4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Pre to som hovoril, ze mozu pouzit aj ine veci.
Takze tu mame dalsiu firmu z nulovymi trzbami, ktora sa nabali, teraz na slintacke a krivacke a nahou ju vedie byvali poslanec SNS.
https://www.aktuality.sk/clanok/g1LToGe ... -techniku/
Takze tu mame dalsiu firmu z nulovymi trzbami, ktora sa nabali, teraz na slintacke a krivacke a nahou ju vedie byvali poslanec SNS.
https://www.aktuality.sk/clanok/g1LToGe ... -techniku/
Tým pádom vláda odškodní svojich voličov aj z peňazí ľudí, ktorý opatrenia dodržiavali.Johnnny napísal: 09 apr 2025, 18:27 Nieco by sa dalo ziskat aj tym, ze nebudes odmenovat ludi za nedodrzivanie pravidiel
https://www.aktuality.sk/clanok/dnDtUcp ... -amnestiu/
-
Mek
Addict
A nabuduce mozu s radostou ocakavat, ako budu vsetci opatrenia dodrziavat.
Vsak naco...
Vsak naco...
-
harrison314
Hardcore addict
A paradoxne na tej istej schody Sutaj obvinoval matovica za 20 000 mrtvych. To nevymyslis.
-
starysomar
Hardcore addict
Spoluobčania zvolili lúzu. A zvolia zas.
Čo to k* je?
Chytil slušného flasha. Časom príde aj na roztrhanie lekárskeho diplomu ako tvrdil že to urobí.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja sa to bojim pozerat, moze to dakto zhrnut?
Plus pytali sa ho, aky ma nazor na SLAK, ockovnie a karentetu?
Plus pytali sa ho, aky ma nazor na SLAK, ockovnie a karentetu?
Dam ti jednoduchu otazku. Ak by na jeho mieste bol Kotleba a trepal este vacsie hovadiny tak by si sa tiez cudoval??
Ja sa ti cudujem ze to vobec riesis a sledujes. Ignorovat a hotovo. Hlavne ked vieme ze to bude mat NULOVE dosledky.
Fico ho tam necha kecat uplne hocico, nevadi mu to. Hlavne aby nesedel v parlamente.
Tak kontaktuje svoju alma mater a vystavia mu aj 100 duplikátov jeho diplomu. Fakt už ma nebaví vyvíjať mentálnu kapacitu, aby som sa zaoberal detinskými gestami narušeného jedinca, ktorého živím zo svojich daní. Novinári by na jeho tlačovky mali chodiť len s 2 otázkami: Koľko daňových poplatníkov stál pán Kotlár tento mesiac? Čo pre občanov za tie peniaze urobil? A následne by sa všetci zdvihli, odišli a napísali by články o tom, ako Ficova vláda v čase konsolidácie rozhadzuje peniaze na rôznych Kotlárov. Ani písmenko o tom, čo ten debil zase natrepal/urobil.Blastbit napísal: 10 apr 2025, 22:00 Chytil slušného flasha. Časom príde aj na roztrhanie lekárskeho diplomu ako tvrdil že to urobí.
Pôsobí ako by mal neurózu či sa mýlim ? Mám svoj názor na média, už ho tu nepoviem pre pokoj diskusie, ale chlape/chlapi vidíte to aj sami.ephramko napísal: 10 apr 2025, 22:46 Tak kontaktuje svoju alma mater a vystavia mu aj 100 duplikátov jeho diplomu. Fakt už ma nebaví vyvíjať mentálnu kapacitu, aby som sa zaoberal detinskými gestami narušeného jedinca, ktorého živím zo svojich daní. Novinári by na jeho tlačovky mali chodiť len s 2 otázkami: Koľko daňových poplatníkov stál pán Kotlár tento mesiac? Čo pre občanov za tie peniaze urobil? A následne by sa všetci zdvihli, odišli a napísali by články o tom, ako Ficova vláda v čase konsolidácie rozhadzuje peniaze na rôznych Kotlárov. Ani písmenko o tom, čo ten debil zase natrepal/urobil.
Len sa mi to zda, ze Kotlar sa objavi vzdy vtedy, ak na verejnosti rezonuje ina tema? Napriklad ako to bolo v pripade policajnej brutality, Ficova cesta vo Vietname, teraz transakcna dan. Ci?
Možno je určený na odpútavanie od pozornosti. Dá nejaké témy do éteru aby sa to najmä poburujuco riešilo a tupovláda nech si rieši niečo "svoje"
O niktosovi Bombicovi - https://domov.sme.sk/c/23476143/daniel- ... pevky.html
Treba si to precitat. Podla rozhudnutia sudu a jeho posledneho konania, tak mal byt uz davno vo vazbe.
Treba si to precitat. Podla rozhudnutia sudu a jeho posledneho konania, tak mal byt uz davno vo vazbe.
Bombic snáď nebude jediný, kto vie ako skončí Harabin stými jeho vyjadreniami a podporovaním RF invázie na UA.
wladas napísal: 10 apr 2025, 22:37 Dam ti jednoduchu otazku. Ak by na jeho mieste bol Kotleba a trepal este vacsie hovadiny tak by si sa tiez cudoval??
Ja sa ti cudujem ze to vobec riesis a sledujes. Ignorovat a hotovo. Hlavne ked vieme ze to bude mat NULOVE dosledky.
Fico ho tam necha kecat uplne hocico, nevadi mu to. Hlavne aby nesedel v parlamente.
Ja rozumiem že to je len šašo na to aby zakryl čo dôležité sa práve deje. Ale s tým že to bude mať nulové následky úplne nesúhlasím. Neviem, či si to videl, odporúčam pozriem, môžeš to brat aj ako nepodarený stand-up
-
harrison314
Hardcore addict
Lenze pri tejto vlade rezonuje ina tema uz dvakrat za tyzden.heker napísal: 10 apr 2025, 23:26 Len sa mi to zda, ze Kotlar sa objavi vzdy vtedy, ak na verejnosti rezonuje ina tema? Napriklad ako to bolo v pripade policajnej brutality, Ficova cesta vo Vietname, teraz transakcna dan. Ci?
-
starysomar
Hardcore addict
heker má pravdu.
percentá klesajú kvôli transakčnej dani, tak brnká na dezolátsku strunu, čo iné mu ostáva?