UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: UFO!!!

Príspevok od používateľa harrison314 »

gogo956 napísal: 01 sep 2025, 15:04 ale odkial mame istotu, ze ak by napr simpanzom sme nechali povedzme milion-dva rokov vyvoja, ze nedosiahnu postupne civilizaciu ktora by sa priblizila ludskej? Su nam dokonca velmi podobni aj telesnym tvarom.
Na to nestaci len cas, ale musel by sim im vytvorit podmienky, kedy intelekt predstavuje evolucnu vyhodu.

Prave pre to moze byt inteligentny zivot vo vesmire vzacny, za normalnych podmienok nie je evolucne az taka vyhodna. Aj u ludi sa museli stretnut nejake fyzicke predpoklady a ekologicka katastrofa, ktora vysusila savany a zobrala nam stromy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

harrison314 napísal: 01 sep 2025, 16:40 Na to nestaci len cas, ale musel by sim im vytvorit podmienky, kedy intelekt predstavuje evolucnu vyhodu.

Prave pre to moze byt inteligentny zivot vo vesmire vzacny, za normalnych podmienok nie je evolucne az taka vyhodna. Aj u ludi sa museli stretnut nejake fyzicke predpoklady a ekologicka katastrofa, ktora vysusila savany a zobrala nam stromy.
ano to je pravda, inteligencia je proste "drahá na zdroje". Už na cloveku je vidno že je oproti zvieratam pomerne značne fyzicky degenerovaný, pretoze evolucia v nasom pripade viacej preferovala investiciu do rozvoja mozgovych funkcii. Velký mozog je z hladiska výživy velký luxus. Predchodocvia ludi prisli na to, že vzájomná kooperácia, pouzivanie hlasu ako sposobu dorozumenia a pouzivanie nástrojov prináša celej skupine vela výhody v boji o prezitie. Jeden človek proti svorke šeliem nemá šancu, ale skupina ludí naviac vyzbrojená horiacim papekom a druhý zaostreným papekom už maju nepomerne vyšší obranny "level".
Takakto skupina je potom zakonite uspesnejsia aj pri love co zabezpecuje lepsi prijem kalorii co je zase dolezite pre rozvoj mozgu.
Napr sa udava u uplne prvych vyvojovych predcodcov cloveka, co bol tvor daleko viacej opica ako clovek, ze zili velmi kratko, pretoze boli velmi lahkou koristou pre dravce. Este nepouzivali nastroje a vzajomne dostatocne nekomunikovali.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja mam pocit ze evolucia respektive "zivot" s vysokou inteligenciou vobec neratal a neni na to pripaveny. zivot vo vacsine pripadov je velice jednoduchy, zhanas potravu, vyhybas sa nebezpecenstvu a hladas druha aby si sa rozmnozil. na nic ine nie je cas ani energia.
nikdy nezabudnem ked som videl vlka v bratislavskej zoo ako mal vybehany chodnicek po celom obvode vybehu lebo neustale behal dookola. zrazu nepotrebuje zhanat potravu, lebo ju dostane do misky, nema sa coho bat a nema kde najst niekoho na rozmnozenie. tak mu proste sibe a cele dni beha dookola...
to sme my ludia, vdaka vysokej inteligencii sme sa dostali na vrchol potravinoveho retazca, totalne sme ovladli celu zem a teraz nemame co robit a sibe nam. nahaname sa za virtualnym bohatstvom, neustale medzi sebou bojujeme, okradame sa, ublizujeme si. nicime ekosystemy, hladame zmysel zivota, vymyslame si nadprirodzene bytosti ktore nam davaju viac dovodov preco sa navzajom zabijat...

proste z pohladu evolucie, zivota sme uplna psychopaticka anomalia... a ako spravni blazni si este myslime ze sme lepsi nez ostatne tvory a dufame ze takychto anomalii existuje vo vesmire viac...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mnohokrát som čítal názor, že sme omyl prírody (vývoja). Niečo na tom byť môže. Sme jediní ktorí dokážu zničiť Zem všetkým. Z hľadiska prírodného vývoja to nemá "logiku".
Zas "vesmíru" je u pr..., či nejaké "rozumné" tvory zničia život na nejakej odrobinke.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid
ja mam pocit ze evolucia respektive "zivot" s vysokou inteligenciou vobec neratal a neni na to
-evolúcia je "slepá sila", takze to nie je o tom ci s niecim rátala alebo nerátala. Proste zhodou okolnosti sa to tak u ludi postupne vyvinulo :)

- v prirodzenych podmienkach nie je pre zivočíchy jednoduche nielen neustale sa starat o dostatok kalórií, vyhýbať sa predátorom a ešte aj stíhať rozmnožovanie. A samozrejme odolavať prirodnym podmienkam ktore su castokrat velmi drsné.

