ephramko napísal: 18 jún 2025, 10:13
Ja už dlhšie uvažujem, že nepôjdem voliť PS, ale hodím to demokratom. Evidentne Fica riadne serú tí demokrati.
Takúto chybu som ja urobil zo solidarity voči Olanu vo voľbách keď im prieskumy dávali nízke preferencie a nakoniec vyhrali voľby a práve SaS sa ledva dostala do parlamentu a potom do vlády. Pre Olano vtedy bol najlepší partner mafia zo Sme rodina, hanili SaS, ich poslankyne podržali Fica a mnohé iné blbosti sa mesiac čo mesiac prejavovali.
No po rokoch hoci sa mi najmä ekonomický program SaS najviac pozdáva, tak nie som fanaticky do nich zaslepený, lebo chyby skrátka robia.
Ak si vnútorne presvedčený o programe PS tak nech si to Demokrati sami všetko vybojujú, aj pozíciu v parlamente a potom vo vláde, nech si sami obhája svoje kroky aj z minulosti a možné prešlapy z reality a budúcnosti, no konieckoncov veď Smer a spol serie aj PS.
SR nemôže odísť z NATO ani z EU lebo držíme východné krídlo - jej líniu v jej strede a to ani nedovolia aby sa toto narušilo.
To on tliacha pravdepodobne na spôsob Rakúska, ale aj tak to len drbol do éteru aby odvádzal pozornosť, oni sú takticky- strategicky veľmi vyzretý na tieto situácie.