Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Má to logiku - množstvo ľudí sa presúva po celej Zemi, sajrajty sú čoraz rezistentnejšie voči liečbe, vlády neschopnejšie účinných rýchlych a správnych rozhodnutí - naozaj nie či ale kedy.
Nic si nepodlozil. Ukazal som ti, co si zle prelozil. Zaplat si hodiny angliny a nestrapnuj sa.
tak preco si vyskrekoval, ze podla vymyslenej hodnoty treba pocitat kolko maximalne moze zomriet ludi v troch statoch?- IFR konstanta nie je, je to priblizna hodnota
takze si vedel, ze zdielas sracky a aj tak si v tom pokracoval.- ockovanie ako take nezvysovalo pocet hospitalizovanych, ale rozsirenie virusu aj na ine skupiny sposobilo, ze i ked boli ockovani, stale mohli byt hospitalizovani
nevysvetlil. klames. protivia sa ti stari ludia a bolo ti za tazko dat si nieco na tvar, tak si vymyslal ako sa ich zbavit.- "vyhostenie" starych ludi je tvoj blud, ktori som ti opakovane vysvetlil
oklamal a chvalil sa sa tym. nic si nedodrzal a naspinil si do ust.- nikoho som pri testovani neoklamaval
- prekonal som a podla nariadeni som splnil vsetky podmienky
kym Ko-kotlarom ci tym hysterickym fasistom?- vyskum gain of function je dokazana aktivita
len si to zdielal a branil aj ked je to blbost. dokonca si ako majster logistiky halucinoval ako sa netopier nemohol dostat do labaku- o "nechal ho vypustit" som nikdy nic nepisal
Mam pukance, mozes veselo luhat dalej
Doplnil som ti tam tú dôležitú vetu, ktorú si opomenul
Nie koľko maximálne, ale koľko približne ľudí zomrie
Tie hodnoty sú relevantné, len ty im nerozumieš
Vysvetlil, viackrát
Koho presne som oklamal?
Dal som viacero zdrojov
Nie
---
Pozri, ak ťa to baví, okej, ale bez citácií sa ďalej nepohneme, musíš dodávať niečo viac ako zle pochopené predstavy
Nie koľko maximálne, ale koľko približne ľudí zomrie
Tie hodnoty sú relevantné, len ty im nerozumieš
Vysvetlil, viackrát
Koho presne som oklamal?
Dal som viacero zdrojov
Nie
---
Pozri, ak ťa to baví, okej, ale bez citácií sa ďalej nepohneme, musíš dodávať niečo viac ako zle pochopené predstavy
Ano, predpokladaju. Nevedia presne. Pat rokov dat ukazuje, ze neexistuje nemoznost reinfekcie. Dokonca niekto blabolat, ze ako moze byt pocet nakazenych vyssi ako populacia krajiny. Ako si to vysvetlujes, ked "neexistuje moznost reinfeckie"?
To tvrdis teraz. Ked si ma to nutil pocitat, odmietol si sa vyjadrit ku tomu co urobis, ako pocet zomretych prevysi pocet vyratany konstantou. Este si mal velu zabavu pri zlom posunuti desatinnej ciarky.
Ja im velmi dobre rozumiem. V Anglicku a Wallese po ockovani pocet hospitalizovanych klesol na zvladnutelne pocty. CR bola krajina zazrakov, kde mal bol halucinacii Ondrika pocet stupat. A on potom pizukal, ze vlada musela znicit ampulky, ked on sam odradzoval ludi od ockovania. Keby to ta mohli jemu a jeho ucenikom nechat preplatit...
To, ze teba sa zda, ze si vysvetlil, neznamena, za sa tak aj stalo. Nevysvetlil si, preco je lepsie sikanovat ludi, ked staci, aby ich chranil pred tym, co mozes prenasat.
Kazdeho, komu si mal dokazat, ze mas protilatky. Ako odmietac ockovania si ich nemal. A ako niekto kto klamal o testoch si si defekoval do ust, lebo zrazu si bol "chorkavy" ked bol test pozitivny a aj tak si ako infekcny lietal po svete.
