4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Poprosim ludi co chcu prispiet do diskusie mimo reakcie na Curtu aby pockali. Lebo sa hodnotny prispevok strati medzi tymto curtovim spamom a ich reakci nanho. Asi nie som sam co to necita.
ja vzdy raz za cas spravim chybu a jeho prispevok si precitam...
teraz som bol dokonca slusny a snazil sa uprimne poradit. ale zda ze si curta moj prispevok "nevsimol", aspon teda vacsinu z neho. co uz. ja som vdacny ze tu curta je, pravidelne nam pripomina ze na slovensku je proste vela ludi co nedokaze (nechce? co je horsie?) kriticky rozmyslat a proste sa bude vzdy riadit primarne emociami. sympatie su pre nich viac nez fakty.
tak ako nebudeme mat za zle dochodcovi ze ho niekto oklamal a okradol, lebo je to 100% vina toho podvodnika, tak nemozeme mat za zle takymto ludom ze ich fico obalamuti a oni ho volia.
co je ale smutne ze ked toho dochodcu niekto okradne tak uz sa to asi nezopakuje, bud sa pouci alebo mu proste uz nebude co ukradnut. volit moze ale kazdy obcan kazde 4 roky. a ked tu nebude fico tak sa najde niekto iny kto velmi rad toho stado povedie.
teraz som bol dokonca slusny a snazil sa uprimne poradit. ale zda ze si curta moj prispevok "nevsimol", aspon teda vacsinu z neho. co uz. ja som vdacny ze tu curta je, pravidelne nam pripomina ze na slovensku je proste vela ludi co nedokaze (nechce? co je horsie?) kriticky rozmyslat a proste sa bude vzdy riadit primarne emociami. sympatie su pre nich viac nez fakty.
tak ako nebudeme mat za zle dochodcovi ze ho niekto oklamal a okradol, lebo je to 100% vina toho podvodnika, tak nemozeme mat za zle takymto ludom ze ich fico obalamuti a oni ho volia.
co je ale smutne ze ked toho dochodcu niekto okradne tak uz sa to asi nezopakuje, bud sa pouci alebo mu proste uz nebude co ukradnut. volit moze ale kazdy obcan kazde 4 roky. a ked tu nebude fico tak sa najde niekto iny kto velmi rad toho stado povedie.
-
starysomar
Hardcore addict
ja vzdy raz za cas spravim chybu ze na jeho prispevok reagujem
skusim si dat pozor uplne
skusim si dat pozor uplne
Inak nenazyval fico na tej uniknutej nahravke z tej chaty svojich volicov blbcami? Bol by to pekny opis curtu od velkeho vodcu 
-
starysomar
Hardcore addict
Viac takých vypustilo viac podobných výrokov - jeden príklad od iného (hoci nepolitika): "Volič je hovno".
V prípade vololičov súčasnej galerky mal pravdu.
