To ale potom logicky moc nesedí: pokial Madarsko skupuje pozemky na danych uzemiach, tak prečo by to robilo, keď ako ty tvrdíš, že maju umysel sa uzemia zmocnit vojensky?harrison314 napísal: 12 máj 2025, 6:58 Prave na toto by som sa nespoliehal. Takeho Putinba to neoradilo. Tiez oblast o ktorej zbieraly data je stale podla Madarov Madarska.
V roku 2021 by som to za blbost povazoval aj ja, ale dnes by som sa stavil o pivo, ze keby Rusko uspeje, tak mu Orban pomoze aby si odtrhol cast Ukrajiny.
Takisto predpokladam, ze podobne aktivity a skupovanie pozemkov sa deje aj u nas.
Znovu: na daných uzemiach na Ua zije iba asi 10perc. Madarov. To znamena, ze domace obyvatelstvo by z väčšiny zmenu hranic nikdy neprijalo.
Orbán sa snaží si udržať pravicovych nacionalnych voličov, preto furt ukazuje "ramená" či už pred Bruselom tak inde. Ale je to len divadielko pred domacim publikom. Madarsko dostava z EU prilis vela aby riskovalo nejaké vaznejsie konflikty, nehovoriac o tom, že na to vojensky ani nemá.
Už to začína pripominat hysteriu z 90tych rokov, ked pomaly každý druhý mal informáciu že "Maďari na juhu sa idu osamostatnit". Si pamätám že ma zastavovali cudzi ludia v obchode s hrôzou v očiach aby mi dali tuto "tajnu informaciu"
Proste "maďarofóbia" je na Slovensku zjavne stale velmi popularna, preto tu dokazali tak dlho vegetovať individua ako Slota či Danko.