Nerozumiem správaniu dnešných žien

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: Nerozumiem správaniu dnešných žien

Príspevok od používateľa kayko »

Mozno je predsa len romantik z 90tych rokov, ako jedna z Cernakovych obeti, ktora tiez udajne chodila za vesticou 🙃
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Skôr zúfalý krok, hoci x krát písané na fóre čo na sebe zmeniť, ako písať s babami, ako ich dostať von. Žiaľ pár userov v poslednom čase tragédia. :minus:
* Tak ved predsa nepísať s nimi mesiace a nič z toho, ale ak chce nejakú zavolať von musí mu ona vôbec odpísať. A ak on bude raz vyzerať ako Adonis budú mu písať aj volať samé, potvrdené mnohokrát. Nuž viacerí, terepin, marinak, chudoba a možno ešte zopár tomu kľúču stále nechápe.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

To nie je o písaní. Písanie je strata času, tú babu treba jednoducho zavolať von a riešiť veci kontaktne. Tým že si budeš so ženou hodiny písať o záľubach a živote, ju nikdy nezaujmeš, to jej píše 1000 iných mužov. Ženu zaujmeš, keď si chlap, muž činu, ktorý sa nechodí vyplakávať na fóra, že nerozumie ženám. Dnes je tak jednoduchá doba v tomto, nájsť si rôzne materiály na osobnostný rozvoj, že sa divím, že naši otcovia boli v tomto úspešnejší a pritom nemali toľko možností.
Väčšina userov ho tu ajtak vôbec nijako nemotivuje a nepodporí, ale skôr ho zhejtujú. Ak chce dotyčný pomoc, nech sa vykašle na vešticu a hľadá literatúru, videá, kurzy, komunitu chlapov, ktorí riešili podobné problémy a poznajú cestu ako z toho von.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Danodrevo - no dobre, tak mi napíš, aký problém a čo mám podľa Teba robiť.

Všetci tu píšete všeobecné rady, čo je síce super, ale potrebujem vedieť konkrétne, čo zmeniť/zlepšiť. A tiež, či vám to v živote prinieslo milenku/frajerku/manželku. Ja som ju volal von, ja každú volám von, ale táto ma medzitým stihla ghostnúť ešte pred stretnutím, nedala mi ani šancu, čo mi poviete na to?

Mimo témy- budete prekvapený, ale aj nikam nechodím, veštice už dnes fungujú aj online.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ty máš chodiť do spoločnosti kde sú ženy a nie za vešticami a ani online s nimi niečo riešiť, každá by ti vyveštila niečo iné, v toto ja neverím. :minus: :smt006
* aj o svaloch, upravenej tvári, o peniazoch, postavení v spoločnosti, potom to ide všetko jednoduchšie, čím viac bodov tým viac % úspešnosti. :smt006
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Hlavne, že platí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Poďme teda riešiť tvoj problém a nezadrbávajme diskusiu narážkami.

Chceš vedieť čo konkrétne máš zmeniť? Odpoveď je v tebe samom. Poznaj sám seba, neboj sa pomenovať svoje slabé stránky, čo si myslíš, že čím ženy odpudzuješ, buď úprimný sám k sebe. Je to viac o vzhľade, alebo o tom, čo vyžaruješ? Čo podľa seba vyžaruješ? Je to pokoj, rozvaha, istota, alebo chaos, nepokoj, neistota? Ak máš nejaké kamarátky, opýtaj sa ich, čo im na mužoch prekáža a zisti, či sa tam nájdeš.

Väčšina z nás má v sebe zakotvené vzorce správania, ktoré máme naučené z rodín, zo spoločnosti, v ktorej sa pohybujeme, alebo dnes dokonca odpozerané zo sociálnych sietí, vzorce ktoré pokladáme za správne. Mne pomohlo uvedomiť si, ktoré z týchto vzorcov nie sú správne a pracovať na tom, aby som ich nahradil novými, lepšími. Prestal som sa zameriavať na balenie žien, chodiť na zoznamky a tá správna žena mi do života prišla sama. Je to klišé, ale je to 100% pravda, že štastie praje najmä pripraveným. Môže ho mať aj darebák, ale nevydrží mu, lebo nebude vedieť ako si ho uržať. Mal som aj "kamošky s výhodami", ženy na jedno použitie a hoci som si myslel, že to môže byť fajn, dlhodobo som nebol šťastný. Väčšina takýchto žien si ajtak časom nájde niekoho na vzťah, pokiaľ ich na vzťah nechceš sám a ty ostaneš opäť sám. Takže "iba milenka" podľa mňa nie je dlhodobo perspektívna a je to viacmenej stratová investícia.

Nestačí, že ty chceš ženu, polož si otázku čo od toho očakávaš?
Ak chceš vzťah, polož si otázku, či si pripravený na vzťah, na všetko, čo by eventuélne mohlo prísť? A tým nemyslím iba finančne, financie budeš riešiť celý život, ale hlavne mentálne. Žena potrebuje v chlapovi vidieť istotu, oporu, cítiť sa bezpečne. Podvedome to tak majú natavené takmer všetky ženy, pretože evolučne je to tak zariadené, žena je tu na to, aby porodila a vychovala deti, chlap je tu na to, aby zabezpečil a ochránil rodinu. A nie je to o svaloch alebo peniazoch, je to najmä o spoľahlivosti, vytrvalosti, trpezlivosti, schopnosti počúvať a nezaťažovať ju svojimi traumami.