V prípade vololičov súčasnej galerky mal pravdu.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Poslanec SMERu Kery je oficialne plagiator
https://news.refresher.sk/182158-Poslan ... o-studenta
áno je to veľmi veľa, a to viacerím ešte boli zrušené obvnenia cez SuperMaroša 363, ktorého evidetne Fico drží za gule
Čo s tým má denník n? To denník n môžetta's za to, že Fico a jeho kamaráti kradnú a korumpujú? To ich denník n na to nahúckal? Navyše denník n vznikol v 2014. Presne pre toto si len troll.takže 40 ľudí za 14 rokov? veľmi biedna práca denníka n
nikde si nič nepísal o vyhrážkach a nábojoch pre nu a jej rodinu,útoky na Čaputovú som reagoval
ukáž ktorí novinári píšu o ficovi ako o mafiánovi, slovo mafia v spojitosti s Ficom a smerom používa matovič, novinár si to z princípu nemôže dovoliť.ale keď novinári môžu písať o Ficovi ako o mafiánovi,
Novinári napr. písali o Ficových väzbách na Baštrnáka, na Kočnera čo je človek z tzv. "mafiánskych zoznamov", na Bodora, Brhela, Výboha, Širokého čo sú oligarchovia
nie, nemôže. je/bol premier krajinyon ich môže kľudne nazvať prostitútkami
je to nad tvoje chápanie a IQ? Príliš zložité? Či nie je k tomu vydaný manuál?k Čurillovcom sa nevyjadrujem, to bolo komplikované, neštudoval som
toto je tvoj výmysel a práve Fico nechce byť nikým kritizovaný, preto útočí na každého čo si to len dovolí.podstata je asi v tom, že novinári, židia, liberáli by asi chceli kritizovať hocikoho, ale ich nikto, lebo ho označia za diktátora, antisemitu, atď. a to sú trochu mimo a potom sú medzi normálnymi ľudmi aj tak obľúbení
Mimochodom ako (ne)funguje obvinenie Čurillovcov. Toto sú ppresne mafiánske praktiky Ficovej vlády a pomsta za to, že sa odvážili začať vyšetrovať korupciu a rozkrádanie, ktoré siaha až k politickým špičkám Smeru.
Spoiler
Krajská prokuratúra v Banskej Bystrici chcela pravdepodobne zastaviť stíhanie Michala Šúreka, Ľubomíra Daňka, Jána Čurillu a Pavla Ďurku v prípade takzvaného technického spisu. Po tom, čo dvaja prokurátori Dalibor Považan a Ondrej Tomka odmietli postupovať tak, ako im prikázala generálna prokuratúra, im prokurátorka Katarína Habčáková prípad odňala a pridelila ho sama sebe, informujú Aktuality.
Ide o prípad, kedy policajtom a prokurátorovi inšpekcia vyčíta, že výpovede spolupracujúcich obvinených evidovali v takzvanom technickom spise.
Takýto postup bol na polícii bežný, oni sú prví, ktorých za to obvinili. Prípad najskôr dozorovala krajská prokuratúra v Trnave, pre jej pomalý postup však generálna prokuratúra prípad presunula do Banskej Bystrice.
Ani s jej prácou však vedenie prokuratúry nie je spokojné. Banskobystrickí prokurátori tejto citlivej kauzy Dalibor Považan a Ondrej Tomka, Habčákovej napísali, ako plánujú vo veci rozhodnúť.
Ona s tým nesúhlasila a dala im pokyn, ktorý však bol v rozpore s ich právnym názorom. Vtedy má prokurátor možnosť požiadať o odňatie veci. To aj Habčáková urobila. Prípad však nedala na inú krajskú prokuratúru, ale už si ho nechala sama.
Z uznesenia, ktoré je zverejnené na stránke generálnej prokuratúry, nie je jasné, či chceli v Banskej Bystrici prípad naozaj zastaviť, ale podľa bývalého riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka je to zrejmé.
Prokurátori totiž mali rozhodnúť o sťažnostiach voči vznesenému obvineniu. Daňko si je istý, že ak bude prípad dozorovať Habčáková, ich sťažnosti zamietne. (n, aktuality)
Ide o prípad, kedy policajtom a prokurátorovi inšpekcia vyčíta, že výpovede spolupracujúcich obvinených evidovali v takzvanom technickom spise.
Takýto postup bol na polícii bežný, oni sú prví, ktorých za to obvinili. Prípad najskôr dozorovala krajská prokuratúra v Trnave, pre jej pomalý postup však generálna prokuratúra prípad presunula do Banskej Bystrice.
Ani s jej prácou však vedenie prokuratúry nie je spokojné. Banskobystrickí prokurátori tejto citlivej kauzy Dalibor Považan a Ondrej Tomka, Habčákovej napísali, ako plánujú vo veci rozhodnúť.
Ona s tým nesúhlasila a dala im pokyn, ktorý však bol v rozpore s ich právnym názorom. Vtedy má prokurátor možnosť požiadať o odňatie veci. To aj Habčáková urobila. Prípad však nedala na inú krajskú prokuratúru, ale už si ho nechala sama.