-jemu "nešibe". On len robí to isté čo by robil vo volnej prírode: behal. A kedze nemá k dispozicii velké územie tak beha na takom akom sa dá.

-v tomto si načal viacero odlišných tém zároveň. Ale ano, tým že človek vyradil z velkej časti u seba prirodzený výber, tak sa ludia kvôli tomu stávajú stale zdegenerovanejší a stále viacej sa vzdaluju od svojej prirodzenej podstaty.

-ano oproti ostatnym zivocichom sme svojim sposobom jedineční a tým pádom čudní/švihnutí

Autoeditácia príspevku po 2 min 47 sek:
starysomar napísal: 03 sep 2025, 9:48 Mnohokrát som čítal názor, že sme omyl prírody (vývoja). Niečo na tom byť môže. Sme jediní ktorí dokážu zničiť Zem všetkým. Z hľadiska prírodného vývoja to nemá "logiku".
Zas "vesmíru" je u pr..., či nejaké "rozumné" tvory zničia život na nejakej odrobinke.
zivocisne druhy sa vyvijaju ale nakoniec skor ci neskor zaniknu.
Za prve, zivotne podmienky sa sice pomaly ale neustale menia. Menia sa predátory, menia sa zdroje potravy.
Tomu sa musi kazdy druh prisposobit co moze byt problem. Patogeny, parazity, globalne zmeny /supervulkan, dopad meteoritu/, pribuzenske krizenie a vela dalsich.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aacid napísal: 03 sep 2025, 9:29 ja mam pocit ze evolucia respektive "zivot" s vysokou inteligenciou vobec neratal a neni na to pripaveny. zivot vo vacsine pripadov je velice jednoduchy, zhanas potravu, vyhybas sa nebezpecenstvu a hladas druha aby si sa rozmnozil. na nic ine nie je cas ani energia.
Ono je skor problem, ze mame mozog a instikty doby kamenej, ale v dnesnom svete uz prestava stacit. Hlavne to ako spracovame informacie a comu verime, nie vyska intelektu.
aacid napísal: 03 sep 2025, 9:29 to sme my ludia, vdaka vysokej inteligencii sme sa dostali na vrchol potravinoveho retazca, totalne sme ovladli celu zem a teraz nemame co robit a sibe nam. nahaname sa za virtualnym bohatstvom, neustale medzi sebou bojujeme, okradame sa, ublizujeme si. nicime ekosystemy, hladame zmysel zivota, vymyslame si nadprirodzene bytosti ktore nam davaju viac dovodov preco sa navzajom zabijat...
Akoze nie, stale mame co robit, v idelano svete zlepsovat zivot, uzivat si slobodu a poznavat vesmir okolo nas. Svet je uzasne miesto a mne sa este nestalo, ze by som nemal (lepsie povedane nechcel) nieco robit.
aacid napísal: 03 sep 2025, 9:29 proste z pohladu evolucie, zivota sme uplna psychopaticka anomalia... a ako spravni blazni si este myslime ze sme lepsi nez ostatne tvory a dufame ze takychto anomalii existuje vo vesmire viac...
EVolucia nema pohlad, je to vecny proces. keby sme boli anomalia, tak sa evolucne nepresadime. Evolucia nema ciel ani zamer.
To ako jej podliehame vdaka modrenej medicine je druha vec.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 03 sep 2025, 13:31 -evolúcia je "slepá sila", takze to nie je o tom ci s niecim rátala alebo nerátala. Proste zhodou okolnosti sa to tak u ludi postupne vyvinulo :)
harrison314 napísal: 03 sep 2025, 17:15 EVolucia nema pohlad, je to vecny proces. keby sme boli anomalia, tak sa evolucne nepresadime. Evolucia nema ciel ani zamer.
To ako jej podliehame vdaka modrenej medicine je druha vec.
samozrejme ze evolucia je proces a nie nic zive, to bolo skor prirovnanie. evolucia totiz ma isty smer. tak ako sa ti subatomarne castice budu vzdy spajat podla rovnakych pravidiel, tak sa budu aj atomy spajat vzdy podla rovnakych pravidiel, tak sa budu aj proteiny spajat do rovnakych pravidiel a tak isto bude aj evolucny proces dodrzovat nejake pravidla. to som uz pisal ze presne z toho dovodu tu nemame macky velke ako panelak alebo opice co maju 24 ruk.
to ci sme sa evolucne presadili alebo nie este netusime, sme velice mladi zivocisny druh a vobec nie sme daleko od toho aby sme sa o par rokov pozabijali atomovkami a ako druh skoncili.
gogo956 napísal: 03 sep 2025, 13:31-jemu "nešibe". On len robí to isté čo by robil vo volnej prírode: behal. A kedze nemá k dispozicii velké územie tak beha na takom akom sa dá.
no neviem on by vo volnej prirode veru nebehal len tak bez dovodu. behal by lebo by zhanal potravu alebo hladal partnera. inak by skor setril energiu
gogo956 napísal: 03 sep 2025, 13:31-v tomto si načal viacero odlišných tém zároveň. Ale ano, tým že človek vyradil z velkej časti u seba prirodzený výber, tak sa ludia kvôli tomu stávajú stale zdegenerovanejší a stále viacej sa vzdaluju od svojej prirodzenej podstaty.
harrison314 napísal: 03 sep 2025, 17:15 Ono je skor problem, ze mame mozog a instikty doby kamenej, ale v dnesnom svete uz prestava stacit. Hlavne to ako spracovame informacie a comu verime, nie vyska intelektu.
ale ja vobec nemam pocit ze by toto bol problem poslednej doby. odkedy sme ako homo sapiens vyhubili vsetky konkurencne primaty tak len bojujeme medzi sebou, vymyslame fiktivne zoskupenia, hranice, podmienky preco sa zabijat. velmi rychlo sme si uvedomili ze je jednoduchsie zabit palicou ineho cloveka a ukradnut mu potravu ako si ju vypestovat sam.