Ale rozne bludweby nie su zdroje. Ked je raz stanovisko mikrobiologov, ze sa virus vyrobit neda, tak sa neda.
V minulosti si sa dal pracu a vylistoval som citacie uzivatelov v roznych temach. A bolo to platne ako mrtvemu zimnik. Aj ked ti ukazem ako teraz klames na tom, co si vypisoval, tak budes robit kňů kňů, ze co si to dovolujem a budes klamat nadalej.
To tvrdis teraz. Ked si ma to nutil pocitat, odmietol si sa vyjadrit ku tomu co urobis, ako pocet zomretych prevysi pocet vyratany konstantou. Este si mal velu zabavu pri zlom posunuti desatinnej ciarky.
Ja im velmi dobre rozumiem. V Anglicku a Wallese po ockovani pocet hospitalizovanych klesol na zvladnutelne pocty. CR bola krajina zazrakov, kde mal bol halucinacii Ondrika pocet stupat. A on potom pizukal, ze vlada musela znicit ampulky, ked on sam odradzoval ludi od ockovania. Keby to ta mohli jemu a jeho ucenikom nechat preplatit...
To, ze teba sa zda, ze si vysvetlil, neznamena, za sa tak aj stalo. Nevysvetlil si, preco je lepsie sikanovat ludi, ked staci, aby ich chranil pred tym, co mozes prenasat.
Kazdeho, komu si mal dokazat, ze mas protilatky. Ako odmietac ockovania si ich nemal. A ako niekto kto klamal o testoch si si defekoval do ust, lebo zrazu si bol "chorkavy" ked bol test pozitivny a aj tak si ako infekcny lietal po svete.
Ale rozne bludweby nie su zdroje. Ked je raz stanovisko mikrobiologov, ze sa virus vyrobit neda, tak sa neda.
V minulosti si sa dal pracu a vylistoval som citacie uzivatelov v roznych temach. A bolo to platne ako mrtvemu zimnik. Aj ked ti ukazem ako teraz klames na tom, co si vypisoval, tak budes robit kňů kňů, ze co si to dovolujem a budes klamat nadalej.
Tvrdí niekto, že neexistuje možnosť reinfekcie?
Čo presne by som mal robiť, keď počet mŕtvych prevýši konštantu?
Ten kontext bol iný
Dobrovoľný presun nie je šikanovanie
Očkovaný som bol 2x
Dal som viacero relevantných zdrojov
Stále nie
Čo presne by som mal robiť, keď počet mŕtvych prevýši konštantu?
Ten kontext bol iný
Dobrovoľný presun nie je šikanovanie
Očkovaný som bol 2x
Dal som viacero relevantných zdrojov
Stále nie
Vidis, ty zdielas, ze "pamatova imununita zabranuje reinfekcii" a teraz uz nie. Ved skus konzistene.
Tak ako si to zdielal od ortopedky, zdielal si to aj anglicky.
Este mi napada, tu sa chvalil uzivatel ako nic nenosi, ako si zmurka s predavackami v nakupnych centrach... potom robil kňů kňů, ze obtazuje lekarov a iny zdravotny presonal tym, ze ma na JISke na kahanku. Ako je to vobec mozne, ved pod tvojej expertizy mal mat uplne najlepsiu pamatovu imunitu. A on to takmer nedal. Ako si moze dovolit robit z teba luhara?
Na zaciatok ospravedlnit sa, ze si vedome klamal.
Aky iny kontext? Vsade vo svete, okrem Ondrika, ktoremu dali priestor seznamspravy splnilo ockovanie co malo - znizilo pocet hospitalizacii. Len antivaxeri museli vymyslat, ze to je opak a CR je krajina zazrakov.
A pre tych, ktori by dobrovolne nesli nikam by si sa dal nieco na tvar, alebo by si vyskrekoval, ze maju pomriet ale ty si nebudes sposobovat nepohodlie?