Z uznesenia, ktoré je zverejnené na stránke generálnej prokuratúry, nie je jasné, či chceli v Banskej Bystrici prípad naozaj zastaviť, ale podľa bývalého riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka je to zrejmé.
Prokurátori totiž mali rozhodnúť o sťažnostiach voči vznesenému obvineniu. Daňko si je istý, že ak bude prípad dozorovať Habčáková, ich sťažnosti zamietne. (n, aktuality)
Spoiler
Generálna prokuratúra tvrdí, že prípad prokurátora Michala Šúreka stále dozorujú v Banskej Bystrici. „Nie je pravdou, že prokurátorka generálnej prokuratúry si sama sebe pridelila trestnú vec obvineného. Krajská prokuratúra v Banskej Bystrici je v tejto trestnej veci naďalej dozorovou prokuratúrou,“ píše generálna prokuratúra.
Vo zverejnenom pokyne o odňatí veci sa píše, že prokurátorka generálnej prokuratúry Katarína Habčáková 7. mája rozhodla o tom, že odňala spis dvom prokurátorom Krajskej prokuratúry v Banskej Bystrici a poverila ďalším postupom prokurátorku Katarínu Habčákovú. Ona teda rozhodne o sťažnosti obvineného Šúreka a ďalších.
Spolu s ním je v prípade údajného zneužitia právomoci verejného činiteľa obvinený bývalý riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko a policajti Ján Čurilla a Pavol Ďurka.
Dvaja bystrickí prokurátori sami požiadali o odňatie spisu po tom, ako Habčákovej predložili stanovisko k zamýšľanému postupu, čo chcú ďalej v prípade robiť. Ona s takým postupom nesúhlasila a dala im pokyn, ako konať, s čím nesúhlasili zase oni a preto požiadali o odňatie spisu.
Vo zverejnenom pokyne o odňatí veci sa píše, že prokurátorka generálnej prokuratúry Katarína Habčáková 7. mája rozhodla o tom, že odňala spis dvom prokurátorom Krajskej prokuratúry v Banskej Bystrici a poverila ďalším postupom prokurátorku Katarínu Habčákovú. Ona teda rozhodne o sťažnosti obvineného Šúreka a ďalších.
Spolu s ním je v prípade údajného zneužitia právomoci verejného činiteľa obvinený bývalý riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko a policajti Ján Čurilla a Pavol Ďurka.
Dvaja bystrickí prokurátori sami požiadali o odňatie spisu po tom, ako Habčákovej predložili stanovisko k zamýšľanému postupu, čo chcú ďalej v prípade robiť. Ona s takým postupom nesúhlasila a dala im pokyn, ako konať, s čím nesúhlasili zase oni a preto požiadali o odňatie spisu.
https://www.genpro.gov.sk/download/uzne ... 941b1e.pdf
https://www.startitup.sk/predstava-libe ... ttfIeRRrfQ
Toto mi uz naozaj pride ako hodne nebezpecne slova.
Toto mi uz naozaj pride ako hodne nebezpecne slova.
-
harrison314
Hardcore addict
Tieto jeho tendencie su jasne od prveho dna vladnutia. Uz zrusnie dna ustavy pre mna bolo jasnym signalom, kde su jeho hodnoty a v demokracii rozhodne nie.
-
starysomar
Hardcore addict
Deje sa niečo nedobré zrejme aj v inom.
Snažia sa o totalitu na všetkých frontoch. A možno sa im darí.
Nikdy prv mi Meta nemazávala nalinkované (nektoré) články a posty, pár posledných áno.
Snažia sa o totalitu na všetkých frontoch. A možno sa im darí.
Nikdy prv mi Meta nemazávala nalinkované (nektoré) články a posty, pár posledných áno.
najkrajsie ze fico je pokrytec aj v tomto. lebo on v skutocnosti nechce byt ako cina. lebo cina nie je iba komunizmus, kontrola medii a monitorovanie obcanov, cina je aj rychlo rastuca ekonomika a zvysovanie zivotneho komfortu pre vsetkych obcanov, nie len par vyvolenych.
