4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa Blastbit »

V princípe súhlasím stým čo si napísal. Hej 8 rokov je málo, aspoň 15 rokov by bolo adekvátnych.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

JCM01 napísal: 16 jún 2025, 7:27 Gašpar najslušnejší Slovák? Ľudi netrápia nejaké úplatky?
Curta, vidím, že sa inšpiruješ Ficom a prerážaš dno.. To sa snáď ani nedá myslieť vážne.
P.S. ak ľudí trápia iné veci, tak čo pre tie iné veci robí Fico? Zdvíhanie dane? Rastúca cena potreavín..? Alebo čo to sú vlastne iné veci?
Ťažko si predstaviť slušnejšieho človeka ako Tibor Gašpar. To isté Kováčik, je odsúdeniahodné ak zobral či dal 50 000 úplatok, ale ľudí trápia viac iné veci. Ani "liberálov" a "progresívcov" to netrápi. Čo je 50 000 v porovnaní s miliardami, ktoré lietajú hore-dole.
Normálnym ľuďom viac záleží na slobode, normálnom živote, nepoklonkovaní sa úchylnému západu. Aby sme tu mali Slovensko, nie všetko predať západným štátom (veď vraj štát je zlý vlastník).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne tak, koho trapi nefunkcne skolstvo, padajuca omietka v nemocniciach ci korupcia v hospodarstve. normalnych ludi predsa trapia normalne veci, kolko pohlavi nam zakon dovoli mat, co vsetko dovoli/nedovoli zenam robit s vlastnym telom a poklonkovanie sa zapadu (co inak netusim co znamena, tento fetis ma asi preskocil)...
a najdolezitejsia vec, aby nikde v ziadnom pripade nebolo niekde vidno vlajku s roznofarebnymi pruhmi, nechapem ze to sme este nedali do ustavy...
to su dolezite veci, lebo ked sa zbavime duhovych vlajok a tych par homosexualov co tu mame tak potom sa bude zit na slovensku ako v zemi zaslubenej. cely svet bude plny pohody... hrochy skacu sipky do vody...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Kreténi nečítať - nemáte čím pochopiť:

(Výcuc AI)
"Pohlavie a rod sú dva odlišné koncepty. Pohlavie (sex) sa týka biologických a anatomických rozdielov medzi mužmi a ženami, zatiaľ čo rod sa vzťahuje k sociálnym a kultúrnym rolám, správaniu, vyjadreniam a identitám, ktoré sú spájané s mužstvom a ženstvom.
Pohlavie (sex):
Biologický a anatomický rozdiel medzi mužmi a ženami.
Určené primárnymi a sekundárnymi pohlavnými znakmi, chromozómami a hormónmi.
Obvykle sa delia na dve kategórie: mužské a ženské.
Vedecky podložené a doložené.
Sociálna a kultúrna konštrukcia, ktorá sa týka rolí, správania, prejavov a identít.
Nie je striktne binárne, existuje širšie spektrum rodových identít.
Môže sa líšiť v závislosti od kultúry, spoločnosti a individuálnych preferencií.
Môže, ale nemusí sa zhodovať s biologickým pohlavím.
Vzťah medzi pohlavím a rodom:
Gender sa často odvodzuje od pohlavia, ale nemusí byť jeho priamym dôsledkom.
Niektorí ľudia sa identifikujú s rodom, ktorý sa nezhoduje s ich biologickým pohlavím (transgender ľudia).
Niektorí ľudia sa identifikujú ako nebinárne, čo znamená, že sa nestotožňujú ani s mužským, ani s ženským rodom.
Zjednodušene: Pohlavie je to, čo máte (biologické), a rod je to, kým sa cítite (sociálne)."

Môj dovetok - že sú dve pohlavia potrebuje mať v ústave len duševný mrzák.
Ako sa kto cíti mu ústava neprikáže napriek tlakom duševných mrzákov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Kovacik je zlocinecke hovado, ktore pustalo na slobodu inych a este za to ku platu bral uplatky. Mal dostat dozivotie vedla Cernaka.
Obidvaja Gasparkovia su zlocinecke svine, ktore si nezasluzia nic ine ako dozivotie. Okrem bezbrehej korupcie aj za vlastizradu.
Ale ked "katolik" vypisuje, ze zlocinecke svine su "najslusnejsi Slovaci" tak je to velke susto.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal: 26 jún 2025, 17:39 Ale ked "katolik" vypisuje, ze zlocinecke svine su "najslusnejsi Slovaci" tak je to velke susto.
Vôbec ma to neprekvapuje. Aktuálne je facebook doslova zasraný SMERáckymi botmi, ktorí spamujú to isté ako curta.

