toto som potreboval počuť, keďže často si púšťa podcasty aj v posteli pri zaspávaní.
objednávam, ďakujem za pomoc
toto som potreboval počuť, keďže často si púšťa podcasty aj v posteli pri zaspávaní.
Aha, tak to nie. Nič iné s tou technológiou na mikrofón a lepšie hrajúce ako sk10 nemáme? Ten rozpočet viem aj prípadné posunúť ak by to zato stalo.... Do zvukovo horších nechcem ísť, ale ten mikrofón by bol pre mňa veľké plus. Jediná podmienka, je aby práve sluchátko išlo bez ľavého, ale to by nemal byť problém.
Oni majú tú svoju stránku hroznú...nedokážem sa tam vyznať. Vieš, ktoré sú najlepšie? (sk10 a xtra som už mal)Ryan Giggs napísal: 09 júl 2025, 16:01 KZ-ty maju zvuk na urovni toho najdrahsieho co sa predava u nas.
Takze skor sa popozeraj po nejakom ich novsom modeli. Resp. CCA, co su v zaklade KZ s inym ladenim.
Marshll Major su zvukovo podpriemerne sluchadla, navyse je to prenosny model, absolutne nevhodny k pc. Aky mas rozpocet.Element napísal: 03 aug 2025, 23:16 Chalani nečítal som si predchádzajúce príspevky, ale chcem si kúpiť nové sluchadlá čisto iba k PC, lebo PC stolík už mám v obývačke a žena keď si pozerá TV, tak ma to na klasických iphonových štuploch ruší.
Čiže štuple zlyhali, potrebujem tie veľké, zvažoval som Mashall Major IV, lebo ich majú všetci a majú fajn recenzie. Aké slúchadlá používate pri PC vy? Viete niečo odporučiť?