Páči sa mi kolegyňa v práci
Páči sa mi kolegyňa v práci
Potrebujem poradiť pred nejakým časom som zmenil zamestnanie a jedna moja kolegyňa je mi veľmi sympatická veľmi sa mi páči vždy keď ma vidí tak sa na mňa usmieva a keď sme sami tak ešte viac na žiadneho iného kolegu sa nepozerá ako na mňa myslím že sympatie sú obojstranné jediný problém je že je zadaná ale mám pocit že váha či má v tom vzťahu ostať nakoľko sa mi sama pred časom posťažovala dajte mi prosím radu mám ju rád chcem aby bola šťastná ale chcel by som aby sne boli spolu myslíte že mám šancu? Ďakujem za každú radu

Re: Páči sa mi kolegyňa v práci
Sancu mas vzdy. Ale ak jej pises ako tu na fore, ze nevies vety oddelit bodkou, suvetia ciarkou, tak ju tvoje pisanie bude odpudzovat.
Nie takto jej nepíšem
a nakoľko to je príspevok na fóre a nie literárne dielo nemusíš riešiť ako je to napísané
chcel som sa tu porozprávať nežiadal som o lekciu pravopisu
-
K-u-b-i-a-k
Addict
podľa mňa si len zabuchnutý, pozerá rovnako na každého len ty si mimo
upokoj sa a daj tomu čas.
randiť s kolegami, hlavne bezprostredne niekde na rovnakom oddelení, office nie je dobrý nápad. A v kombinácii s tým,ze je aktuálne v nejakom vzťahu, už vôbec nie.
Moja rada znie, nikdy never žene, ktorá sa sťažuje cudziemu chlapovi na svoj vzťah, lebo v budúcnosti môžeš byť tým, na koho sa bude sťažovať.
Ďakujem za vaše rady,ale fakt je ten že v podstate máte pravdu asi všetci 
nie je moc dobre hladat si partnera v rovnakom zamestnani v ktorom pracuješ
kedze sme developeri tak v nasom office vela zien nie je ale uplne vacsina z tych co tam je ma partnera kolegu 
Lubo: pozvi ju na rande, jednoduchsie to byt nemoze.
Lubo: pozvi ju na rande, jednoduchsie to byt nemoze.
Počkaj kým si dorieši aktuálny vzťah. .....
Napísala žena a pritom ženy toto nerobia.
to sa takto neda generalizovat.
Nedá, ale štatisticky aspoň u mňa to sedí. Ak má žena možnosť na "vyprošťovák" zo vzťahu, tak po ňom väčšinou skočí.
A čo keď sa vám zapáči niekto v skupine do ktorej radi chodíte? Je to príjemné miesto kde sa stretávajú like minded ludia a je tam moc fajn a zapáči sa vám tam niekto a možno si aj myslíte, že ten druhý o vás možno aj má záujem, no ak by to nevyšlo, tak by ste prišli možno jednak o dobrú konverzáciu s tým človekom, alebo celkovo s celou skupinou.
Ak by povedzme dôvod prečo tam tá osoba potom nepríde ste boli vy, tak by ste si povedali, že tam nebudete chodiť vy aby neutrpela druhá strana a prídete tak o tú skupinu. Alebo to moc dramatizujem? No tak si to myslím, že by to mohlo byť.
Ak by povedzme dôvod prečo tam tá osoba potom nepríde ste boli vy, tak by ste si povedali, že tam nebudete chodiť vy aby neutrpela druhá strana a prídete tak o tú skupinu. Alebo to moc dramatizujem? No tak si to myslím, že by to mohlo byť.
presne toto bol môj prípad - a sme 15 rokov svoji a máme dve detidanodrevo napísal: 02 máj 2025, 8:53 randiť s kolegami, hlavne bezprostredne niekde na rovnakom oddelení, office nie je dobrý nápad. A v kombinácii s tým,ze je aktuálne v nejakom vzťahu, už vôbec nie.
robil som dlhšie vo firme, kde bolo >200 zamestnancov a tých ktorí sa dali spolu dokopy (o ktorých viem) bolo minimálne 10 párov. problém nebol, skôr ale došlo k tomu že jeden z páru si našiel iné zamestnanie.gogo956 napísal: 02 máj 2025, 20:01 nie je moc dobre hladat si partnera v rovnakom zamestnani v ktorom pracuješ
bežne sa zvyknú páry rozchádzať a potom je to neprijemne, ked sa musia stretavat nadalej na pracovisku. Velmi casto potom jeden z nich zmeni zamestnanie. Ale jasne ze su aj pripady ked spolu zostanu dlhsie, pripadne sa aj zoberu.
Určite by som ju nabalil keď je vo vzťahu, len keď stále na mňa pokukuje stále sa usmieva a je na mňa veľmi milá
ja mám pocit že chce mať zadné vrátka alebo možno váha má pochyby či je v aktuálnom vzťahu štátna
mám z tohto taký pocit
Myslené v zmysle, že ženy rozbíjajú vzťah? Nie sú všetci rovnaký.
Ale ak rozbije vzťah, môže raz niekto jemu rozbiť vzťah. Ak s ním podvedie svojho terajšieho, raz možno jeho podvedie s iným.
Ja by som si so zadaným nikdy nezačala,takého by som poslala do teplých krajov... Nikdy by som si nezakladala svoje šťastie na nešťastí druhého.
tak to ze sa kolegyne opytas ci nechce ist na mimopracovne rande a ona povie nie hadam neznamena ze jeden z vas musi da vypoved.retkvic napísal: 05 máj 2025, 13:54 A čo keď sa vám zapáči niekto v skupine do ktorej radi chodíte? Je to príjemné miesto kde sa stretávajú like minded ludia a je tam moc fajn a zapáči sa vám tam niekto a možno si aj myslíte, že ten druhý o vás možno aj má záujem, no ak by to nevyšlo, tak by ste prišli možno jednak o dobrú konverzáciu s tým človekom, alebo celkovo s celou skupinou.
ci myslis ze pokial by ste sa dali dokopy a nasledne rozisli? to tiez nemusi koncit vyhradne nenavistou oboch stran.
To som myslel skôr na seba, nejde o pracovné prostredie, ide o spoločný klub like minded people kde ona je tak trochu fundament toho spolku.aacid napísal: 06 máj 2025, 9:18 tak to ze sa kolegyne opytas ci nechce ist na mimopracovne rande a ona povie nie hadam neznamena ze jeden z vas musi da vypoved.
ci myslis ze pokial by ste sa dali dokopy a nasledne rozisli? to tiez nemusi koncit vyhradne nenavistou oboch stran.