Problém nie sú zlodeji a mafiáni vo vláde, ale ľudia, ktorí upozorňujú na ich zločiny a snažia sa potrestať skorumpovaných papalášov. Ale za najväčší problém Slovenska aj tak pokladám starších občanov, ktorí by nechali vykapať aj svoje deti a vnúčatá, hlavne že dostanú 13. dôchodok. Akonáhle sa o niekom prevalí, že okráda štát, EU a občanov, hneď sa tam nahrnie kopa vulgárnych a nenávistných dôchodcov, ktorí sa zlodeja začnú zastávať. Fico a spol sú hnisavé vredy, ktorých sa dá zbaviť, aj keď to bude bolestivé. Ale voliť a obhajovať Fica po tom všetkom, to už je systémový problém, podobne ako keď rakovina začne metastázovať do celého tela.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

To je naozaj zrejme najväčší problém. Niektorí jedinci stoja na pevných nohách, no je množstvo neinformovaných a dezinformovaných, ktorí naletia. Na zlobu, lži a tak. Otázka je, čo a či vôbec s tým ide robiť?
A kto... Opozíciu máme jemne povedané slabú. Tie ostreľané svine majú zrejme stratégiu, taktiku ako sa udržať za akúkoľvek cenu. Ostatne pred desaťročiami bežal vtip: "Nebojme sa robiť chyby a omyly, veď národ to všetko zaplatí" :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

curta napísal: 26 jún 2025, 16:03 Ťažko si predstaviť slušnejšieho človeka ako Tibor Gašpar. To isté Kováčik, je odsúdeniahodné ak zobral či dal 50 000 úplatok, ale ľudí trápia viac iné veci.
To je on, ten najslusnejsi clovek na svete - https://www.ta3.com/clanok/989237/pred- ... nie-senatu
jackb
Redeemer
Redeemer

Najslusnejsi Slovak, priamo napojeny na mafianskeho Bobora, ktory umoznil, aby zabilil Jana Kuciaka a jeho snubenicu. A na mieste cinu zavadzal korupcny sef NAKA, o ktorom Jano tiez pisal.
Kto vie, ci by "katolik" videl najslusnejsieho cloveka, ak by mu nechal zabit kamarata...

Inak, napadlo mi, ze bol clanok o tom, ako Miňo, ktory mal potrebu po turistoch hadzat kamene a oznamovat im, ze pravidelne sulozi s Bohom, mal kdesi vyzjapovat, ze EU ide zakazovat jedenie masa a daky pograsivizmus.
Ale kto zakuzuje jedenie masa? Krestanstvo. V piatok, pocas Postu aj v stredu, cez Advent,... a ked sa to tak spocita, tak by krestania nemali jest maso viac ako polovicu roka. Pritom sa krestanstvo povazujes za "konzervativne". Ale to Miňo vediet "nemoze", lebo sa dal "vypisat z Cirkvi".
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 26 jún 2025, 16:03 Ťažko si predstaviť slušnejšieho človeka ako Tibor Gašpar. To isté Kováčik, je odsúdeniahodné ak zobral či dal 50 000 úplatok, ale ľudí trápia viac iné veci. Ani "liberálov" a "progresívcov" to netrápi. Čo je 50 000 v porovnaní s miliardami, ktoré lietajú hore-dole.
Normálnym ľuďom viac záleží na slobode, normálnom živote, nepoklonkovaní sa úchylnému západu. Aby sme tu mali Slovensko, nie všetko predať západným štátom (veď vraj štát je zlý vlastník).
slušní ľudia bežne obviňujú iných ľudí z korupcie bez dôkazov. Ako sa ty ako kresťan- katolík pozeráš na to, že podľa teba najslušnejší slovák T. Gašpar bez akýchkoľvek dôkazov verejne obvinil kresťana, poslanca F. Majerského z korupcie, že sa nechal kúpiť opozíciou aby nehlasoval za novelu ústavy. To je krivé obvinenie, ktoré sa dopustil tento údajne najslušnejší slovák. ...teraz presne vidno, že len trolluješ

Inak k tej novele ústavy vám nedali na súmračnej noty? že nejak mlčíš o tom.

