Predám Apple Watch SE (1. gen) 44mm, vesmírne čierny hliník. Kupované boli na konci roka 2021.
Hodinky sú v dobrom stave, je samozrejme vidieť známky používania odpovedajúce veku, ale nič strašné. Zdravie batérie je 78%.
Hodinky majú kompletné balenie, nabíjačka, 2 originál silikónové športové remienky v dvoch veľkostiach a 1 magnetický remienok (obojstranný/dvojfarebný - béžový/navy). Pribalím aj 1200 mAh powercase nabíjacie púzdro, ktoré sa dá nosiť priamo na ruke (super na dlhé túry, viacdňové aktivity, alebo ako bežná powerbanka pre hodinky).
Cena je 115 € alebo dohoda. Osobne vo Zvolene, prípadne viem poslať poštou alebo cez Packetu.
Dôvod predaja: Začal som viac športovať, robím dlhšie aktivity a baterka pri SE-čkach mi už bola nedostačujúca, tak som prešiel na Ultra 2. Pri bežnom nosení (tj. bez športových aktivít a GPS trackingu) som ich ráno o cca 7:00 bral z nabíjačky a večer o polnoci keď som išiel spať mali tak 30-40%. Pri aktivitách s GPS trackingom mali niekedy dosť po 4-5 hodinách. Ten powercase to určite čiastočne rieši (zvládne v podstate 3-4 plné nabíjacie cykly), no už to bol kompromis a tak som sa rozhodol pre Ultry.