Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
Caute, vcera som este pouzival skype ale dnes uz je odrezany uplne. Pred par tyzdnami som skusal teams desktop clienta, ale aj ked som pri prvom prihlaseni zaklikol ze to konto ma byt pouzite len v teamse, tak sa prihlasilo v celom windows 10 resp. v pribuznych programoch a dost mi to aj rozhodilo nejake nastavenia. Tak som sa vtedy este vratil ku skype clientovi, ale uz sa neda pouzivat. Moja otazka teda je ci resp. ako mozem pouzivat teams desktop clienta bez toho aby to dane microsoft konto "zasahovalo" aj do windows 10?
Re: Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
Bojim sa, ze nie. Aj keby si to nastavil nejako tak si jeden update od toho aby to bolo zase prihlasene minimalne v celom office suite.
Nezazoval si proste web klienta? Ten je na taketo pouzitie ako sity a casto ho pouzivam na personal zariadeniach v inkognite a este sa mi nestalo ze by ma to nejako obmedzovalo.
Nezazoval si proste web klienta? Ten je na taketo pouzitie ako sity a casto ho pouzivam na personal zariadeniach v inkognite a este sa mi nestalo ze by ma to nejako obmedzovalo.
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Da sa pouzivat Teams desktop client bez toho, aby doslo k prihlaseniu konta vo Windows?
Pred časom mi známy cez to robil dačo okolo financií no nepamätám detaily ale poslal "pozvánku"
Ai vrátila toto:
Áno, je možné používať Teams desktop client bez toho, aby ste sa museli prihlásiť do konta vo Windows. Tu sú niektoré možnosti, ako to dosiahnuť:
Pripojenie k schôdzi bez prihlásenia: Môžete sa pripojiť k schôdzi cez Teams bez toho, aby ste mali konto. Stačí, ak máte odkaz na schôdzu, ktorý vám niekto poslal. Tento prístup je skvelý pre rýchle stretnutia.
Použitie webovej verzie: Ak sa nechcete prihlasovať do desktopovej aplikácie, môžete využiť webovú verziu Teams. Stačí navštíviť stránku Microsoft 365 a prihlásiť sa tam, ak máte konto, alebo sa pripojiť k schôdzi bez prihlásenia.
Zadarmo na 60 minút: Microsoft ponúka možnosť pripojiť sa k schôdzam bez konta na 60 minút zadarmo. To je užitočné pre občasných používateľov.
Ai vrátila toto:
Áno, je možné používať Teams desktop client bez toho, aby ste sa museli prihlásiť do konta vo Windows. Tu sú niektoré možnosti, ako to dosiahnuť:
Pripojenie k schôdzi bez prihlásenia: Môžete sa pripojiť k schôdzi cez Teams bez toho, aby ste mali konto. Stačí, ak máte odkaz na schôdzu, ktorý vám niekto poslal. Tento prístup je skvelý pre rýchle stretnutia.
Použitie webovej verzie: Ak sa nechcete prihlasovať do desktopovej aplikácie, môžete využiť webovú verziu Teams. Stačí navštíviť stránku Microsoft 365 a prihlásiť sa tam, ak máte konto, alebo sa pripojiť k schôdzi bez prihlásenia.
Zadarmo na 60 minút: Microsoft ponúka možnosť pripojiť sa k schôdzam bez konta na 60 minút zadarmo. To je užitočné pre občasných používateľov.
viem o tej webovej alternative, v pripade, ze nenajdem ine riesenie budem pouzivat tu ale radsej by som nejako vyriesil toho clienta lebo viem, ze napr. skype cez web mal obmedzene moznosti. Cez linky na meetingy to riesit nemozem lebo to potrebujem pouzivat ako sukromny "skype" na videohovory s ulozenymi kontaktami.