4. Ficova vláda (2023-202x)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
A odvádza pozornosť od skutočných problémov (průserov).
To je taktika, ktora funguje na jeho volicov - dezinformacie o covide, dezinformacie o vojne na Ukrajine, potom este LGBTI a zakonci to dochodkami pred Vianocami.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tranzakcna dan? Dnes som pocul, ze podnikatelia vzdy fnukaju ale nakoniec si zvyknu (od volica tejto koalicie).
O tomto pocujem prvy krat, nejak ma to obislo a ani sa o tom vela nehovori, ale nemal by byt toto celkom pruser ?
https://www.smedemokrati.sk/policajna-i ... oznamenia/
https://www.smedemokrati.sk/policajna-i ... oznamenia/
No na obhajobu super. Vyvedenie zodpovednosti ale asi necakaj.
-
harrison314
Hardcore addict
Tak dakde som cital, ze Nad nanho podal tri obvinenia. Ale nic sa nezmeni, ved Gaspar uz bol tretne stihany, to, ze si vymslel dokazy a klame, ci sa paktuje s mafianmi jeho volicom nevadi.
Nie 3 obvinenia, ale tresne oznamenia. To len tak na upresnenie.
Ze je to jeho volicom jedno, to ma neprekvapuje, ale ze je to z pravneho hladiska v pohode ... ja by som vazne raz chcel pochopit k comu je to pravo vlastne dobre ked si vrcholni politici mozu podavat zaloby na zaklade vymyslenych dokazov a vlastne je to vsetko napohodu.
Potom mi fakt nepride zvlastne, ze to niekoho prestane bavit a zacne do nich strielat.
Potom mi fakt nepride zvlastne, ze to niekoho prestane bavit a zacne do nich strielat.
Pozrite si ďalšie videjko z dielne AI ešte predtým, ako úrad vlády SR bude žiadať google, aby video vymazal a účet zabanoval.
SEN
SEN
-
starysomar
Hardcore addict
Nie že by nebolo od veci nahnať hajzlom strach no - nie je to riešenie a bola by to pre nich vynikajúca zámienka na obmedzenie práv a slobôd.
Minulé vlády mali dosť času ich právne poriešiť, miesto toho riešili seba, tu je neblahý dôsledok.
No možno Harabina počká tá basa ak súd uzná že spáchal trestné činy, tam už nebude treba AI video.
No možno Harabina počká tá basa ak súd uzná že spáchal trestné činy, tam už nebude treba AI video.
-
hojko
Site Admin
ephramko: Za mna paradne video, celkom pobavilo. Uz len cakat, aby sa to splnilo.
Oni už majú strach. Autentický strach. Stačí si pozrieť Ficove posledne vystúpenie v parlamente, kde niekoľkokrát hovorí o tom, ako sa ho Čurila pokúsi zavraždiť. Podľa mňa to nebola kampaň. Na výbore sa potom triasol ako človek v šoku a následne musel zrušiť svoj program. Zeman prezradil, že zo zdravotných dôvodov v súvislosti s atentátom. To už prestáva byť sranda, keď má premiér dekompenzovaný stav PTSD a trpí bludmi.starysomar napísal: 15 apr 2025, 10:31 Nie že by nebolo od veci nahnať hajzlom strach no - nie je to riešenie a bola by to pre nich vynikajúca zámienka na obmedzenie práv a slobôd.
Pre mňa to začína byť desivé, lebo keď si všimneš, už to vie odkopírovať aj pre Fica typickú haptiku, gestiku a mimiku. A to ešte pred rokom AI malovala 7 prsté monštrá ako po autonehode a nevedela si poradiť s ľudskou rukou. Teraz už vie odkopírovať aj micromimiku, ktorú vnímame len podvedome. Dobra správa je, že sa nemusíme báť, že stroje ovládnu a zničia svet. Pravdepodobne sa zničíme sami ešte skôr ako skutočná všeobecná AI vznikne, keď nebudeme vedieť rozlíšiť fejk od skutočnosti.hojko napísal: 16 apr 2025, 0:08 Za mna paradne video, celkom pobavilo. Uz len cakat, aby sa to splnilo.
-
starysomar
Hardcore addict
Skvelá perspektíva... 
snívaj ďalej, všetci títo hajzli si v pokoji užijú nakradnuté peniaze na dôchodku ako Mečiar, Slota a ostatníhojko napísal: 16 apr 2025, 0:08 ephramko: Za mna paradne video, celkom pobavilo. Uz len cakat, aby sa to splnilo.
-
harrison314
Hardcore addict
To video si radsej stiahnite. Policia po nom uz ide https://www.aktuality.sk/clanok/PCGu6Vi ... -podnetov/ (narozdiel od falonych videii a nahravok voci Korcekovi a opozicii, ktore odbili tym, ze to nie je trestne, lebo by tomu nik neuveril).
-
starysomar
Hardcore addict
Stiahol, zazáložkoval, zdieľam a budem.
Komentáre pod tým príspevkom aktualít na FB sú mimochodom veľmi výstižné.
https://www.facebook.com/Aktuality.sk/p ... 2458173493
"Polícia napísala, že video podľa nich v niektorých pasážach zobrazuje ústavných činiteľov na hranici ľudskej dôstojnosti."
Keď zmrdi - pardón terajší veľavážení ústavní ničitelia vybľakovali, že prezidentka je Americká... nebolo???
Komentáre pod tým príspevkom aktualít na FB sú mimochodom veľmi výstižné.
https://www.facebook.com/Aktuality.sk/p ... 2458173493
"Polícia napísala, že video podľa nich v niektorých pasážach zobrazuje ústavných činiteľov na hranici ľudskej dôstojnosti."
Keď zmrdi - pardón terajší veľavážení ústavní ničitelia vybľakovali, že prezidentka je Americká... nebolo???
-
harrison314
Hardcore addict
A zas tie medvede: https://dennikn.sk/4585017/taraba-ani-k ... /?ref=mwat - na blbosti a nezmysly sa peniaze vzdy najdu
Tipujem že aj tak to budú riešiť dronmi, vrtulníky. No ideálne keby vládny politici šli do terénu osobne aby mali aj medvede šancu ich "zastreliť"
"Posledné slovo Braňa Bezáka:ephramko napísal: 16 apr 2025, 0:33Oni už majú strach. Autentický strach. Stačí si pozrieť Ficove posledne vystúpenie v parlamente, kde niekoľkokrát hovorí o tom, ako sa ho Čurila pokúsi zavraždiť. Podľa mňa to nebola kampaň.
Básnik Ivan Jirous bol tvrdohlavým bojovníkom proti neslobode. V komunistickom väzení strávil dohromady osem rokov, ale režim ho aj tak nezlomil. V disidentských kruhoch ho nikto neoslovil inak ako prezývkou Magor.
Robert Fico vo svojom ostatnom parlamentnom vystúpení nespočetne veľakrát o vyšetrovateľovi Jánovi Čurilovi povedal, že je magor.
Ja to beriem ako vyznamenanie."
Uz som pocul od par odbornikoch ze utoky sa po vystrielani neznizia. Mozno skor aj zvysia.harrison314 napísal: 16 apr 2025, 13:58 A zas tie medvede: https://dennikn.sk/4585017/taraba-ani-k ... /?ref=mwat - na blbosti a nezmysly sa peniaze vzdy najdu