Uhm, a ako booster mas "prekonanie", dolozene pozitivnym testom, ktory ale podla teba neznamena, ze si niekedy nakazeny bol. A aj si po pozitivnom teste mal ostat doma, vykaslal si sa na to isiel si do sveta.
To, ze ty si myslis, ze si dal relevatny zdroj, neznamena, ze si ho aj dal. Inak, sam si rucal o dive zviera, ze ty najlepsie vies, kto je rizikova skupina. Nekakusas si tak trosku do pusy, ked klames o "gain of function"? Nebolo by GOF, ak by virus primarne zabijal ludi v produktivnom veku ako spanielska chripka? Ty by si zaplatil zbran, ktora zasahuje "len" na starych a chorych?
Tak ako si to zdielal od ortopedky, zdielal si to aj anglicky.
Este mi napada, tu sa chvalil uzivatel ako nic nenosi, ako si zmurka s predavackami v nakupnych centrach... potom robil kňů kňů, ze obtazuje lekarov a iny zdravotny presonal tym, ze ma na JISke na kahanku. Ako je to vobec mozne, ved pod tvojej expertizy mal mat uplne najlepsiu pamatovu imunitu. A on to takmer nedal. Ako si moze dovolit robit z teba luhara?
Na zaciatok ospravedlnit sa, ze si vedome klamal.
Aky iny kontext? Vsade vo svete, okrem Ondrika, ktoremu dali priestor seznamspravy splnilo ockovanie co malo - znizilo pocet hospitalizacii. Len antivaxeri museli vymyslat, ze to je opak a CR je krajina zazrakov.
A pre tych, ktori by dobrovolne nesli nikam by si sa dal nieco na tvar, alebo by si vyskrekoval, ze maju pomriet ale ty si nebudes sposobovat nepohodlie?
Uhm, a ako booster mas "prekonanie", dolozene pozitivnym testom, ktory ale podla teba neznamena, ze si niekedy nakazeny bol. A aj si po pozitivnom teste mal ostat doma, vykaslal si sa na to isiel si do sveta.
To, ze ty si myslis, ze si dal relevatny zdroj, neznamena, ze si ho aj dal. Inak, sam si rucal o dive zviera, ze ty najlepsie vies, kto je rizikova skupina. Nekakusas si tak trosku do pusy, ked klames o "gain of function"? Nebolo by GOF, ak by virus primarne zabijal ludi v produktivnom veku ako spanielska chripka? Ty by si zaplatil zbran, ktora zasahuje "len" na starych a chorych?
Musíš sa začať obmedzovať s tými hraničnými vyjadreniami, nie je to 0 ani 100 %, ale +- hodnota z tej štúdie
Skús sa spýtať priamo toho užívateľa na jeho subjektívnu skúsenosť
Opäť, že ty nevieš, čo je približná hodnota, ešte neznamená, že to nevedia iní
Dobre
Skús to napísať znova a normálne
Bol som reálne chorý, čiže v mojom prípade jemná chrípka
Skúmaných bolo viacero funkcií, neviem ale o žiadnych konšpiračných teóriach
Skús sa spýtať priamo toho užívateľa na jeho subjektívnu skúsenosť
Opäť, že ty nevieš, čo je približná hodnota, ešte neznamená, že to nevedia iní
Dobre
Skús to napísať znova a normálne
Bol som reálne chorý, čiže v mojom prípade jemná chrípka
Skúmaných bolo viacero funkcií, neviem ale o žiadnych konšpiračných teóriach
Zabranuje pamatova imunita ziskana prekonanim, alebo microdosingom reinfekcii? Y/N
Ja sa pytam teba. Obhajoval si "bezruskovce", blabotal si o microdosingu. Tak ako si ako promovany imunolog vysvetlujes, ze napriek "premorovaniu sa", tvoj kamarat musel obtazovat zdravotny personal a okupoval postel pre cloveka, ktory by ju potreboval skutocne. A ze takych kamaratov bolo.
