Má tu niekto tento mobil? Redmi Note 13 Pro
Ja by som sa chcel opýtať či aj vám takto funguje mobil alebo len mne či to je tým operačným systémom alebo mám len niečo zle nastavené.
1. Problém
Keď mi niekto pošle sms alebo napíše na messenger tak mi svieti na ikone na ploche počet správ a aj keď si prečítam správu cez bublinu trebárs tak stále na tej ploche mi svieti počet správ musím otvoriť aplikáciu zatvoriť a zmizne.
2. Problém sem tam mi pípne mobil keď mi príde sms a sem tam nie.
Redmi Note 13 Pro
Re: Redmi Note 13 Pro
Problem Messengeru a Facebooku mam uz par rokov na Samsungu. A to som vymenil 3 mobily za poslednych 4-5 rokov. Skor to vidim na problem aplikacie. Niekedy pomoze, ze zapnem na pocitaci FB, tam si precitam tu spravu alebo dam oznacit vsetko ako precitane.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
máš všetky updaty aplikácii? cez obchod play aj cez systémovú appku? mal som xiaomiba tam sú tieto bugy bežné.
-
starysomar
Hardcore addict
Mne pri Xiaomi ak sa niektorá apka začne správať podivne pomáha vyčistiť cache - pozor vymazať všetky dáta NIE!
Vymazat vsetky data = vymaze aj prihlasovacie udaje v aplikacii.
-
starysomar
Hardcore addict
Áno. Facebook, Messenger - nanajýš sa človek znova prihlási. V niektorých apkách by zmazanie všetkých dát znamenalo odstránenie svojho Googlekonta so všetkými dôsledkami. Vyviedol som si to s "Peňaženkou"...