harrison314 napísal: 03 sep 2025, 17:15zivocisne druhy sa vyvijaju ale nakoniec skor ci neskor zaniknu.
Za prve, zivotne podmienky sa sice pomaly ale neustale menia. Menia sa predátory, menia sa zdroje potravy.
Tomu sa musi kazdy druh prisposobit co moze byt problem. Patogeny, parazity, globalne zmeny /supervulkan, dopad meteoritu/, pribuzenske krizenie a vela dalsich.
len niektore druhy su uspesnejsie v prezivani a ine menej. existuju zivocisne druhy ktore sa nezmenili miliony rokov. existuju zivocisne druhy ktore sa sice zmenili az az ale aj tak nezanikli (z dinosaurov sa stali vtaci). nikto k tomu nepotreboval vysoku inteligenciu, dokonca by som povedal ze vacsina tych druhov ma vacsiu sancu na dlhodobe prezitie nez ludia alebo ziaden iny druh nema to riziko ze jednotlivec sposobi zanik celeho druhu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aacid napísal: 04 sep 2025, 17:00 samozrejme ze evolucia je proces a nie nic zive, to bolo skor prirovnanie. evolucia totiz ma isty smer. tak ako sa ti subatomarne castice budu vzdy spajat podla rovnakych pravidiel, tak sa budu aj atomy spajat vzdy podla rovnakych pravidiel, tak sa budu aj proteiny spajat do rovnakych pravidiel a tak isto bude aj evolucny proces dodrzovat nejake pravidla. to som uz pisal ze presne z toho dovodu tu nemame macky velke ako panelak alebo opice co maju 24 ruk.
to ci sme sa evolucne presadili alebo nie este netusime, sme velice mladi zivocisny druh a vobec nie sme daleko od toho aby sme sa o par rokov pozabijali atomovkami a ako druh skoncili.
Asi viem co myslis. Ale s tym smerom evolucie, na mikro urovni ano na makro asi nie, ten smer je urceny len aktualnymi okolnostami. Napriklad neplati ze vzdy vznikaju len zlozitejsie zivociych, alebo "lepsie", je plno pripadov, ked sa vyvanul zo zlozitejsieho jednoduchsi zivocich alebo dokonca stratil zmysly.
aacid napísal: 04 sep 2025, 17:00 ale ja vobec nemam pocit ze by toto bol problem poslednej doby. odkedy sme ako homo sapiens vyhubili vsetky konkurencne primaty tak len bojujeme medzi sebou, vymyslame fiktivne zoskupenia, hranice, podmienky preco sa zabijat. velmi rychlo sme si uvedomili ze je jednoduchsie zabit palicou ineho cloveka a ukradnut mu potravu ako si ju vypestovat sam.
ja som myslel skor nastrahy modrnej doby - dezinformacie, infromacne zahltenie, richli dopamin.
aacid napísal: 04 sep 2025, 17:00 len niektore druhy su uspesnejsie v prezivani a ine menej. existuju zivocisne druhy ktore sa nezmenili miliony rokov. existuju zivocisne druhy ktore sa sice zmenili az az ale aj tak nezanikli (z dinosaurov sa stali vtaci). nikto k tomu nepotreboval vysoku inteligenciu, dokonca by som povedal ze vacsina tych druhov ma vacsiu sancu na dlhodobe prezitie nez ludia alebo ziaden iny druh nema to riziko ze jednotlivec sposobi zanik celeho druhu.
Uplne suhlasim.
gogo956
Redeemer
Redeemer