Nie. Ty si to bral ako Pismo Svate. Zomrie X ludi a ani o jedneho viac. Preco, ked IFR nie je konstanta? Preco si klamal o tom, kolko moze zomriet ludi a neospravedlnil si sa, ked ich je viac?
Preco si zdielal lzi o tom, ze ocokovanie zvysuje hospitalizacie, ked si mal data zo sveta, ze to tak nie je?
Ak by bolo vyhnanie starych dobrovolne, tak by si robil vsetko, aby si pred virusom, ktory bezpriznakovo, ochranil?
Skoda, ze si nic take nenapisal, ked to bolo realne. Mal si len pozitivny test, co je podla tvojej expertizy znak toho, ze si bol zdravy ako ryba.
Takze preco "gain of funcion", ktore "zaplatil Fauci", nebolo GOF? Preco o tom klames?
Ja sa pytam teba. Obhajoval si "bezruskovce", blabotal si o microdosingu. Tak ako si ako promovany imunolog vysvetlujes, ze napriek "premorovaniu sa", tvoj kamarat musel obtazovat zdravotny personal a okupoval postel pre cloveka, ktory by ju potreboval skutocne. A ze takych kamaratov bolo.
Nie. Ty si to bral ako Pismo Svate. Zomrie X ludi a ani o jedneho viac. Preco, ked IFR nie je konstanta? Preco si klamal o tom, kolko moze zomriet ludi a neospravedlnil si sa, ked ich je viac?
Preco si zdielal lzi o tom, ze ocokovanie zvysuje hospitalizacie, ked si mal data zo sveta, ze to tak nie je?
Ak by bolo vyhnanie starych dobrovolne, tak by si robil vsetko, aby si pred virusom, ktory bezpriznakovo, ochranil?
Skoda, ze si nic take nenapisal, ked to bolo realne. Mal si len pozitivny test, co je podla tvojej expertizy znak toho, ze si bol zdravy ako ryba.
Takze preco "gain of funcion", ktore "zaplatil Fauci", nebolo GOF? Preco o tom klames?
co ma subjektivna skusenost spolocne s objektivnou realitou?Nevertheless, immune memory overall in previously infected individuals was robust, leading to a conclusion that natural immunity was likely sufficient to prevent reinfections of significant clinical concern in the majority of people for years
uprimne, neviem kto ma byt moj kamarat, podla teba sa kamaratim asi s polkou sveta, bud konkretny
ospravedlnujem sa, ze nerozumies tomu, ze IFR nie je konstanta
ockovanie nezvysuje hospitalizacie, ale ohrozene skupiny ludi nevystavene virusu su napriek ockovaniu hospitalizovane, stale ignorujes kontext verejne prezentovany a medialne tlaceny "Udelejme tecku za koronavirem", ockovanie pomoze, ale nezabrani smrti ani hospitalizacii u sirokej skupiny ludi, opat, nie je to binarne
dobrovolne vyhnanie je oxymoron
2-dnova zvysena teplota na 37,5 a par dnove skrabanie v krku naozaj nie je v mojom pripade zivot ohrozujuci stav, skoda o tom pisat
okrem toho som mal aj par pozitivnych testov, kedy som nemal ziadne priznaky
GOF bolo skumane, neviem o ziadnych konspiracnych teoriach o zabijani konkretnych skupin ludi
Uhm, takze kazdemu, kto ma SARS2 viac ako raz v zivote, alebo sral na nariadenia a aj tak obtazoval lekarov treba dat citat clanok nech sa spamataju. beardie rozhdol, ze reinfekcia nie je mozna a tak to musi byt!
Ved vsetci, s ktorymi si vyskrekoval, ze je to len chripka, ze treba nakazit co najviac ludi a vsetky opatrenia hned zrusit su tvoji kamarati.
Ja rozumiem, ze IFR nie je kontanta. Ty si to tak ale prezentoval a neospravedlnil si sa ani v tedy, pre kazdy stat vysla ina hodnota. Vymyslel si si daku blbost.