A k tejto prestrelke tvojho zamestnávateľa a toho ktorého si údajne volil, nám čo povieš? dostal si už noty ako to spracovať?
Snímka obrazovky 2025-06-26 o 22.05.03.png
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar napísal: 26 jún 2025, 18:44 A kto... Opozíciu máme jemne povedané slabú.
ked proste neviem ci dokazes mat taku opoziciu aby bola schopna konkurovat ficovemu kultu a zaroven ju aj chces volit...
skratka oni hraju velmi spinavo a nemam uplne pocit ze je ich mozne porazit "slusne".

hlavne ked ludia za tie roky uz tak nejak prestali verit logike a slusnemu spravaniu. a ked sa tak sprava ich idol, tak asi bude ok ked sa tak budu spravat vsetci.
simkovicova ukradnu bustu a novinar sa jej normalne opyta ze preco to spravili tak zahuci ze "preco asi? lebo je vzacna!" ako keby bola 13 rocna pubertacka a volici budu tlieskat.
kotlara sa niekto opyta ci ma dokaz na svoje tvrdenia a on povie co? "a vy mate dokaz ze to tak neni?" nepriestrelny argument.
fica sa niekto opyta uplne legitimnu otazku a co na to povie fico? opyta sa z akeho media je ten kto kladie otazku. ako keby to odkial on je malo akykolvek vplyv na otazku...
na tlacovkach rozpravaju totalne klamstva ktorych nepravdivost si dokaze ktokolvek overit 3 minutami na googli. ale ich volici take nieco nepotrebuju, oni maju v sebe tolko nenavisti a hnevu ze uplne staci ze mu niekto zahra na notu a potom je uz uplne jedno ci je to pravda, klamstvo, chaba vyhovorka alebo obycajna urazka, proste on kope do tych ktorych nemam rad takze ho mam rad.

a najvacsi problem je ze ludia sa strasne boja chybit, strapnovat sa. ved ked som o niecom presvedceny a potom mi niekto da jasny dokaz ze to nie je pravda tak si priznam chybu a svoje presvedcenie upravim. to nie je nic strasne, chybami sa clovek uci, tak sa to vzdy hovorilo.
dnes ked niekto pod videom vypisuje ocividne klamstva a niekto iny mu tie klamstva vyvrati dokazom tak miesto toho aby sa zamyslel nad sebou, tak vytrusi nejaku urazku, nadavku a pojde hladat dalsie video kde bude znova sirit to iste, lebo ved ja viem a mna zosmiesnovat nikto nebude!
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid máš plnú pravdu - je mi z toho smutno. Nechápem čo spôsobilo, že tu zrejme väčšina inklinuje ku zlu :(
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

aacid napísal: 26 jún 2025, 22:14 ked proste neviem ci dokazes mat taku opoziciu aby bola schopna konkurovat ficovemu kultu a zaroven ju aj chces volit...
skratka oni hraju velmi spinavo a nemam uplne pocit ze je ich mozne porazit "slusne".

hlavne ked ludia za tie roky uz tak nejak prestali verit logike a slusnemu spravaniu. a ked sa tak sprava ich idol, tak asi bude ok ked sa tak budu spravat vsetci.
simkovicova ukradnu bustu a novinar sa jej normalne opyta ze preco to spravili tak zahuci ze "preco asi? lebo je vzacna!" ako keby bola 13 rocna pubertacka a volici budu tlieskat.
kotlara sa niekto opyta ci ma dokaz na svoje tvrdenia a on povie co? "a vy mate dokaz ze to tak neni?" nepriestrelny argument.
fica sa niekto opyta uplne legitimnu otazku a co na to povie fico? opyta sa z akeho media je ten kto kladie otazku. ako keby to odkial on je malo akykolvek vplyv na otazku...
na tlacovkach rozpravaju totalne klamstva ktorych nepravdivost si dokaze ktokolvek overit 3 minutami na googli. ale ich volici take nieco nepotrebuju, oni maju v sebe tolko nenavisti a hnevu ze uplne staci ze mu niekto zahra na notu a potom je uz uplne jedno ci je to pravda, klamstvo, chaba vyhovorka alebo obycajna urazka, proste on kope do tych ktorych nemam rad takze ho mam rad.

