosti nenapada co este viac podciarkne mafiansky stat ako to, ze by sa GP stal napriklad obhajca Kocnera.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

A krajiny v zahraničí sú tiež plné mafie a dokonca aj terorizmu ktorý tu nemáme, aj vďaka prístupu proti nelegálnej migrácii.
Dnešný článok, N. Bodor bol na Úrade vlády, P. Kotlár má viac kompetencii https://podcasty.sme.sk/c/23470253/dobr ... ml?ref=mnt
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Keby bolo ako nieje - viacerí by neboli vo vláde, ale v opatere psychiatrov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

To je ako s ludskym virusom. Ak bol "vyrobeny" na zabijanie rodu Slavjan Samsung, tak je snad o to vacsi dovod sa mu branit ako nechat sa mu zabijat. Takze ak zla EU nici zvieracim virusom Slovensko, tak sa treba branit jeho prenosu. But who am I to judge.

A kedze FMD ma byt trest, ak posledna medializovana epidemia FMD bola prave tu, v Anglicku, pytal som sa, za co to bol trest v 2007. Nikto nevie. A to bola celkom rana, ked sa vystriedali dve epidemie FMD a medzi to este MCD (choroba slianenych krav). Ako sa pozeram po okoli, ani tak to polnohospordastvo nepadlo. Tu na vidieku v trafike clovek skor kupi magazin o traktoroch ako NatGeo Travel.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Dnes som si chvilku vypocul rozhovor Lajcaka byvaleho ministra zahranicnych veci na joj24 a teda bol som sklamany, zacina to vyzerat ze to ako sa posledne trochu distancoval od prosmerackych nalad uz neplati, celkom kvalitne tam kloktal Ficove chlpate gule :D Ako ze kazda krajina ma pravo vyjadrit svoj suverenny nazor, a to ako sa teraz distancujeme od veci je iba zdanie, okolo otazok co sa tykali premiera sa div ze nie plazil, ked prisla rec na podrzvtaka v palaci, tak donho celkom kvalitne utocil.

Zrejme zacitil vietor mozneho navratu do nejakej statnej funkcie, mozno minister zahranicnych veci, alebo mozno dokonca aj vidina nejakeho prezidentskeho fleku, alebo ina funkcia.

Autoeditácia príspevku po 6 hod 48 min 41 sek:
No co som hovoril.
https://domov.sme.sk/c/23470421/byvaly- ... icovi.html
jackb
Redeemer
Redeemer

Dovolili si gangstri v 90-tych rokoch zastrelit krajskeho prokuratora?
https://mybystrica.sme.sk/c/23470617/ru ... atora.html
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Článok nepíše o gangstroch, zase táraš.
K téme https://dennikn.sk/minuta/tema/19325/ficova-vlada
" Nový minister športu Huliak by sa vrátil do parlamentu, ak by bol
nejaký problém s jeho poslaneckým náhradníkom Radačovským. "
„Ak by nastal existenčný problém s touto vládou, budem to znovu ja, kto ju zachráni,“
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jackb, nepredbiehaj. Zatial to vyzera na samovrazdu prokuratora, takze nepis zbytocne o gangstroch a neporovnavaj to s 90. rokmi.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ospravedlnujem sa. Zastrelenie som bral ako zavinenie inou osobou.

Data bez patosu
Data bez patosu napísal:Vieme, že Žilinka s €5000 rentou mesačne vládu teší a opozíciu trápi. ALE: rozpočet u Ruda Huliaka má v 2025 rast o 2️⃣0️⃣0️⃣ zamestnancov nad rámec delimitácie od iných ministrov!
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nevhodil nahodou Huliak predhvilkou matecnu, kvoli konsolidacii. Zas mi to nejako nevychadza.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skor ju vyhodil preto, ze je clenkou predsednictva SNS.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

To mi je jasne, skor som narazal na trapne vyhovorky.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Plošná regulácia medveďov a mimoriadna situácia Tarabu https://domov.sme.sk/c/23471069/taraba- ... ml?ref=mnt
" Taraba chce plošnú reguláciu medveďov, navrhne vyhlásenie mimoriadnej situácie v okresoch " - skôr individuálna regulácia.
chudoba
Expert
Expert

Príspevok od používateľa chudoba »

Akurát kukám telku počas jedenia a Šimečka tam mudruje že terajšia smerovláda je aký zlepenec, a že prečo sa tak držia zubami nechtami, že treba predčasné voľby atď. Ale mne je smiešne že to hovorí práve človek ktorý ani raz nedovládol, všetky ich vlády padli, a v predčasných volbách znovu vyhrá smer a hlas. Na slovensku to je klasika, nech robíme čokolvek, ajtak vždy prvé miesta majú smer a hlas. Tí sa spoja, priberu si nejakú SNS, KDH, Republiku a zase vládnu… Proste na slovensku je automatické že vždy vyhrá smer alebo hlas. Proste ako v cyklistike slovinec Pogačar že keď on sa zúčastní tak je automaticky víťazom. To isté je aj politika. Niet tu nikoho kto by premohol v popularite Fica alebo Pellegriniho.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kedy Simecka vladol? :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

chudoba napísal: 04 apr 2025, 12:55 Akurát kukám telku počas jedenia a Šimečka tam mudruje že terajšia smerovláda je aký zlepenec, a že prečo sa tak držia zubami nechtami, že treba predčasné voľby atď. Ale mne je smiešne že to hovorí práve človek ktorý ani raz nedovládol, všetky ich vlády padli, a v predčasných volbách znovu vyhrá smer a hlas.
Akurat citam forum, tvoj prispevok a je mi smiesne, ze to pise clovek, ktory ani nevie, ze Simecka nebol nikdy vo vlade, ziadna jeho vlada nepadla a je vlastne prvykrat poslancom NR SR od jesene 2023. Aspon si nam ukazal svoju tupotu a hlupost.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

chudoba napísal: 04 apr 2025, 12:55 Akurát kukám telku počas jedenia a Šimečka tam mudruje že terajšia smerovláda je aký zlepenec, a že prečo sa tak držia zubami nechtami, že treba predčasné voľby atď. Ale mne je smiešne že to hovorí práve človek ktorý ani raz nedovládol, všetky ich vlády padli, a v predčasných volbách znovu vyhrá smer a hlas. Na slovensku to je klasika, nech robíme čokolvek, ajtak vždy prvé miesta majú smer a hlas. Tí sa spoja, priberu si nejakú SNS, KDH, Republiku a zase vládnu… Proste na slovensku je automatické že vždy vyhrá smer alebo hlas. Proste ako v cyklistike slovinec Pogačar že keď on sa zúčastní tak je automaticky víťazom. To isté je aj politika. Niet tu nikoho kto by premohol v popularite Fica alebo Pellegriniho.
Tvoj prispevok vcelku trefne vysvetluje preco u nas vzdy vyhravaju ludia ako Fico, resp Fico :)
Napísať odpoveď