Ak sú agresívny tak môže.ephramko napísal: 12 sep 2025, 12:03 Teraz vďaka novele kriminálnikov zo SMERU už to polícia ani riešiť nemôže...
4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
To by ti ten zlodej musel spôsobiť zranenia s nejakou dobou liečenia a podľa toho sa to potom klasifikuje. Alebo úmyselne zdemolovať dvere, aby to bol aspoň vandalizmus. Vulgarity, flusance, strkanica, facka, sotiť niekoho (ak dopadne tak, že sa mu nič nestane) je u nás stále len priestupok za poriadkovú pokutu, ak to nie je útok na chránenú osobu. To by musel byť echt blbý alebo vyfetovaný zlodej, aby si to dovolil aj na policajtov
ephramko - Ale skoda sa neurcuje len cenovkou, ale aj znaleckym posudkom. A ziadny vysetrovatel, prokurator ani sudca si nevezme na tricko to, ze studentska pecat ma hodnotu 1003 eur, ale pri plateni dostanes zlavu 1000 eur. Ako tu nie je o com ani debatovat, lebo je to nezmysel.
Nepovedal som, že je to zákonne správne, len že zúfalí ľudia robia zúfalé opatrenia, keď štát na celej čiare zlyháva. Zlodeji vedia, že do 700€ si môžu nakradnúť, tak keď vidia čokoládu za 1000€, môže to pôsobiť aspoň ako odstrašujúci psychologický faktor.heker napísal: 12 sep 2025, 14:50 ephramko - Ale skoda sa neurcuje len cenovkou, ale aj znaleckym posudkom. A ziadny vysetrovatel, prokurator ani sudca si nevezme na tricko to, ze studentska pecat ma hodnotu 1003 eur, ale pri plateni dostanes zlavu 1000 eur. Ako tu nie je o com ani debatovat, lebo je to nezmysel.
Nemyslim. Bavil som sa asi 2 tyzdne dozadu s kamaratom policajtom. Ze oni vedia, ze aka je cena a co mozu ukradnut, ze si davaju pozor na vysku. Ze minule im v Tescu tym samoobsluznym naklilanim naplnil kosik, ze mal cez 700 eur, tak nieco vyhodil, aby to znizil a potom chcel prejst s kosikom. Ale ho chytili a nemal z toho nic, len pokutu.
-
starysomar
Hardcore addict
Ja pre seba nazývam terajšiu galerku Erotická vláda. Doebali čoho sa chytili.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Inac ked prezident a Smerohlas place, ze Nad predal protivdusnu obranu Ukrajincom, tak to nie je pravda. Mame tu aj Nemecke systemy proti drgonom, ale Kalinak ich dal schovat do garaze a nie su nasadene.
https://www.aktuality.sk/clanok/bsdyVET ... dme-na-to/
https://www.aktuality.sk/clanok/bsdyVET ... dme-na-to/
FB mi ponúkol platenú reklamu, reakciu nášho ministerstva zahraničia na vyjadrenie ukrajinskej vlády o Blanárovi. Môžete 3krát hádať, kto za to zase môže.
Spoiler
Vyjadrenie hovorcu Ministerstva zahraničných vecí Ukrajiny, ktoré bolo dnes poskytnuté ukrajinským novinárom ako komentár na vyjadrenia ministra Juraj Blanár, bolo v duchu rétoriky slovenskej opozície a opozičných médií, ktoré vyjadrenie šéfa slovenskej diplomacie úmyselne manipulujú...
-
harrison314
Hardcore addict
Teraz som videl cast tlacovky k novele tresneho zakona, takze podla nasich mocipanov moze aj za kradnutie opozicia, lebo nabadala ludi, ze kradnut sa oplati
a to, ze kradnut sa oplati vdaka ich novele, to uz nespomenu?
-
starysomar
Hardcore addict
Je to banda sprostých luhárov, problém vidím v tom, že to ich voliči nemajú čím pochopiť a ich priaznivcom taký stav vyhovuje...
Síce môžu progresívci za úplne všetko, aj za protivládne protesty v Srbsku proti vládnucej Strane progresívneho Srbska prezidenta Vučiča (tak sa tá strana vážne volá, nerobím si sranduharrison314 napísal: 13 sep 2025, 12:54 Teraz som videl cast tlacovky k novele tresneho zakona, takze podla nasich mocipanov moze aj za kradnutie opozicia, lebo nabadala ludi, ze kradnut sa oplati![]()
![]()
a to, ze kradnut sa oplati vdaka ich novele, to uz nespomenu?
Môžeš 3krát hádať, odkiaľ to tí SMEROHLASácki pravidelní návštevníci ruskej ambasády asi majú... (Kontext: Medvedev písal o tom, ako za atentát na Fica a toho amerického hatera môžu progresívci).
-
harrison314
Hardcore addict
On nie je taky sprosty, ale vie co na jeho volicov plati staci ked vidia klucove slova. Ale aspon sme jedina krajina, kde vlastne vsteky seriozne media su progreivne, dokonca mame aj progresivnu SAV, SUKL, lekarov,... ach tu sa nam zije tak dobre.
A nie je divné, že Laco, ktorý nenávidí progresívcov a všetko progresívne, ide teraz vytiahnuť peniaze od ľudí zavedením progresívnej dane z príjmu?