no neviem on by vo volnej prirode veru nebehal len tak bez dovodu. behal by lebo by zhanal potravu alebo hladal partnera. inak by skor setril energiu
-on v tej zoo ma dost kalorii, dostava normalne nažrať, tým pádom nemá dôvod prečo by mal obmedzovať pohyb a setrit energiu. Keby neustale iba polihoval tak by degeneroval rychlejsie ako ked sa snazi aspon o pohyb v ramci moznosti.
ale ja vobec nemam pocit ze by toto bol problem poslednej doby. odkedy sme ako homo sapiens vyhubili vsetky konkurencne primaty tak len bojujeme medzi sebou, vymyslame fiktivne zoskupenia, hranice, podmienky preco sa zabijat. velmi rychlo sme si uvedomili ze je jednoduchsie zabit palicou ineho cloveka a ukradnut mu potravu ako si ju vypestovat sam.
paradoxne ano aj nie. Ano ludia su na seba občas vzajomne agresívni, ale to máme zdedené po opiciach. Také šimpanzi vedia byť extremne aresívne a pomerne bežne jedna tlupa ide brutalne vyvraždiť susednú.

Na druhej strane nie. Ludia spolu tisicročia spolupracuju, rozvíjajú obchod aj na velke vzdialenosti, výmena informácii a poznania, humanizmus, vzájomná pomoc.
len niektore druhy su uspesnejsie v prezivani a ine menej. existuju zivocisne druhy ktore sa nezmenili miliony rokov. existuju zivocisne druhy ktore sa sice zmenili az az ale aj tak nezanikli (z dinosaurov sa stali vtaci). nikto k tomu nepotreboval vysoku inteligenciu, dokonca by som povedal ze vacsina tych druhov ma vacsiu sancu na dlhodobe prezitie nez ludia alebo ziaden iny druh nema to riziko ze jednotlivec sposobi zanik celeho druhu.
nejaky zivocisny druh existuje iba krátko a iný velmi dlho. Známe su krokodily ci zraloky, ktore sa v podstate nemenia extremne dlhu dobu /prve krokodily tu boli uz pred 450mil.rokov/. Ale čo z toho vyvodzovat? Krokodil je tu dlho lebo su dokonale prisposobene svojmu prostrediu. Nemaju v podstate predatorov, lebo su nimi oni sami. Ziju v tropickom pasme kde je mrte toho čo sa da zožrať.Je tam cely rok teplo, nie je riziko zmrznutia takze mozu fungovat na ektotermii ak by nahodou prislo obdobia bez zradla tak vydrzia niekolko mesiacov-znizuju metabolizmus-v teplom prostredi si to mozu dovolit.
Ale ani ten krokodil tu nebude večne- z hladiska existencie vesmiru už je to dopredu vyhynuly druh - ako nakoniec všetky.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 04 sep 2025, 18:02paradoxne ano aj nie. Ano ludia su na seba občas vzajomne agresívni, ale to máme zdedené po opiciach. Také šimpanzi vedia byť extremne aresívne a pomerne bežne jedna tlupa ide brutalne vyvraždiť susednú.
