Witcher 3 pomoc v hre
Witcher 3 pomoc v hre
ahojte hrajem Witcher 3 mam 12 level a ked dam hlavny quest neukazuje mi na mape kde to je neviete mi s tmy poradit preco ho neukazuje alebo ako sa k nemu dostat?
Re: Witcher 3 pomoc v hre
Veľmi si to už nepamätám, ale nemá Zaklínač 3 dve hlavné mapy?
tak mi tu ukazuje 3 questy hlavne co mozem spravit a ked dam na nejaky neukazuje mi kde to ma byt ten quest
-
lekoklatik
VIP
Mozes popisat o aky quest sa jedna? Mozno nehladas na spravnom mieste. Uz su to roky ked som ho hral ale mozno si spomeniem.
quest sa vola ze zisti ci je Ciri v Novingrade
predpokladám, že musíš ísť do Novigradu a to je iná časť mapy. vyber "world map" a potom si daj Novigrad. Pretože medzi lokalitami White Orchard - Velen _ Novigrad _ Skellige - vizima - Kaer Morhen - a potom ak máš DLCčka, tak si prepínaš 
okey diky vyskusam to
inac neviete ako ziskam korunu za zavody? ze ktory to je ten zavod kde mam vyhrat korunu lebo bez nej ma nepusti plnit dalsie quest z hlavnych misii
neviem, či by si nemal hrať niečo jednoduchšie
Pretože ak sa tu mieniš pýtať ako a kde nájsť každý quest, čakajú nás tu náročné mesiace a roky. Vo witcherovi každý quest je fakt super označený, pokiaľ je to povinný cieľ, ktorý musíš urobiť aby si vedel pokračovať, tak si ho vieš nájsť pekne v menu medzi hlavnými/vedľajšími cieľmi, zakliknúť a mapa ťa tam primo zavedie. A ako korunu za závody získaš tak, že vyhráš závody. Pokiaľ sa nemýlim, tak jazdy na koni ale aj bitky sú väčšinou nastavené tak, že musíš vyhrať tri rôzne závody/boje alebo vrámci jedného questu poraziť troch jazdcov. ale ani jeden z questov konských závodov nie je podmienkou na pokračovanie v progrese hry. Sú to len vedľajšie úlohy.
tak Ciri stale povie ze pokial sa neskoncil zavod o korunu tak mi nepomoze az jak skonci zavod taze asi je potrebne mat tu korunu aby sa potom mohlo ist na dalsi ten hlavny quest s Ciri
povedz názov questu, už si to nepamätám všetko.
-
lekoklatik
VIP
Veru tak, Witcher nie je Bloodborne kde by si mal bludit. Vsetko je dobre oznacene a vysvetlene. Mozno si prepasol nejaku cutscenu alebo si neprecital co treba. Skus sa popozerat v quest denniku ze co mas robit. Malo by to tam byt celkom po lopate vysvetlene.
Kazdopadne. Podla googlu pravdepodobne jazdis za Ciri v jej "sne" a musis porazit Barona. No tak potom vyhraj zavod.
Koruny za vyhrate preteky su ti vraj skoro na nic. Urcite nemaju nic spolocne s plnenim hlavneho questu.
Kazdopadne. Podla googlu pravdepodobne jazdis za Ciri v jej "sne" a musis porazit Barona. No tak potom vyhraj zavod.
Koruny za vyhrate preteky su ti vraj skoro na nic. Urcite nemaju nic spolocne s plnenim hlavneho questu.
okey uz som to vyriesil bol tam nejaky problem v ramci hry ze neukazovalo ten bod kde treba robit tu misiu tak som siel par save dozadu a uz to potom bolo
dakujem za poradenie
dakujem za poradenie