By som vás chcel všetkých povzbudiť, aby ste boli aktívni. Má to zmysel. Posledné 2 týždne trollujem a robím si pi*u z politikov SMEROHLASu. Humor je najlepšia zbraň. Keď niečo píšu, spravte si z toho srandu. Jednoducho, stručne, vtipne, výstižne, aby aj ľudia nižšieho vzdelania a inteligencie pochopili, aké je to absurdné a aké totálne somariny vládni politici vypúšťajú z tých svojich tvárových análnych otvorov. Zatiaľ je moje skóre 6 vymazaných komentárov od SMEROHLASáckych politikov a kopa ďalších zmazaných komentárov od ich voličov. A práve pozerám, že poslankyňa z HLASU, ktorá včera písala "progresívcov treba dať dole. len škodia a šíria nenávisť" svoj príspevok dnes vymazala a zablokovala si ma nielen na pracovnom, ale dokonca aj na súkromnom profile.
Samozrejme zjebávať ich a zošmiešňovať ich treba tam, kde to má zmysel, dosah a kde vás nemôžu umlčať. Je zbytočné reagovať na ich politickú reklamu a platené príspevky. Aj keď už aj tam to nie je všetko také rúžové. Taký Matuš Pokaz Všetko máva bežne na svoj status aj 1000 komentárov a keď sa pozriete, ukazuje to len tak 5 komentov. Pár srdiečok od sprostých babičiek a komentár od kolegu poslanca z HLASu. Tisíce a tisíce komentárov denne maže a cenzuruje, lebo asi neboli veľmi pozitívne...
A ešte som sa naučil, že iróniou a sarkazmom dokážete dokonale vytočiť a nasrať úplne každého. Aj ľudí z vlastného tábora. To je vtipné, keď sa zastanem Matoviča a dostanem viac nenávistnych správ od jeho voličov ako od SMERáckych botov. Niektorí sa ale majú schopnosť potom ospravedlniť alebo aspoň zmazať, čo vyprodukovali. No našiel sa aj taký volič, ktorý mi po podrobnom dovysvetlovaní napísal "nabudúce nepíš ako ko*ot". Tak som mu odpísal, že "nabudúce to špeciálne pre Vás radšej nakreslím".
By som vás chcel všetkých povzbudiť, aby ste boli aktívni. Má to zmysel. Posledné 2 týždne trollujem a robím si pi*u z politikov SMEROHLASu. Humor je najlepšia zbraň. Keď niečo píšu, spravte si z toho srandu. Jednoducho, stručne, vtipne, výstižne, aby aj ľudia nižšieho vzdelania a inteligencie pochopili, aké je to absurdné a aké totálne somariny vládni politici vypúšťajú z tých svojich tvárových análnych otvorov. Zatiaľ je moje skóre 6 vymazaných komentárov od SMEROHLASáckych politikov a kopa ďalších zmazaných komentárov od ich voličov. A práve pozerám, že poslankyňa z HLASU, ktorá včera písala "progresívcov treba dať dole. len škodia a šíria nenávisť" svoj príspevok dnes vymazala a zablokovala si ma nielen na pracovnom, ale dokonca aj na súkromnom profile.
Samozrejme zjebávať ich a zošmiešňovať ich treba tam, kde to má zmysel, dosah a kde vás nemôžu umlčať. Je zbytočné reagovať na ich politickú reklamu a platené príspevky. Aj keď už aj tam to nie je všetko také rúžové. Taký Matuš Pokaz Všetko máva bežne na svoj status aj 1000 komentárov a keď sa pozriete, ukazuje to len tak 5 komentov. Pár srdiečok od sprostých babičiek a komentár od kolegu poslanca z HLASu. Tisíce a tisíce komentárov denne maže a cenzuruje, lebo asi neboli veľmi pozitívne...
A ešte som sa naučil, že iróniou a sarkazmom dokážete dokonale vytočiť a nasrať úplne každého. Aj ľudí z vlastného tábora. To je vtipné, keď sa zastanem Matoviča a dostanem viac nenávistnych správ od jeho voličov ako od SMERáckych botov. Niektorí sa ale majú schopnosť potom ospravedlniť alebo aspoň zmazať, čo vyprodukovali. No našiel sa aj taký volič, ktorý mi po podrobnom dovysvetlovaní napísal "nabudúce nepíš ako ko*ot". Tak som mu odpísal, že "nabudúce to špeciálne pre Vás radšej nakreslím".
Vela ludi ma sarkasticky radar na urovni Sheldona, aj s tym treba ratat 
-
starysomar
Hardcore addict
Na svojom FB rýpem denne a hodne - už sa podaktorí dlhoroční známi odkopávajú. Aspoň sa vyfiltrujú "koaliční vlezdoprdelisti". 
Ako sa moze vratit k moci Simecka?
-
harrison314
Hardcore addict
Nevedel si, ze on tu vladne uz 10 rokov? Dokonca aj teraz je mocnejsi ako kolaicia, lebo im vsteko kazi, kradne v obchodoch, hlasuje za Fica v Europadlamente, navrhol zlu konsolidaciu, ovlada vsetky media a nuti smerakov kradnut a Estoka kupovat predrazane vsetko,...
-
starysomar
Hardcore addict
Pár "motivačných" obrázkov:
https://www.facebook.com/demokrati.slovensko.2024
Nižšie ... sú aj zábavnejšie:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=12 ... 5210362674
Dačo "do pľacu" (nepozerať pred spaním):
-
harrison314
Hardcore addict
Vraj SMER chcu vylucit z Europskeho klubu socialnych demokratov. Ani sa necudujem, na Reddite dava nejaky typek ako hlasuju nasi eruopslanci a ti zo smeru hlasuju na 95% vzdy proti zaujmom Europy aj Slovenska. Obcas podporia nieco na ochranu deti.