Dakujem, ze si vysvetlil ten cesky zazrak: v poriadne preockovanom Anglicku hospitalizacie klesli na minimium a v case ked najstarsia kohorta mala po dve davky, tak bolo umrti 0, tak v Cechach hospitalizacie vyskocili. Kupila ceska vlada vakciny z Wishu, ze zabudli fungovat, alebo aky je tvoj pohlad promovaneho imunologa?
Alebo klamala BBC a zomieralo po 2000 ludi denne, lebo to nesmeli povedat. Ja neviem uz.
Takze co by si robil, ak by sa vyhnat nedali vsetci? Robil by si nieco preto, aby si ich nenakzil? Alebo by si si nasiel tupu vyhovorku?
To ale neznie ako priznaky. Takze si vedome klamal. Dakujem
Tak ak v tvojej realite bol virus upgradnuty a zaroven si smial, ze je to chripka, tak v com bol ten upgrade? Ako popredny expert na mikroby to musis vediet.
Ved vsetci, s ktorymi si vyskrekoval, ze je to len chripka, ze treba nakazit co najviac ludi a vsetky opatrenia hned zrusit su tvoji kamarati.
Ja rozumiem, ze IFR nie je kontanta. Ty si to tak ale prezentoval a neospravedlnil si sa ani v tedy, pre kazdy stat vysla ina hodnota. Vymyslel si si daku blbost.
Dakujem, ze si vysvetlil ten cesky zazrak: v poriadne preockovanom Anglicku hospitalizacie klesli na minimium a v case ked najstarsia kohorta mala po dve davky, tak bolo umrti 0, tak v Cechach hospitalizacie vyskocili. Kupila ceska vlada vakciny z Wishu, ze zabudli fungovat, alebo aky je tvoj pohlad promovaneho imunologa?
Alebo klamala BBC a zomieralo po 2000 ludi denne, lebo to nesmeli povedat. Ja neviem uz.
Takze co by si robil, ak by sa vyhnat nedali vsetci? Robil by si nieco preto, aby si ich nenakzil? Alebo by si si nasiel tupu vyhovorku?
To ale neznie ako priznaky. Takze si vedome klamal. Dakujem
Tak ak v tvojej realite bol virus upgradnuty a zaroven si smial, ze je to chripka, tak v com bol ten upgrade? Ako popredny expert na mikroby to musis vediet.
Vysvetlené viackrát i počas posledných dní, ale ty sa nad tým ani len nechceš zamyslieť, vírus i naďalej koluje v populácii, ale nespôsobuje také množstvo problémov, lebo sa u ľudí vytvorila imunita, ak by imunita neexistovala, ľudia by po vyliečení boli opäť chorí, to sa ale nestáva, trvá to vždy mesiace až roky, podobne ako u iných ochorení
Nikdy som nikde nepísal, že treba nakaziť co najviac ľudí, to je len tvoja mylná predstava, ohrozené skupiny treba chrániť a zároveň očkovať, nesusceptibilná časť populácie sa premorí sama a bude chránená, viz odsek vyššie
opakovane píšem, že keďže sa vírus prenáša vzduchom, postupne sa nakazia všetci a jediní, čo sú pred ním chránení, sú hermeticky izolovaní od vonkajšieho sveta, toto píšem opäť
IFR je priemerná hodnota, nielen každý štát, ale dokonca každá oblasť ju má rozdielnu kvôli množstvu prijímaného vitamínu D, úrovne zdravotnej starostlivosti, zdravia obyvateľstva, atď, niekde to bude viac, niekde menej, nemôžem sa ospravedlňovať za niečo, čomu nerozumieš, ak si z mojich slov pochopil, že je IFR konštanta, tak si to pochopil zle
Rado sa stalo
Robil by som presne to isté, čo som aj robil v reálnom živote
Zvýšená teplota a bolesť hrdla sú bežné covid príznaky
Výskumy na zmenu pôsobenia prebiehajú neustále, nie je to nič zlé, práve naopak, problémom je, ak sa typickým čínskym šlendriánom testovaný vírus omylom dostane do sveta, čo je pravdepodobná varianta
