Páči sa mi kolegyňa v práci
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Páči sa mi kolegyňa v práci
normalne sa jej spytaj ci by isla na kavu po praci alebo nieco v tom zmysle, ved si dospely pre boha, to, ze si myslis ako sa na teba pozera a na inych nie moze byt len v tvojich ociach, na druhu stranu, moja manzelka je moja kolegyna z rovnakeho oddelenia, stale sme kolegovia no uz sme rozdeleni co sa tyka naplne prace, sme spolu 7 rokov, cize na rady o hladani partnerky mimo kolektiv v praci mozes kaslat, v praci mame xy parov ktore su aj kolegovia, tam je to o ludoch, bud sa ti to podari alebo sa zasmejete na tom aky si bol naivny 
-
nighthunterrrr
Novice
no... ako to dopadlo?
Očúvajte sem. Já by som mohol celú telenovelu napísať o kolegyniach v práci:
Ženy všetko naznačujú, zabalia to do vtipov a metafor. Aby si v tom nemali chaos tak jedna bude (osoba A) ktorá je nezadaná a mal som jej dvorit ale je čudná. Tá druhá je (osoba B) s ktorou sa mi tak troška zadarilo (samozrejme u mňa “zadarilo” neznamená sex” ale to že vôbec dovolila aby som sa k nej priblížil), a tretia nezadaná je (osoba C) a ešte je jedna nezadaná (osoba D) No a dnes tá osoba A to schovala do jednej metafory: Ona kecala s jedným mužom a on jej akurát povedal že už pôjde… Osoba A odpovedala: To nemyslíš vážne, necháš ma tu s ním? … ale povedala mu to v srandovnom podtóne, ale že pre srandu použila práve hento, čo znamená že podvedome ju odpudzujem keď má potrebu také veci hovoriť.
Konfrontoval som ju a bola zaskočená. Nevyjadrila sa iba také omáčky že a čo mala povedať a také. Ja som sa jej spýtal či má niečo proti mne a že nie. Či jej vadí že ju balím. Že nie. Ale net tak totálne sucho odpovedala. Ako keby jej to bolo jedno.
Osoba C mi povedala že ona by aj chlapa chcela len niesom jej typ. Lebo potom v rámci kolektívu sme sa tak smiali a oni že ale osoba A neni jediná nazadaná že nezadane sú aj… (povedali nejaké 4 mená) a medzi nimi aj osobu C, no a ona sa ozvala že ale mňa nebal! A ked išla von si zapáliť tak som sa spýtal že ty nechceš muža? A ona že chcem. A ja že: tak prečo ťa nesmiem baliť? Som škaredý? Ona že: niesi škaredý len si neni môj typ. A ja na to že: tak som potom škaredý lebo to je v podstate to isté.
Potom sa prihlásila aj osoba D že ona chlapa nechce, že nad ňou nech ani neuvažujem! Ale verím tomu že tiež len použila diplomaciu a keď jej príde do cesty taký čo sa jej bude páčiť tak sa sním dá dokopy. Na toto som už zažil príklad na vlastné oči priamo v susedstve.
No a osoba B bola ku mne najmilšia a vonku na fajčiarke sme kecali ja, osoba B, osoba F (to je mimo príbehu len tam bola) a osoba G (ktorá je tiež mimo príbehu len tam práve bola) a s osobou F som dobry kamoš a vravel som jej že osoba B bude moja kočka a osoba B sa ozvala že nie nebudem. Takže v podstate ma všetky kolegyne odmietli.
Ženy všetko naznačujú, zabalia to do vtipov a metafor. Aby si v tom nemali chaos tak jedna bude (osoba A) ktorá je nezadaná a mal som jej dvorit ale je čudná. Tá druhá je (osoba B) s ktorou sa mi tak troška zadarilo (samozrejme u mňa “zadarilo” neznamená sex” ale to že vôbec dovolila aby som sa k nej priblížil), a tretia nezadaná je (osoba C) a ešte je jedna nezadaná (osoba D) No a dnes tá osoba A to schovala do jednej metafory: Ona kecala s jedným mužom a on jej akurát povedal že už pôjde… Osoba A odpovedala: To nemyslíš vážne, necháš ma tu s ním? … ale povedala mu to v srandovnom podtóne, ale že pre srandu použila práve hento, čo znamená že podvedome ju odpudzujem keď má potrebu také veci hovoriť.
Konfrontoval som ju a bola zaskočená. Nevyjadrila sa iba také omáčky že a čo mala povedať a také. Ja som sa jej spýtal či má niečo proti mne a že nie. Či jej vadí že ju balím. Že nie. Ale net tak totálne sucho odpovedala. Ako keby jej to bolo jedno.
