Hisense TV audio stopa

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Hisense TV audio stopa

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, máme doma TV Hisense 32A5KQ , na USB som nahral video súbory kde boli 2 zvukové stopy, a na ovládači chyba tlačidlo audio, v nastaveniach tiež nie je žiadna možnosť kde to prepnúť. Ak dám info na video tak mi pekne všetko rozpíše, a aj to že sú tam dve zvukové stopy ale neviem ich zmeniť. Má niekto doma Hisense alebo skúsenosti ako zmeniť zvukovú stopu ? Ďakujem
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Hisense TV audio stopa

Príspevok od používateľa starysomar »

TV roky nepozerám no mojej som prepínaval zvukový doprovod filmov z USB (kanál pre slovenský/český zvuk) kdesi v tých ponukách SMART. A asi aj pri TV kanáloch s viacjazyčným.
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Hovorim teraz zo skusenosti s LG TV. Pustim si dotycny film z USB a ked sa mi uz zacne prehravat film tak cez stredove tlacitko, ktore je v strede kruhu ovladania sipkami sa mi vyvola menu na pretacanie + vlastnosti suboru, tak tam idem na dalsie vlastnosti (v menu znacene ako ...) a tam mam moznost pozriet si audio vlastnosti prehravaneho filmu (ikona sluchadla). Pokial film ma viac audio stop, ktore televizor vie prehrat, tak po rozkliknuti tam vidim zoznam audio stop a tu si vyberiem, ktoru audio stopu chcem pocuvat - kludne aj pocas prehravania filmu t.j. napr. hovori sa po francuzsky a hned po prepnuti audio stopy je uz vsetko v anglictine.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Na Samsung Smart si to viem tiež tak nastaviť a vybrať jazyk ale pri tomto Hisense to nejde zaujímavé, bud tam je nejake blokovanie alebo nechápem
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Alebo je to "zašité" kdesi kde to človek nepredpokladá.
Napísať odpoveď