Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
Podla mna bola zle polozena otazka,radsej mala zniet ci verime v nadprirodzene bytosti ? Ale ak mam byt uprimny tak neviem ci existuje napr. Yeti skor v to verim na 30 percent ako na 100,ale verim na duchov,prirodnych duchov a prirodne bytosti,anjelov,demono,upirov... a verim ze niekdedy existovali aj draci ,toto je moj nazor
-
bigshow
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
zaujimave toto vsetko citat, podstata je aj tak v tom, ze sa bojime toho, co nepozname a co sme nevideli
a tak je to aj s vierou, ci verime v take bytosti alebo nie
isto su medzi vami ludia veriaci aj neveriaci (myslim Boha, ale toto nechcem tu pliest), nikto ho nevidel a predsa niekto veri a niekto nie
poviem vam taku srandovnu prihodu
bol som s frajerkou stanovat pri lese, bola tma, ohnik nam uz zhasol a uz sme skoro spali (spali, nie ine
), ked sme zaculi nejake zvuky, praskot a pukot, nieco bolo blizko stanu. Netusili sme, co to moze byt, a kedze sme boli pri lese a clovek nevie
tak si predstavuje rooooozne veci xexe, pozrel som von zo stanu a nic som nevidel, aj ked mesiac svietil. Za chvilku bolo pukot a praskot pocut znova, dokonca to nieco sa suchlo o stan, bolo poznat take preliacenie, ze sa to oprelo. Vyvolavali sme zvuky, aby sme to odplasili a nic. Tak som vykukol zo stanu a zbadal som, ako na mna pozeraju dve velke oci
To bol sok.
Bali sme sa, ze to mohol byt medved, rys alebo ina zver, vsak pri lese moze byt hocico. Riesenie: bola to obycajna macka z nedalekej dediny
lenze sme sa toho tak bali, lebo sme nevedeli, co to je a nevideli sme to
takze pokial ste nevideli ducha, yetiho alebo ine mini zvieratka
bojte sa
chubacabra? to bude len nejaky experiment vlady, ktory mu usiel
moj nazor
a tak je to aj s vierou, ci verime v take bytosti alebo nie
poviem vam taku srandovnu prihodu
bol som s frajerkou stanovat pri lese, bola tma, ohnik nam uz zhasol a uz sme skoro spali (spali, nie ine
Bali sme sa, ze to mohol byt medved, rys alebo ina zver, vsak pri lese moze byt hocico. Riesenie: bola to obycajna macka z nedalekej dediny
takze pokial ste nevideli ducha, yetiho alebo ine mini zvieratka
chubacabra? to bude len nejaky experiment vlady, ktory mu usiel
anjeli a demoni ano, upiri scasti, duchovia ano, chuba nie
upirov berim skor ako postihnutych ludi-nieco ako vlkodlaci....
chuba-niekto videl behat zmutovane zviera a urobil z toho rozpravku...
ako ked sa na slovensku narodil zajc s plavacimi blanami...
rad a bojim,najradsej chodim do kina a potom cez cele mesto a park na intrak.... ale ako som videl Darkwater u bratranca v panelaku nikdy nanustupujem do vytahu kludne: mam stale pocit ze z niekade vybehne male dievcatko
X file-to som pozeraval na dobru noc=celkom fajn....
Yety,LochNess,vily: Yety absolut nie, LochNess detto a vily, to akurat tak chcipli dobrí víly od Landu

upirov berim skor ako postihnutych ludi-nieco ako vlkodlaci....
chuba-niekto videl behat zmutovane zviera a urobil z toho rozpravku...
ako ked sa na slovensku narodil zajc s plavacimi blanami...
rad a bojim,najradsej chodim do kina a potom cez cele mesto a park na intrak.... ale ako som videl Darkwater u bratranca v panelaku nikdy nanustupujem do vytahu kludne: mam stale pocit ze z niekade vybehne male dievcatko
X file-to som pozeraval na dobru noc=celkom fajn....
Yety,LochNess,vily: Yety absolut nie, LochNess detto a vily, to akurat tak chcipli dobrí víly od Landu
-
Stoporko
VIP
Lestat, suhlasim
Len to, ze anjelov a demonov nevidime, neznamena, ze nemusia existovat!
Btw, stretko s demonom neprajem nikomu, kamos ho stretol tiez a on, co ma VELMI slabu pamat si to doteraz (uz 2roky) pamata... mimochodom, hovori vam nieco profesia exorcistov?
na margo yettiho, chubaky... aj ak existuju, vdaka za aktivny nezaujem...
Len to, ze anjelov a demonov nevidime, neznamena, ze nemusia existovat!
Btw, stretko s demonom neprajem nikomu, kamos ho stretol tiez a on, co ma VELMI slabu pamat si to doteraz (uz 2roky) pamata... mimochodom, hovori vam nieco profesia exorcistov?
na margo yettiho, chubaky... aj ak existuju, vdaka za aktivny nezaujem...
-
Dead_Warrior
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
BzuCo
Expert
pravda, ale myslim si ze tie bytosti z nizsych sfer ako si ich nazval su len tie z vyssich, ktore chceli byt vacsie ako ich sef, a tak ich zlorecil.ZitePunkom napísal:Jasan ze ano..! Je ich tu tolko,ze by si ich nikdy nevedel spocitat.. Vyssie bytosti,ktore nam ulahcuju zivo,pretoze stazovat ho nevedia.. Potom su tu take,z nizsich sfer to su tie zle..!
-
dair
Guru wannabe
si myslim ze vela veci su vyplody nasej civilizacie, resp doby... ved niekedy napr nasi stari rodicia ked boli mali, im ani nenapadlo sa bat a ist krizom par kilakov v noci cez les a chcel by som vidiet kto by to zvladol teraz... ich ani bat sa nenapadlo, ziadny TV horory a sci-fi, UFO atd... (pokial nemali ani oni deda co ich pri ohnicku strasil strasidelnymi rozpravkami).
Mam aj kamarata co odkedy videl Blair Witch nechodi do lesa
-
Dead_Warrior
Professional
Ja by som siel v poho cez les alebo aj cez cintorindair napísal:si myslim ze vela veci su vyplody nasej civilizacie, resp doby... ved niekedy napr nasi stari rodicia ked boli mali, im ani nenapadlo sa bat a ist krizom par kilakov v noci cez les a chcel by som vidiet kto by to zvladol teraz... ich ani bat sa nenapadlo, ziadny TV horory a sci-fi, UFO atd... (pokial nemali ani oni deda co ich pri ohnicku strasil strasidelnymi rozpravkami).
nie vsetko su vyplody a su rozne dokazy o takychto nadprirodzenych javoch, ale neviem vysvetlit preco sa to v poslednej dobe takto vela rozmohlo.dair napísal:si myslim ze vela veci su vyplody nasej civilizacie, resp doby... ved niekedy napr nasi stari rodicia ked boli mali, im ani nenapadlo sa bat a ist krizom par kilakov v noci cez les a chcel by som vidiet kto by to zvladol teraz... ich ani bat sa nenapadlo, ziadny TV horory a sci-fi, UFO atd... (pokial nemali ani oni deda co ich pri ohnicku strasil strasidelnymi rozpravkami).