Zdravím.
Objednal som si LG OLED65C54 a rozmýšľam, aký najvhodnejší (pevný) držiak na stenu kúpiť. Mám vyhliadnutý Vogel's TVM 3603 pre TV 40–100", ale bojím sa, že bude až príliš blízko pri stene vzhľadom na to, že za TV mám umiestnené zásuvky.
Bude takto možné TV zavesiť aj s Vogelom, alebo mám hľadať nejaký iný držiak, ktorý nie je až tak "nalepený" na stene?
Ideálne ale, aby TV od steny odstávala naozaj len minimálne.
Ďakujem
Držiak na TV
-
nejakymarko
Addict
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Držiak na TV
Pišu, že to je od steny 2,2 cm. Ak maš zasuvky priamo za TV, tak to logicky môže byť problem. TV však nie je rovnako hruby po celom obvode. Tak na tej tenšej časti by to bolo dobre odmerať.
-
nejakymarko
Addict
Re: Držiak na TV
No práve tak to vycháza, podľa rozmerov ktoré udáva výrobca, že ten "zlom" medzi hrubou a tenkou časťou ide práve stredom zásuviek (poloha TV musí byť takto, chcem aby spodná hrana TV lícovala so spodnou hranou skrinky vpravo).
Pozerám, že Vogel má v balení aj nejaké dištančné podložky, ktoré odsunú TV o cca 10 mm, ale neviem, či to bude dosť. Tip na nejaký iný odbobný držiak? Ideálne Alza.
Pozerám, že Vogel má v balení aj nejaké dištančné podložky, ktoré odsunú TV o cca 10 mm, ale neviem, či to bude dosť. Tip na nejaký iný odbobný držiak? Ideálne Alza.