Nikdy som nikde nepísal, že treba nakaziť co najviac ľudí, to je len tvoja mylná predstava, ohrozené skupiny treba chrániť a zároveň očkovať, nesusceptibilná časť populácie sa premorí sama a bude chránená, viz odsek vyššie
opakovane píšem, že keďže sa vírus prenáša vzduchom, postupne sa nakazia všetci a jediní, čo sú pred ním chránení, sú hermeticky izolovaní od vonkajšieho sveta, toto píšem opäť
IFR je priemerná hodnota, nielen každý štát, ale dokonca každá oblasť ju má rozdielnu kvôli množstvu prijímaného vitamínu D, úrovne zdravotnej starostlivosti, zdravia obyvateľstva, atď, niekde to bude viac, niekde menej, nemôžem sa ospravedlňovať za niečo, čomu nerozumieš, ak si z mojich slov pochopil, že je IFR konštanta, tak si to pochopil zle
Rado sa stalo
Robil by som presne to isté, čo som aj robil v reálnom živote
Zvýšená teplota a bolesť hrdla sú bežné covid príznaky
Výskumy na zmenu pôsobenia prebiehajú neustále, nie je to nič zlé, práve naopak, problémom je, ak sa typickým čínskym šlendriánom testovaný vírus omylom dostane do sveta, čo je pravdepodobná varianta
Tak je ta pamatova imunita, alebo nie je?beardie napísal: 10 apr 2025, 7:09 Vysvetlené viackrát i počas posledných dní, ale ty sa nad tým ani len nechceš zamyslieť, vírus i naďalej koluje v populácii, ale nespôsobuje také množstvo problémov, lebo sa u ľudí vytvorila imunita, ak by imunita neexistovala, ľudia by po vyliečení boli opäť chorí, to sa ale nestáva, trvá to vždy mesiace až roky, podobne ako u iných ochorení
Uhm, preco by sa mala mat vacsina nakazovat a riskovat tvrvale poskodenie zdravia ci smrt? Je to blbost.Nikdy som nikde nepísal, že treba nakaziť co najviac ľudí, to je len tvoja mylná predstava, ohrozené skupiny treba chrániť a zároveň očkovať, nesusceptibilná časť populácie sa premorí sama a bude chránená, viz odsek vyššie
Na priklade svojho kamarata vidis, ze on sa zabudol premorit. Tak isto ako ti ludia z F*covych protestov, ktori do par tyzdnov po nazvlacani autobusmi zaplnili JISky. Takze nie, tym ze sa vystavujes virusu si nic nepomozes. Len potom obtazujes svoje okolie a v najhorsom pripade aj zdravotnikov.
ale ty si po mne vyskrekoval, aby som podla jednej hodnoty pocital "aky maximalny pocet Anglicanov moze zomriet" a vysmieval si sa, ked som zle posunul desatinnu ciarku. Ty si tvrdil, ze IFR je konstanta a odmietal si ju vypocitat pre mor, aby bolo porovnanie.IFR je priemerná hodnota, nielen každý štát, ale dokonca každá oblasť ju má rozdielnu kvôli množstvu prijímaného vitamínu D, úrovne zdravotnej starostlivosti, zdravia obyvateľstva, atď, niekde to bude viac, niekde menej, nemôžem sa ospravedlňovať za niečo, čomu nerozumieš, ak si z mojich slov pochopil, že je IFR konštanta, tak si to pochopil zle
Zdravotna starostlivost, vitamivn D, zravie obyvatelstva. Ako si na to zabudol ked si vitazoslavne capol clanok o Rakusku. Este si zabudol na opatrenia
Klamal a porusoval nariadenia, lebo veris, ze cim viac virusu roznesies, tym menej ludi zomrie?Robil by som presne to isté, čo som aj robil v reálnom živote
Not really. Hlavne pri omicrone by si musel mat 39°C, nie 37,5°C co sa ani neberie ako "zvysena teplota". a este si mal mat zapal spojiviek.Zvýšená teplota a bolesť hrdla sú bežné covid príznaky
Blahozelam, podla opisaneho si SARS2 neprekonal a preto si o prekonani klamal.
