Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Ale veď ženy sú tiež len ľudia, tak prečo sa tu rieši špeciálne zaobchádzanie?
inak sa správaš k ženám, inak k deťom, inak k nadriadeným, inak k mačkám atď...
Mne tu bolo celé roky neustále opakované, že ženy nevyžadujú špeciálne zaobchádzanie.
A preto si sam 
Ja som im práveže dával špeciálne zaobchádzanie. To najšpeciálnejšie možné. Ale eventuálne ma to prestalo baviť.
V tom prípade je všetko ako má byť. Teba to prestalo baviť a ženy to nezaujíma.
-
starysomar
Hardcore addict
Ak je väčšina s niekým a niektorí sami - niekde je rodiel. V počasí to nebude.
Proste som nebol pre nich dosť dobrý. Taký je život - niekto má na Ferrari a niekto iba na lístok MHD.
A zase sa tu snazis navodit dojem ako to robis 15 rokov v tvojej teme, ze vztah je len o peniazoch.
Cez 18 rokov. Aj tomu čo vlastní Ferrari sa raz pokazí a bude musieť ísť busom.
Bolo to obrazné prirovnanie. Že ty v tom vidíš len peniaze je tvoj problém.heker napísal: 05 apr 2025, 9:51 A zase sa tu snazis navodit dojem ako to robis 15 rokov v tvojej teme, ze vztah je len o peniazoch.
Nie, to vidis v tom ty. Mam ti najst tvoje prispevky z minulosti?
Ešte raz: bolo to len obrazné prirovnanie.
Tu mas svoje obrazne prirovnania!
post2377773.html#p2377773
post2349434.html#p2349434
post2348635.html#p2348635
post2315417.html?hilit=Peniaze#p2315417
post2312407.html#p2312407
Tych prispevkov tu mas kopu o tom.
post2377773.html#p2377773
post2349434.html#p2349434
post2348635.html#p2348635
post2315417.html?hilit=Peniaze#p2315417
post2312407.html#p2312407
Tych prispevkov tu mas kopu o tom.
OK, napíšem to po lopate aby to dokázala pochopiť aj tvoja makovica: niekto má na to byť vo vzťahu a niekto sa musí uspokojiť byť sám. Takže naposledy: bolo to len obrazné prirovnanie.
" niekto má na Ferrari " = " niekto na to byť vo vztahu "
" niekto iba na lístok MHD. " = " niekto sa musí uspokojiť byť sám "
Ja som mal 4,5 ročný vzťah, predtým aj úlety a nedalo by sa to prirovnať k Ferrari, ale napr k priemernému autu.
Kebyže nemám postcovidové problémy a problémy so srdcom pri ktorom by to obmedzovalo ženskú na aktivity tak pohoda.
Pretože inak nahodiť seba, zavolať ženskú von a urobiť s ňou program, potom sa s ňou omacávať a citovo sa viazať je to najľahšie.
" niekto iba na lístok MHD. " = " niekto sa musí uspokojiť byť sám "
Ja som mal 4,5 ročný vzťah, predtým aj úlety a nedalo by sa to prirovnať k Ferrari, ale napr k priemernému autu.
Kebyže nemám postcovidové problémy a problémy so srdcom pri ktorom by to obmedzovalo ženskú na aktivity tak pohoda.
Pretože inak nahodiť seba, zavolať ženskú von a urobiť s ňou program, potom sa s ňou omacávať a citovo sa viazať je to najľahšie.
ja v tomto absolútne súhlasím. Nie si prvý ani posledný, ktorý nie je uspôsobený na párové žitie alebo schopný socializácie. či je to už evolučne zariadené aby sa tvoj gén nešíril alebo ako, je to tak. Poznám ľudí, čo majú 40, samotári, sem tam prostitútka a vybavené. Akceptujú svoj život, májú koničky, prácu, akvtivity ktorým sa venujú a žijú normálny život. Akurát sami. Bude to asi aj tvoj prípad a vysral by som sa na naháňanie niečoho, či nikdy nedosiahneš. Venuj sa iným veciam.Terepin napísal: 05 apr 2025, 15:06 OK, napíšem to po lopate aby to dokázala pochopiť aj tvoja makovica: niekto má na to byť vo vzťahu a niekto sa musí uspokojiť byť sám. Takže naposledy: bolo to len obrazné prirovnanie.
ako off-topic jak svina ale Terepin tu ma svoju 18 rocnu ci kolko temu plus ho riesite este aj v tejto.... som jediny komu to pride absolutne zbytocne a je pre mna totalnou zahodou ako to vobec je mozne ze sa tu venuje taka pozornost cloveku ktory podla mojho skromneho nazoru len preslapuje na jednom mieste a hlada vsetky mozne dovody ako sa co neda a priestor pre sebalutost? ja viem ze ludia ako heker si mozno nevedia pomoct ale aj tak ved toto je chore......
-
starysomar
Hardcore addict
Je vecou každého, čomu venuje čas, pozornosť a písmenká. No inak - súhlasím.
Vôbec sa neľutujem. Teda, ľutoval som sa pred 15 rokmi, ale už dávno nie. Len poukazujem na pokrytectvo ľudí, ktorí na jednej strane hovoria, že žien sa netreba báť, dávať ich na podstavec, lebo sú to tiež ľudia, no jedným dychom dodajú, že si vyžadujú špeciálne zaobchádzanie a treba dodržiavať presne pravidlá inak vám dajú košom. Tak si vyberte - alebo sú to tiež len ľudia, alebo sa k ním treba správať špeciálne; oboje platiť nemôžu.