Ahojte, mám doma tlačiareň Epson L3150, tlačiareň tlačí bez problémov, ale poslednú dobu mám problém s programom Epson Photo+ a dokonca aj s programom Windows Tlač obrázkov. Windows tlač obrázkov , je tam problém ten, že ak nastavím všetko a chcem tlačiť, tak ak kliknem na tlačiť a nič sa nedeje. Epson Photo+ zase ak chcem vybrať formát papiera tak tam sa mi nezobrazuje nič viď foto v prílohe. Inde žiaden problém, naposledy som aktualizoval ovládač grafiky na verziu ovladača Nvidia 576.52, (chcel to kvôli hre Doom ).
Epson veci som úplne odinštaloval cez revo uninstaller, resetoval som PC a znova som nainštaloval tlačiareň a to isté. Moc sa mi nechce robiť reinstall Windowsu, takže najlepšie by bolo to vyriešiť bez toho. Ďakujem za každú odpoveď
Bug v SW tlačiarni Epson
-
Daniel9911
Professional
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Bug v SW tlačiarni Epson
Po akej zmene začali problémy?
Neskúsil si bez toho ovládača Nvidia?
Pri skeneri epson mi niečo podobné spravila niektorá aktualizácia Windowsu - začala hláška "Nie je možné komunikovať zo skenerom". NIe na prvú no na niekoľkú reinštaláciu (odinštalovať, vyčistiť za ním, inštalovať) sa mi to podarilo rozbehať.
Neskúsil si bez toho ovládača Nvidia?
Pri skeneri epson mi niečo podobné spravila niektorá aktualizácia Windowsu - začala hláška "Nie je možné komunikovať zo skenerom". NIe na prvú no na niekoľkú reinštaláciu (odinštalovať, vyčistiť za ním, inštalovať) sa mi to podarilo rozbehať.