Jej signály
Jej signály
Dobrý večer, zaujímal by ma Váš názor jedno dievča. Pracujem v Nemecku a keďže nemám auto pri sebe a pracujem v hoteli kde v blízkosti nie je nič žiadny obchod ani nič podobné tak cestujem autobusom. Niekedy som tam stretával dievča (chladná tvár, čierno biela mikina adidas) podľa výrazu tváre a celkovo jej vzhľadu si myslím, že bude z Ruska alebo aspoň má ruské korene. Jednoducho dievča, ktoré sa mračí keď nekomunikuje. Medzi nami neboli žiadne pohľady ani nič. Ale raz sa mi stalo, že keď som nastupoval do autobusu a začal som sa rozprávať s jednou upratovačkou, ktorá pracuje v tom istom hoteli ako ja tak na mňa tá (pravdepodobne Ruska) pozrela do očí a keď som si sadol oproti nej tak honbykala s nohou. Pozrela na mňa aj pri vystupovaní. Ďalší deň som sedel hneď pri nej a zdalo sa mi akoby zo mňa mala stres. Akoby sa triasla. Ale minule sa na mňa pozrela a hneď uhla pohľadom. Takisto aj minule som išiel tak po meste a ona sedel v autobuse. Pozrel som sa na autobus a ona z autobusu keď zbadala, že sa na ňu dívam tak hneď uhla pohľadom. Niekedy si všímam, že keď som v autobuse tak akoby pozerala rovno cezomňa alebo niekedy sa na mňa pozrie (na nejakú určitú časť tela) a o stotinu uhne pohľadom. Je možné, že keď takto dva krát uhla pohľadom stratila záujem ?
Re: Jej signály
Neznamema to nic. Uhla pohladom, lebo sa chcela vyhnut ocnemu kontaktu. Mozno sa boji ocneho kontaktu. Skus sa nabuduce usmiat na nu alebo zmurknut.
No áno ale zaujíma ma prečo sa chcela vyhnúť očnému kontaktu keď predtým pozerala na mňa dlhšie.heker napísal: 31 júl 2025, 23:44 Neznamema to nic. Uhla pohladom, lebo sa chcela vyhnut ocnemu kontaktu. Mozno sa boji ocneho kontaktu. Skus sa nabuduce usmiat na nu alebo zmurknut.
44feda44
v skutocnosti ani ona sama možno nevie ako to uplne myslí, nieto este my tu. Možno flirtovala iba preto aby si skratila dlhu chvilu a bola zvedava ako ty zareagujes. Ak chces tak ju oslov a uvidis ci z toho nieco bude alebo nie. Vo vseobecnosti netreba prilis vela ocakavat od toho ked sa na teba pozrie nejaka žena..
v skutocnosti ani ona sama možno nevie ako to uplne myslí, nieto este my tu. Možno flirtovala iba preto aby si skratila dlhu chvilu a bola zvedava ako ty zareagujes. Ak chces tak ju oslov a uvidis ci z toho nieco bude alebo nie. Vo vseobecnosti netreba prilis vela ocakavat od toho ked sa na teba pozrie nejaka žena..
Viem, že keď sa na mňa žena pozrie tak to nemusí nič znamenať. Ale myslím si, že takáto rezervovaná žena sa nepozrie len tak na niekoho. Predsa len sa jej nezapáči len tak niekto.gogo956 napísal: 01 aug 2025, 1:29 44feda44
v skutocnosti ani ona sama možno nevie ako to uplne myslí, nieto este my tu. Možno flirtovala iba preto aby si skratila dlhu chvilu a bola zvedava ako ty zareagujes. Ak chces tak ju oslov a uvidis ci z toho nieco bude alebo nie. Vo vseobecnosti netreba prilis vela ocakavat od toho ked sa na teba pozrie nejaka žena..![]()
podľa mňa ťa miluje, len nevie ako ti to povedať. Každý vie, že ženy to takto robia pohľadmi. Skús kvety do autobusu nabudúce.
danodrevo napísal: 01 aug 2025, 13:08 podľa mňa ťa miluje, len nevie ako ti to povedať. Každý vie, že ženy to takto robia pohľadmi. Skús kvety do autobusu nabudúce.
áno, je urcite veľmi hanblivá. K tým kvetom aj bonboniérku a zásnubák. Aspon sa pán šofér zabaví.. 