nj ale za cele tie roky existencie nevyhubili ziadny konkurencny druh (homo sapiens hned niekolko na zaciatku) a tiez si ako druh udrzuju nejaky balanc. neovladli planetu ani kontinent ani len jediny ostrov ci teritorium kde by vyhubili vsetky konkurencne primaty.
hlavne ked na seba aj utocia tak na to maju dovod, existencionalny dovod. ci uz ide o potravu alebo rozmnozovanie. ziadna tlupa nevyvrazdila susednu preto lebo mali svetlejsiu srst alebo preto lebo ich ich pekne tvarovany kamen ku ktoremu sa modlia je jediny kamen ku ktoremu by sa mali modlit vsetky opice na svete a kto nechce musi zomriet.
gogo956 napísal: 04 sep 2025, 18:02Na druhej strane nie. Ludia spolu tisicročia spolupracuju, rozvíjajú obchod aj na velke vzdialenosti, výmena informácii a poznania, humanizmus, vzájomná pomoc.
ako toto prospieva k evolucii? k zachovaniu druhu? nemas pocit ze to skor zvysuje sance na zanik druhu? neexistuje simpanz ktory by dokazal jednym tlacitkom znicit cele teritorium/kontinent/planetu.
asi okrem bobrov neexistuje zivocisny druh ktory by mal tolko moci ze by dokazal narvalo ovplivnit ekosystem.
gogo956 napísal: 04 sep 2025, 18:02 Ale ani ten krokodil tu nebude večne- z hladiska existencie vesmiru už je to dopredu vyhynuly druh - ako nakoniec všetky.
urcite nie, nic nezije vecne, ale krokodil ako druh nezanikne preto lebo sa navzajom vyzabijal do bodu bez navratu alebo preto lebo vyzral vsetku potravu a popritom znecistil rieky natolko ze dalsia uz nepride...
to dokaze iba clovek, jedina anomalia zivota na planete zem.

a tym by som chcel uz tento offtopic ukoncit z mojej strany. z mojho pohladu je homo sapiens druh ktory z dlhodobeho pohladu nema sancu na prezitie, primarne vdaka vysokej inteligencii a to ma vedie k zaveru ze vysoka inteligencia mozno nie je z pohladu evolucie vobec nejaky prospesny atribut a teda mozno vysoka inteligencia nie je vo vesmire vobec bezna a navzdy ostane iba v nasich sci-fi knihach.
toto je moja teoria, nemam ju ako dokazat, preto je to teoria ale zatial som nenasiel ani nic co by ju dokazalo vyvratit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid
nj ale za cele tie roky existencie nevyhubili ziadny konkurencny druh
-ake máš podklady k tomu tvrdiť, že šimpanzy za celu dobu svojej existencie nevyhubili ziaden iny zivocisny druh? To je totiz velim silne tvrdenie. Simpanzy velmi casto lovia mensie druhy opíc, je pomerne reálne ze niektore druhy v minulosti tak zdecimovali az nakoniec ich nebolo dost na prezitie druhu.
a tiez si ako druh udrzuju nejaky balanc
- čo si predstavujes pod tym, ze "simpanzy si udrzuju balanc"? Oni síce maju vyssiu inteligenciu ako ine druhy zvierat, ale pokial ide o to nakolko vedome ovladaju svoje spravanie, tak v tom maju z nasho pohladu velke limity.