Výsledkom je, že dnes mám ženu a 2 deti a hoci je to občas ťažké, snažím sa, aby nebolo dobre iba mne, ale aby bolo dobre nám všetkým. Všetko je iba dočasné, dnes si tu, zajtra môžeš byť inde. Aj vo vzťahu je všetko dočasné, na začiatku môže byť všetko super, prídu povinnosti, problémy a musíš to riešiť. Dnes sa pozerám na veci, ktoré som riešiť pred X rokmi ako na prkotiny a riešil som tiež podobné veci ako ty, že nerozumiem ženám a aj dnes, stále im občas nerozumiem. Ale v prvom rade snaž sa chápať a rozumieť sám sebe, buď objektívny najrpv k sebe až potom k druhým.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Veľmi dobre napísané podľa mňa. človek môže veľa zmeniť prácou na sebe ak vie, čo chce dosiahnuť a prečo.
A vedieť vychádzať sám zo sebou pokiaľ možno veľmi dobre a lepšie výborne. Lebo kto nevychádza sám zo sebou - ťažko môže s inými.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Marinak keď ťa čítam, tak mám dojem, že si ten typ dobrého chlapca - chceš ženu rozosmiať, chceš aby sa pri tebe cítila fajn, atď. Ženy ale chcú často "zlých" mužov. Ty zrejme podobne chceš tie horšie, ktoré ti ani nevysvetlia, len ťa odignorujú. Skúsil by som tri možnosti:

Prvá, najťažšia, že nájdeš zmysel života v Bohu a večnosti, nie v ženách.

Druhá, zameriaš sa na tie lepšie ženy. Dostaneš aspoň odpoveď, alebo lepšie správanie.
Lebo teraz ti len prestanú na zoznamke odpisovať; keby sa aj stretnete, tak ti na ďalšie rande nepríde a keby ste aj rok spolu, tak ťa opustí a zas nebudeš spokojný.. Chceš tie horšie ženy, alebo chceš tie lepšie?

Tretia, najľahšia - nauč sa ženy kritizovať. Budú ťa viac chcieť, z toho čo píšeš, ty máš ženy za dokonalé princezné, a to asi každá cíti, že nechceš ju, ale len obraz, ktorý si si vytvoril.
Ženy majú rovnako chyby ako chlapi, ak si píšeš s niektorou dva týždne, okrem lichôtok, mal by si vidieť na nej aj chyby.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

„Žena je ako tvoj tieň, bež za ňou – bude pred tebou utekať, utekaj pred ňou – pobeží za tebou.“ Francúzske príslovie

Zdroj: https://citaty-slavnych.sk/citaty/27217 ... pred-tebo/
kayko
Medium Professional
Medium Professional

curta napísal: 28 aug 2025, 16:32 Ženy ale chcú často "zlých" mužov.
Aj toto je jeden z tých chybných vzorcov, že "ženy chcú zlých mužov" :)
Ženy chcú chlapov, s ktorými sa nenudia. Keď budeš 20 rokov 24/7 iba "zlý" muž, tak unudíš aj tú najväčšiu chuderu a pobeží rovno za tým dobrákom.
Poznám "zlých" mužov, ktorých vzťahy a manželstvá úplne zmenili a sú z nich chlapi ako z veľkej knihy, na ktorých sa môže spoľahnúť nielen žena, ale aj okolie. Bývalému spolužiakovi dokonca v škole hrozila zhoršená známka zo správania a dnes doma seká dobrotu pri žene a deťoch.
curta napísal: 28 aug 2025, 16:32 nauč sa ženy kritizovať
To komu ako dlho funguje takýto vzťah?
Kritika je zabijak vzťahu, kritizujú slabosi, silní chlapi inšpirujú, motivujú a ťahajú svoje partnerky hore.
Kritikou ženu odoženieš do náruče iného chlapa, ktorý ju bude hýčkať.
Na začiatku vzťahu ale netreba byť vtieravý lichotník, ktorý žene pochváli ešte aj psa. Úplne stačí, keď ju vieš rozosmiať a nenudí sa s tebou. Apropo, rozosmievaním nemyslím rozprávanie vtipov, žena sa vie usmievať napr. aj po dobrom sexe.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Máš samozrejme pravdu, kayko.
V dlhodobom vzťahu sa už ľudia moc nekritizujú, tam o svojich chybách dávno vedia a akceptujú ich, ale Marinak rieši práve začiatky vzťahov, a ak chce nejakú spätnú väzbu, mal by nejakú aj dať. Nech nie je len on ten dobrý. Veď radíš mu dobre, ak chce, nech si z toho niečo vezme. Je možné, že ho ženy odmietli len kvôli hendikepu, ale nech sa to aspoň dozvie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

kayko presne a s dodatkom - tiež nenaučiť na peniaze, mnohým sa to neosvedčilo...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Súhlasím curta. Tiež som mu písal, že tá posledná sa podľa mňa odmlčala kvôli hendikepu. Čo by ho ale nemalo odradiť od žien a vzťahov všeobecne. Naopak, niektorí ľudia s hendikepom sú šikovnejší ako tí bez hendikepu, ktorí sa stále na niečo vyhovárajú. Samozrejme na začiatku je dobré byť objektívny, aj tým že napr. kritizuješ a testuješ hranice, čo si môžeš k dotyčnej dovoliť. Zvádzanie je predsa hra, kde chceš stimulovať emócie toho druhého a hlavne sa dostať žene do hlavy, nech na teba myslí napr. aj preto, že si ju niečím naštval. Keď ju chváli 9 z 10 mužov, tak skôr si zapamätá jedného, ktorý jej povedal, čo si naozaj myslí, namiesto prázdnych fráz.
Napísať odpoveď