Ale teraz k vec: nebolo by najlepsie s nou zacat komunikovat? Tak zistis urcite viacej ako teoretizovaním na fóre.
Ale teraz k vec: nebolo by najlepsie s nou zacat komunikovat? Tak zistis urcite viacej ako teoretizovaním na fóre.
-
starysomar
Hardcore addict
Možno sa obáva sklamania.
Oslovil by som ju aj ale neviem čo by som mal také originálne povedať a okrem toho stále má slúchadlá v ušiach 
Skús byť neoriginalne originálny, teda sám sebou ale musíš urobiť ten "najobávanejší" krok, osloviť ju.
Neviem či nejaká špeciálna hláška ju úplne odrovná, alebo ti pomôže.
Neviem či nejaká špeciálna hláška ju úplne odrovná, alebo ti pomôže.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tvl toto je doba, ved jej normalne povedz, ze ta zaujala, ze ju vidis pomerne casto cestovat a co by pripadne povedala keby ste si na zaciatok napisali par sprav ak nie rovno pozvanie aspon na caj/kavu, ked nic tak nic, to fakt cakas, ze ti na fore v inom state povieme ako to myslela mozno ruske dievca v Nemecku ? 
tým že ma stale v autobuse sluchladla tak tym môže naznačovať že o žiadnu konverzaciu nema zaujem.44feda44 napísal: 03 aug 2025, 14:36 Oslovil by som ju aj ale neviem čo by som mal také originálne povedať a okrem toho stále má slúchadlá v ušiach![]()
Ak sa Ti páči - rozmysli sa kam ju chceš pozvať a prihovor sa jej.
To čo má v hlave aj tak neuhádneš, a ak si jej sympatický, pozvanie prijme aj keby to bolo neviem jak kostrbaté.
Ak to nevyjde, aspoň máš dobrý pocit že si do toho šiel.
Tak či tak, nemáš čo stratiť.
To čo má v hlave aj tak neuhádneš, a ak si jej sympatický, pozvanie prijme aj keby to bolo neviem jak kostrbaté.
Ak to nevyjde, aspoň máš dobrý pocit že si do toho šiel.
Tak či tak, nemáš čo stratiť.
Bohužiaľ chlapi stala sa taká vec, že ma vyhodili z práce (nie kvôli slabému pracovnému výkonu) ale z iných okolností a musel som odísť domov na Slovensko. Dúfam, že sa mi ešte podarí nájsť druhú prácu v tom istom meste a ešte ju stretnem
To co ta vyhodili zo dna na den a uz si na Slovensku na dalsi den?
Áno...vlastne si za to môžem sám, pretože som neupratoval izbu a p viacerých upozorneniach som bol prepustený a musel odísť z hotelaheker napísal: 19 aug 2025, 22:22 To co ta vyhodili zo dna na den a uz si na Slovensku na dalsi den?
Tiež to môže naznačovať, že ak je tak nesmela a introvertna ako bola opísaná je, že je na autistickom spektre a takýto ľudia majú dosť problém s okolitými zvukmi lebo sú na ne o dosť citlivejší a tak používajú over head noise cancelation headphones.gogo956 napísal: 04 aug 2025, 12:38 tým že ma stale v autobuse sluchladla tak tym môže naznačovať že o žiadnu konverzaciu nema zaujem.
44feda44 -
" Dúfam, že sa mi ešte podarí nájsť druhú prácu v tom istom meste a ešte ju stretnem "
Dúfaj že nie, lebo ak sa dozvie dôvod prečo už nepracuješ v meste kde aj ona a musel si ísť do SR, tak nečakal by som, že by ťa chcela.
Načo ti je ženská, keď kvôli neporiadku si schopný riskovať svoje živobytie a príjem, nezodpovednosť ktorú by ti normálna netolerovala.
" Dúfam, že sa mi ešte podarí nájsť druhú prácu v tom istom meste a ešte ju stretnem "
Dúfaj že nie, lebo ak sa dozvie dôvod prečo už nepracuješ v meste kde aj ona a musel si ísť do SR, tak nečakal by som, že by ťa chcela.
Načo ti je ženská, keď kvôli neporiadku si schopný riskovať svoje živobytie a príjem, nezodpovednosť ktorú by ti normálna netolerovala.
-
starysomar
Hardcore addict
Trefa