Osoba C mi povedala že ona by aj chlapa chcela len niesom jej typ. Lebo potom v rámci kolektívu sme sa tak smiali a oni že ale osoba A neni jediná nazadaná že nezadane sú aj… (povedali nejaké 4 mená) a medzi nimi aj osobu C, no a ona sa ozvala že ale mňa nebal! A ked išla von si zapáliť tak som sa spýtal že ty nechceš muža? A ona že chcem. A ja že: tak prečo ťa nesmiem baliť? Som škaredý? Ona že: niesi škaredý len si neni môj typ. A ja na to že: tak som potom škaredý lebo to je v podstate to isté.
Potom sa prihlásila aj osoba D že ona chlapa nechce, že nad ňou nech ani neuvažujem! Ale verím tomu že tiež len použila diplomaciu a keď jej príde do cesty taký čo sa jej bude páčiť tak sa sním dá dokopy. Na toto som už zažil príklad na vlastné oči priamo v susedstve.
No a osoba B bola ku mne najmilšia a vonku na fajčiarke sme kecali ja, osoba B, osoba F (to je mimo príbehu len tam bola) a osoba G (ktorá je tiež mimo príbehu len tam práve bola) a s osobou F som dobry kamoš a vravel som jej že osoba B bude moja kočka a osoba B sa ozvala že nie nebudem. Takže v podstate ma všetky kolegyne odmietli.
Ďalší ľudia (autor a chudoba) čo si myslia, mať vzťah s kolegyňou je ok ? Prevažne nie. Sú aj iné ženy od kolegýň či susediek na vzťah.
Jasné sú výnimky ako aj opísal corp, veď netvrdím že nie, ale sú aj prípady a nie je ich málo, napr. kolegynin chlap zbalil jej kolegyňu.
Jasné sú výnimky ako aj opísal corp, veď netvrdím že nie, ale sú aj prípady a nie je ich málo, napr. kolegynin chlap zbalil jej kolegyňu.
Ja som balil už 3 kolegyne aj v novej práci ale každá ma odmietla. Ale balil som aj susedu, aj tá ma odmietla. Ja balím všade len téma bola o kolegyniach.
Ak balíš 20 rokov v jednom kuse a žiadna s tebou nešla na viac stretnutí ako jedno, tak na 100% nie je chyba v ženách ale v tebe.chudoba napísal: 06 aug 2025, 1:12 Ja som balil už 3 kolegyne aj v novej práci ale každá ma odmietla. Ale balil som aj susedu, aj tá ma odmietla. Ja balím všade len téma bola o kolegyniach.
Nemám tú charizmu vo potrebujú. S tým sa treba narodiť. Je kopa mužov čo nič nerobia a predsa po nich ženy idú. Však kolegyňu v Samsungu ktorú som chcel ja, zbalil taký kolega že nemal vôbec bývanie, bol na obytovni, nestaral sa o seba, ošte ona chodila za ním a pomáhala mu, potom si ho vzala do bytu, a tak vyvádzal že na neho musela volať mestkú políciu. Ale hlavné že mal charizmu.
Vidíš a doteraz si to nepochopil. Si v jednom začarovanom kruhu. Všemožne sa snažíš získať ženu/slúžku do bratovho bytu, ktorá by ťa ešte eventuálne aj živila. Nevieš si udržať zamestnanie dlhšie ako 3 mesiace. Z toho plynie tvoja frustrácia, prejedanie, priberanie a neustále vyplakávanie. Pritom na sebe absolútne nepracuješ.
-
starysomar
Hardcore addict
"na sebe absolútne nepracuješ" - jaj ale to chce nejakú snahu a to jemu nevonia.
Asi ani ona nebola bohvieaká bohyňa a asi aj nie úplne okej, tak sa ulakomila. Nedívaj sa na druhých ale o tom tu bolo písané xkrát čo meniť.chudoba napísal: 06 aug 2025, 12:18 Nemám tú charizmu vo potrebujú. S tým sa treba narodiť. Je kopa mužov čo nič nerobia a predsa po nich ženy idú. Však kolegyňu v Samsungu ktorú som chcel ja, zbalil taký kolega že nemal vôbec bývanie, bol na obytovni, nestaral sa o seba, ošte ona chodila za ním a pomáhala mu, potom si ho vzala do bytu, a tak vyvádzal že na neho musela volať mestkú políciu. Ale hlavné že mal charizmu.