ak "omylom dostane do sveta", tak preco si zdielal video o tom, ze ho dal Fauci vyrobit ako zbran a vypustil ho a tym zabil 4M ludi?Výskumy na zmenu pôsobenia prebiehajú neustále, nie je to nič zlé, práve naopak, problémom je, ak sa typickým čínskym šlendriánom testovaný vírus omylom dostane do sveta, čo je pravdepodobná varianta
a aka bola ta funkcia, ked primarne zabijal tych vseobecne najzranitelnejsich?
keby neexistovala, tak si aj ty chory stale, lebo virus permanentne koluje v populaciiNevertheless, immune memory overall in previously infected individuals was robust, leading to a conclusion that natural immunity was likely sufficient to prevent reinfections of significant clinical concern in the majority of people for years
tu nie je co dokazovat, empiria okolo nas stale ukazuje, ze pamatova imunita existuje u drvivej vacsiny spolocnosti, rovnako ako aj pre ine bezne choroby
viz moje predchadzajuce slova, opat by som sa len opakovalUhm, preco by sa mala mat vacsina nakazovat a riskovat tvrvale poskodenie zdravia ci smrt?
kto je ten kamarat?Na priklade svojho kamarata
som si isty, ze kontext bol iny, ale ty si pamatas nejaku blbostale ty si po mne vyskrekoval, aby som podla jednej hodnoty pocital "aky maximalny pocet Anglicanov moze zomriet" a vysmieval si sa, ked som zle posunul desatinnu ciarku.
urciteTy si tvrdil, ze IFR je konstanta
v Rakusku bolo nizke IFR, lebo su rozvinuta krajina s kvalitnym zdravotnictvom, obyvatelstvo je v porovnani so SR zdravsie, atdAko si na to zabudol ked si vitazoslavne capol clanok o Rakusku.
vsetko sedi
ked to napises ty, tak je to urcite pravdaKlamal a porusoval nariadenia, lebo veris, ze cim viac virusu roznesies, tym menej ludi zomrie?
takze uz si aj prakticky lekar, skveleNot really.
na tvoje nestastie, vela ludi malo asymptomaticky priebeh, i po testoch protilatok mali covid potvrdeny napriek zanedbatelnym priznakom
covid nie je rozsudok smrti, pre mladych bez rizikovych faktorov je to ~chripka
link?tak preco si zdielal video o tom, ze ho dal Fauci vyrobit ako zbran a vypustil ho a tym zabil 4M ludi?
Ano. Empiria dokazuje, ze ziadna pamatova imunita po prekonani SARS2 nie je, lebo sa mozes nakazit viac ako raz. Takisto ako pri inych respiracnych ochoreniach, pri ktorych ale nehrozi trvale poskodenie zdravia a minulosti aj smrt.beardie napísal: 11 apr 2025, 16:26 keby neexistovala, tak si aj ty chory stale, lebo virus permanentne koluje v populacii
tu nie je co dokazovat, empiria okolo nas stale ukazuje, ze pamatova imunita existuje u drvivej vacsiny spolocnosti, rovnako ako aj pre ine bezne choroby
A nepomaha ani to, ked si dvas kychat do tvare. Co dokazal tvoj kamarat.
takze vedome klames. dobre.som si isty, ze kontext bol iny, ale ty si pamatas nejaku blbost
urcite![]()
zrazuv Rakusku bolo nizke IFR, lebo su rozvinuta krajina s kvalitnym zdravotnictvom, obyvatelstvo je v porovnani so SR zdravsie, atd
vsetko sedi
nie nie. tu vysadu by som ti predsa nikdy nezobral.ked to napises ty, tak je to urcite pravda
ked ty si specialista na imunogolgiu, vakcinologiu a virologoiu po precitani bulvarnych kydov, tak ja po rokoch expozicie mozem byt aj prakticky lekar.takze uz si aj prakticky lekar, skvele
na tvoje nestastie, vela ludi malo asymptomaticky priebeh, i po testoch protilatok mali covid potvrdeny napriek zanedbatelnym priznakom
covid nie je rozsudok smrti, pre mladych bez rizikovych faktorov je to ~chripka
ale dalsi pokrok. styri roky si vyzjapoval, ze nie je nic ako bezpriznakovy priebeh.