.
neovladli planetu ani kontinent ani len jediny ostrov ci teritorium kde by vyhubili vsetky konkurencne primaty.
urobili by to bez mihnutia oka keby boli tak šikovní, čo nastastie nie su
hlavne ked na seba aj utocia tak na to maju dovod, existencionalny dovod. ci uz ide o potravu alebo rozmnozovanie. ziadna tlupa nevyvrazdila susednu preto lebo mali svetlejsiu srst alebo preto lebo ich ich
to nie su vzdy existencialne dovody. Tlupy sa navzajom castokrat vyvrazduju aj vtedy ked maju dostatok potravy a priestoru. Iba si vybíjajú zlosť a agresiu voči niekomu "cudziemu"- to je ta "iná srsť".
My ludia mame tendenciu si niekedy idealizovat spravanie zvierat.
pekne tvarovany kamen ku ktoremu sa modlia je jediny kamen ku ktoremu by sa mali modlit vsetky opice na svete a kto nechce musi zomriet.
-akykolvek dôvod je dôvod. Jeden dovod je relevantny pre Jožka a pre Ferka nie a zase naopak.
ako toto prospieva k evolucii? k zachovaniu druhu? nemas pocit ze to skor zvysuje sance na zanik druhu?
-človek ovladol celu Zem, je pánom defacto všetkeho tvorstva. Takze si moze dovolit robiť aj "blbosti". Je to podvedome testovanie hraníc, všetko sa neustale vyvíja. Aj keby, čo dufame že nikdy nenastane, by prebehla jadrova vojna, tak zarucene nejake skupiny obyvatlestva niekde preziju a ludstvo bude zit nadalej. Sice v podstatne mensom pocte ale to nie je az tak podstatne.
urcite nie, nic nezije vecne, ale krokodil ako druh nezanikne preto lebo sa navzajom vyzabijal do bodu bez navratu alebo preto lebo vyzral vsetku potravu a popritom znecistil rieky natolko ze dalsia uz nepride...
-to ale my dnes nevieme kvoli comu vyhynu raz krokodily. Moze to trvat este stovky milionov rokov a to uz predsa len je trochu dlha doba na predvídanie buducnosti :)
to dokaze iba clovek, jedina anomalia zivota na planete zem.
ano clovek je zvlastny tvor
je homo sapiens druh ktory z dlhodobeho pohladu nema sancu na prezitie
,
-to je defacto jedno kvoli comu vyhynie, proste raz skonci uplne rovnako ako skoncilo v minulosti 99,9percent vsetkych druhov ktore tu zili.
vysoka inteligencia mozno nie je z pohladu evolucie vobec nejaky prospesny atribut
veď to tu ani nikto netvrdí. Vysoka inteligencia je vlastnost, ktora ma svoje plusi a minusi ako všetko.
mozno vysoka inteligencia nie je vo vesmire vobec bezna a navzdy ostane iba v nasich sci-fi knihach.
-tu je skor problem, ako si vysoku inteligenciu zadefinujume. Lebo celkom urcite su alebo budu z tych bilionov a bilionov planet aj take kde je pokrocili zivot, len ich vedomie moze vykazovat iny typ inteligencie ako ju bezne chapeme my.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Aky mate na to nazor? Podla mna je to video proste cele fejk, alebo síce vychadza z realneho videa ktore ale bolo dodatocne upravené.
https://www.denik.cz/ze_sveta/ufo-video ... =262527885

https://www.readzone.cz/v-kongresu-usa- ... =262554699

https://gizmodo.com/newly-released-vide ... =262570533
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Je to kométa alebo mimozemská sonda, čo vyslala záhadný signál? Poslali k nej sondy, práve ju fotia | Živé.sk

Co si myslite, moze to byt UFO? Kedze je tu viacero zvlastnosti.

Mohol by to byt aj glitch v simulacii, ak by sme zili v simulacii, nie prvy.

Autoeditácia príspevku po 8 min 56 sek:
Dalsi zvlastny utvar:

Astronomové objevili kosmického Otesánka. Bludná planeta se toulá vesmírem a požírá veškerou hmotu – VTM.cz
gogo956
Redeemer
Redeemer

Trump says review of UFO files found 'interesting' documents
https://www.nbcnews.com/politics/donald ... rcna333389
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

OK a kedy ich ukaze verejnosti?
Ja by som skor ocakaval titulok "Trump says review of Epstein files found 'interesting' documents", snivajte s nami...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Mek napísal: 18 apr 2026, 17:29 OK a kedy ich ukaze verejnosti?
Ja by som skor ocakaval titulok "Trump says review of Epstein files found 'interesting' documents", snivajte s nami...
povedal: „veľmi, veľmi skoro“ :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Veď on je etalón pravdovravnosti :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dočkali sme sa! :)
Pentagon skutočne zverejnil dokumenty o Ufo!
https://www.war.gov/UFO/
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Preco mi to pripomina Epstain files? :D
FBI-Photo-A5.jpg
Robim si srandu, viem preco je to vycenzurovane.
Napísať odpoveď