Z 34 zásielok - 10 odoslaných / 24 prijatých zásielok počas dvoch rokov:
- Jednu odosielanú vyzdvihli zo Z-boxu až po opakovaných urgenciách po vyše týždni. (Inú som zbabral ja - dal otovriť malú schránku). Tak zaniesol na "kamenné podacie miesto".
V oboch prípadoch dohodnúť sa s ich "digitálnou asistentkou" a donútiť ju prepojiť na živého operátora boj.
- Z prijímaných prišla jedna v domlátenej krabici s potrhanými hranami no nepoškodená. Jedna riadne premočená, obsah poškodený (vďaka kvalitnému zabaleniu odosielateľom) nebol poškodený.
Aké a s kým máte Vy skúsenosti?
Packeta skúsenosti, problémy (alternatíva)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Packeta skúsenosti, problémy (alternatíva)
mám skoro samé dobre skusenosti s packetou. Ale nikdy som neposielal, iba prijímal. Iba jediny raz sa stalo, ze som musel balík urgovat, pretoze ho mali dorucit v urcity den, ale potom nan zabudli, takze sa dorucenie dost predlzilo. Ale v ostatnych pripadoch boli velmi rýchly aj pri zasielkach zo zahranicia /Polsko, Česko/. Stav zasielok aj krabíc bol v poriadku.
Packeta (CZ) - radovo stovky zasielok, nikdy ziadny vyrazny problem - obcas presmerovanie zasielky na ine vydajne miesto kvoli plnemu Z-Boxu - do vedlajsej dediny, bez moznosti vyberu. Inak dorucenie SK-CZ a naopak vzdy na druhy den.
Nikdy ziadny problem. Raz sa sa mi stalo, ze stvrtok na obed som dal zasielku na odoslanie, v piatok ju kurier nevzal, ale az v pondelok.
-
starysomar
Hardcore addict
Zrejme je to o ludoch (ako mnohe). A o nahode.
Predvcerom kamaratovi Z-box vo Zvolene odmietol vydat zasielku odo mna ulozenu necelych 24 hodin ze uz je po termine a je vratena. Na druhy pokus zistil, ze ani inej pani. Zrejme porucha. Vcera mu ho vydal.
Inak spokojnost aj s dobou prepravy aj z Ciech a do Ciech az na tie zadrhely.
Mam blizko "kamenne" podacie miesto, budem nosit (a vyzdvihovat) tam.
Predvcerom kamaratovi Z-box vo Zvolene odmietol vydat zasielku odo mna ulozenu necelych 24 hodin ze uz je po termine a je vratena. Na druhy pokus zistil, ze ani inej pani. Zrejme porucha. Vcera mu ho vydal.
Inak spokojnost aj s dobou prepravy aj z Ciech a do Ciech az na tie zadrhely.
Mam blizko "kamenne" podacie miesto, budem nosit (a vyzdvihovat) tam.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Poslal a prijal som uz vela zasielok, 98% bez problemov. Nikdy neprisla zasielka poskodena. Niekedy som cakal viac zasielok v jeden den, napriklad z troch prisli do z-boxu iba dve, tretia bola odlozena na dalsi den (zrejme sa uz nezmestila). A pritom by ju mohli dat do ineho boxu - na sidlisku ich je viac nez dost - alebo do vydajneho miesta.
Ale rychlost dorucenia je super, hlavne ked to stihnem podat doobeda nez ide kurier po baliky.
Ale rychlost dorucenia je super, hlavne ked to stihnem podat doobeda nez ide kurier po baliky.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Poslal som z firmy tisice zasielok a v principe plati, ze 95% prejde bez problemov a na cas. Posielame cez nich do zahranicia a aj mimo EU do SUI (kde to vedia velmi jednoducho s preclenim spravit asi len oni). Ten zvysok sa nikdy nepodari vyriesit v normalnom case, ak to zostane zaseknute na depe, ak sa to strati alebo rozbije tak reklamacia je zbytocna, ani jedna neuznana, tak som to prestal aj podavat. Dovolat ked si eshop sa dá, ale nič sa tam vyriesit neda. Proste zasielka musi vyhnit niekde mesiac a potom ju vratia alebo sa poskodi, vratia poskodenu a nevyreklamujes nic. Zakaznici to chcu, asi nenahraditelna sluzba a aj napriek tym problemom to prinasa viac plusov jak minusov.