ak teda je, maju ludia chranit inych, ked mozu rozvlacat virus a nevedia o tom?
dam ti radu: ked prestanes postovat tony curacin, lahsie po sebe najdes, ake zdielas.link?
a teda, ak si opat napisal, ze SARS2 je chripka, ako nou mohol Fauci zabit 4M ludi? nekakusas si do pusy medzi odsekmi?
Vírus z tela mamuta môže spôsobiť pandémiu
Starobylé vírusy ožívajú z ľadu
WHO simulovala ich únik v cvičení Polaris
Experti hovoria o reálnej hrozbe
Permafrost ukrýva tisícročné patogény
-
starysomar
Hardcore addict
Dáno tvrdím, že v brazílskych pralesoch kam sa čoraz hlbšie hrabú pri ťažbe čaká na príležitosť hodne neznámeho. A "aktuálneho". Permafrost je len jedna z ďalších prípadne pravdepodobných možností.
Stastom sponzorovany bludweb v USA:
https://dennikn.sk/minuta/4592463/?ref=mpm
https://dennikn.sk/minuta/4592463/?ref=mpm
-
starysomar
Hardcore addict
O zbytočnosti lockdownov bolo popísané nemálo a viem s tým súhlasiť. K čomu nesmieť ísť do vedľajšieho okresu do prírody ak sa mohlo do preplnených obchodov?
Tak ale to je problem Slovenska, nie sveta, predsa.
Lidl tu v dedine mal jediny krat vo svojej existencii securitaka. Ten vyzadoval zakrytie tvare, ale pocital ludi. Predajna plocha bola rozdelena na sektory. Jeden sektor - jeden zakaznik. Takze obchod preplneny nebol.
Ked sa dovolilo vyletovat v ramci counties, tak ine retazce mali semafor. Ked boli sektory plne, vonku svietila cervena. A jednym z predsudkov o Anglicanoch je, ze lubia stat v rade. Takze to bolo do aj do "folkloru".
Takze problem nebolo nariadenie. Problem bolo jeho vykonanie a ochota vykonat.
Ked sa ukazalo, ako chodi jeden prezident palašky zastrihnut si vlasky, na porovanie bola fotka prezidenta len o menej ako 100km dalej, ktory chodi v elektricke. A na jednej fotke ma zakrytu tvar. Na Slovensku sa rozni ozembuchovia hadzali o zem, ze oni nemozu dychat. Najdi rozdiel.
Lidl tu v dedine mal jediny krat vo svojej existencii securitaka. Ten vyzadoval zakrytie tvare, ale pocital ludi. Predajna plocha bola rozdelena na sektory. Jeden sektor - jeden zakaznik. Takze obchod preplneny nebol.
Ked sa dovolilo vyletovat v ramci counties, tak ine retazce mali semafor. Ked boli sektory plne, vonku svietila cervena. A jednym z predsudkov o Anglicanoch je, ze lubia stat v rade. Takze to bolo do aj do "folkloru".
Takze problem nebolo nariadenie. Problem bolo jeho vykonanie a ochota vykonat.
Ked sa ukazalo, ako chodi jeden prezident palašky zastrihnut si vlasky, na porovanie bola fotka prezidenta len o menej ako 100km dalej, ktory chodi v elektricke. A na jednej fotke ma zakrytu tvar. Na Slovensku sa rozni ozembuchovia hadzali o zem, ze oni nemozu dychat. Najdi rozdiel.
-
starysomar
Hardcore addict
Rozdiel je v počte - percentuálnom zastúpení tých ozembuchov.