ahojte, hladam bezplatnu appku, web appku, self-hosted appku, alebo radu ako sledovat OP a OS zariadeni
moja predstava je mat to ako kalendar kde si zadam ulohu na reviziu s urcitou periodou a hlavne co chcem aby som vedel ukoncit ulohu s pridanim prilohy - sken reviznej spravy, ze by mi to jednak sluzilo aj ako sledovanie terminov aj ako archiv reviznych sprav
nemate niekto s niecim podobnym skusenost? dik
Sledovanie revizii
Re: Sledovanie revizii
Jira? jira cloud sa mi zda ze je zadarmo do 10 ludi.
jira je strany overkill na taketo nieco. ked uz tak trello. alebo ticktick. aj notion by take nieco isto zvladol. popripade obsidian je foss a existuje kopa pluginov do neho
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tiez mi to pride dost overkill, ten ticktick vyzera lepsie, len by som mozno este daco jednoduchsie
mozno zaciatkom noveho roka prejdeme na nejaky soft, ktory by riesil aj toto ale nieje to iste, takze velmi nechcem teraz na tych par mesiacov riesit nieco zlozite, zatial si nahadzem terminy do google kalendara
ale stale plati keby niekto vedel o nejakom jednoduchom softe na sledovanie terminov a pridavanie vysledkov tak sem s tym
mozno zaciatkom noveho roka prejdeme na nejaky soft, ktory by riesil aj toto ale nieje to iste, takze velmi nechcem teraz na tych par mesiacov riesit nieco zlozite, zatial si nahadzem terminy do google kalendara
ale stale plati keby niekto vedel o nejakom jednoduchom softe na sledovanie terminov a pridavanie vysledkov tak sem s tym