a najvacsi problem je ze ludia sa strasne boja chybit, strapnovat sa. ved ked som o niecom presvedceny a potom mi niekto da jasny dokaz ze to nie je pravda tak si priznam chybu a svoje presvedcenie upravim. to nie je nic strasne, chybami sa clovek uci, tak sa to vzdy hovorilo.
dnes ked niekto pod videom vypisuje ocividne klamstva a niekto iny mu tie klamstva vyvrati dokazom tak miesto toho aby sa zamyslel nad sebou, tak vytrusi nejaku urazku, nadavku a pojde hladat dalsie video kde bude znova sirit to iste, lebo ved ja viem a mna zosmiesnovat nikto nebude!
Toto by som podpisal v plnom rozsahu. Tiez som si vsimol, ze ked niekto na nejake nekale veci poukaze, neriesi sa to, ale sa atakuje ten co na to poukazal (sam som to zazil). Je to taka slovenska mentalita.
Ja byt opoziciou, skusim to v diskusiach trochu inak... ked budu oni klamat, budem aj ja, a opakovat to v kazdej diskusii, tak ako oni dokola opakuju uz davno vyvratene veci (vypitie baru napriklad). Ale by som sa k tomu hned aj priznal, vetou "ked mozete vy klamat, tak mozem aj ja".
Na mieste novinarov by som bud prestal na ich placovky chodit, alebo trval na odpovedi na otazku a neakceptoval vykrucanie - a to aj v televiznych diskusiach. Tie som uz uplne prestal sledovat - maju hodne negativny vplyv na psychiku. No mame takych moderatorov akych mame, tak co uz...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Mek napísal: 27 jún 2025, 12:57 Ja byt opoziciou, skusim to v diskusiach trochu inak... ked budu oni klamat, budem aj ja, a opakovat to v kazdej diskusii, tak ako oni dokola opakuju uz davno vyvratene veci (vypitie baru napriklad). Ale by som sa k tomu hned aj priznal, vetou "ked mozete vy klamat, tak mozem aj ja".
Toto by bola cesta do pekla, len by si nahradil Ficovu retoriku inou retorikou Ficovho druhu. A spolocnost by si uz isla uplne do prdele.
Mek napísal: 27 jún 2025, 12:57 Na mieste novinarov by som bud prestal na ich placovky chodit, alebo trval na odpovedi na otazku a neakceptoval vykrucanie - a to aj v televiznych diskusiach. Tie som uz uplne prestal sledovat - maju hodne negativny vplyv na psychiku. No mame takych moderatorov akych mame, tak co uz...
S tymto suhlasim a tiez novinari by mali prestat pustat do eteru Ficove klamstva len tak stylom "Fico povedal: ****", ale skor vyvstlit, ze klamal a v com.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ano, toto si hovorim aj ja, ze vlastne novinari davaju ficovi platformu, najviac som si to vsimol ked ho odvolali po vrazde martiny a jana, napriek tomu ze uz z neho nebol predseda vlady ani vlastnej strany tak on robil kazdy tyzden tlacovky a vsetci novinari tam chodili.

ak chceme byt objektivny tak treba priznat ze aj novinari su len ludia a zamestnanci co pre niekoho pracuju a peniaze su to co hybe svetom. ale nemozeme vzdy ist do extremu, ako sa nemozeme tvarit ze novinari su svati a vsetko robia aby pomohli svetu tak nie je ok byt presvedceny ze kazdy novinar je zapredany a bezcharakterny a vsetko robi len preto aby uskodil ficovi.

skratka asi by sme nemali pozerat na tie extremny, ani lavica, ani pravica, taky nejaky stred, taku nejaku tu kollarovu "normalnost" ale bez kollara :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aacid - ved asi kazdy chape, ze nie je novinar ako novinar. Su lepsie aj horsie media, su media co maju nejaky bias, no pokial je komunikovany transpartne a priznany sam s tym problem nemam. No nikdy nebudem tvrdit, ze ti seriozni novinari maju uroven dezinformacnych kanalov s pocbnym financovanim a milionom AI botov.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Hlavný problém je, čo dementi "žerú".
Odjakživa (...) platí, že dobrá správa je zlá správa - respektíve že dobre zabalená kvetnatá lož je "uveriteľnejšia", než holá pravda.
Tu obzvlášť.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Vcera som videl video o outrage marketingu v Holiwoode. V podstate som si uvedomil, ze to iste robi tato vlada. Dokaza si vytvorit skupinu ludi, ktori su zavisli na nenavisti, zaplna medialny pristor svojimi hovadinami, o ktorych sa mediach rozprava, robia sa o tom besedy a tlacovky, niekoho douraza a zas je vo verejnom pristore, leti do Moskvy je vo verejnom pristore, nieco ukradne je vo verjnom pristore, vyhlasi ze nas ma ovladnut Rusko je vo verejnom pristore. Doslova vykupil internety svojou nenavistou a hnevom a na ine nezostane ani cas ani energia a potom sa zda, ze mi nemame opoziciu, hoci ta si vramci slusnosti robi svoju pracu dobre (sam mam vyhrady, ale nechcem aby bola opoziacia typu Matovica alebo dalsieho Fica ci Blahu).
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Ďalšie pozitívne správy:

dôchodcovia, najmä ženy, by už nemali mať nižšie dôchodky za obdobie, keď vychovávali deti.

Súčasný dôchodkový systém je nespravodlivý, štát chystá zásadné zmeny

Samozrejme, stačilo ponechať Krajniakov rodičovský dôchodok, ktorý to vyrovnával. Dokonca tak spravodlivo, že len tí, ktorých deti pracovali.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ano, okradat pracujucich je skutocne “spravodlive”.
Napísať odpoveď