-
starysomar
Hardcore addict
Najhoršie, že nevieme, čo s tým. Zabetónuje sa nám tu banda zločincov na dlhé roky. Dcéra učí malú dvojjazyčne no niektorí sme starí na útek a ani nechceme.
-
harrison314
Hardcore addict
Ani jeho volici by nechceli cinu, lebo by nedostali 13-ty chodok, vlastne by nedostali ziaden dochodok, ale to si nik z nich neuvedomuje, ved oni si neuvedomuju ani skodlivost toho co robil doteraz.aacid napísal: 17 máj 2025, 20:32 najkrajsie ze fico je pokrytec aj v tomto. lebo on v skutocnosti nechce byt ako cina. lebo cina nie je iba komunizmus, kontrola medii a monitorovanie obcanov, cina je aj rychlo rastuca ekonomika a zvysovanie zivotneho komfortu pre vsetkych obcanov, nie len par vyvolenych.
-
Mek
Addict
Treba pripominat, ze je to jeden z tych, co zakladali v Smere tzv. hodnotovu platformu.harrison314 napísal: 17 máj 2025, 9:27 Poslanec SMERu Kery je oficialne plagiator
Takze plagiatorstvo je jedna z ich hodnot, gratulujeme. Ktoreze je to z prikazani, nepokradnes?
Cital som, ze SaS podala trestne oznamnie za ten 320mil tender na pocitace. Som zvedavy, snad sa ten tender zastavi a niekto si to aj realne odskace.
-
starysomar
Hardcore addict
Obávam sa, že nie. Robia si čo chcú a vysmievalú sa svojm vololičom do ksichtu.
Aj takéto spory pomáhajú Ficovi a spol https://www.aktuality.sk/clanok/iM2n2Dn ... -opozicii/
J.Nad " Je to čistý výmysel Gröhlinga s cieľom znepokojiť nášho voliča, aby si myslel, že sa ideme
spojiť s PS, aby išiel voliť ich. Je to zákerné klamstvo " - keby vládli nebudú vedieť vládnuť, pomôžu Smeru.
J.Nad " Je to čistý výmysel Gröhlinga s cieľom znepokojiť nášho voliča, aby si myslel, že sa ideme
spojiť s PS, aby išiel voliť ich. Je to zákerné klamstvo " - keby vládli nebudú vedieť vládnuť, pomôžu Smeru.
Príkaz znel jasne, Čurillovci musia ostať obvinení aj keď ich žiadny prokurátor nechce obžalovať, lebo vie, že dôkaznú situáciu na súde neustojí.
https://dennikn.sk/minuta/4645711/?ref=mpmProkurátorka generálnej prokuratúry Katarína Habčáková zamietla sťažnosti voči obvineniu, ktoré podali Michal Šúrek, Ján Čurilla a ďalší v prípade tzv. technického spisu. Policajti a prokurátor tak zostávajú ďalej obvinení.
Dvaja banskobystrickí prokurátori Dalibor Považan a Ondrej Tomka mali opačný právny názor, Habčáková im prípad zobrala, pridelila ho sama sebe a rozhodla v neprospech policajtov a prokurátora.
Akoze som volic SAS, ale toto mi fakt pride ako nieco co si Grohling aj ostatni mozu odpustit. Ak sa spoja, tak sa spoja a oznamia to. Takto vyzera uplne zbytocne ako idiot.Blastbit napísal: 19 máj 2025, 9:59 Aj takéto spory pomáhajú Ficovi a spol https://www.aktuality.sk/clanok/iM2n2Dn ... -opozicii/
mLuks - Co som cital a co pisal aj ich advokat Kubina, ze nech to len ide na sud. Lebo sud rozhodne o vine alebo nerozhodne, cim sa to cele uzavrie.