Ahojte
Chcem sa spytat robi mi v hrach nejake poviderne blikacky na artefakty a vselijake blikania urcitych miest... je uz GPU pokazena alebo co to moze este sposobovat? preinstaloval som aj ovladac na grafiku no nepomohlo mam Gigabyte RTX3070
Problem v hrach
Re: Problem v hrach
Najskor pamate na grafike. Pokial nepomohla reinstalacia ovladacov, tak s tym zrejme nic nespravis. Kartu mas v zaruke? Kupoval si ju novu ci z bazaru? Ak z bazaru, tak niekto mohol na nej tazit krypto.
no z bazaru mam a ta chyba s pamatami da sa to opravit a vies mi aj povedat cca nakolko by to vyslo ci je to nejaka drahsia oprava alebo nieco lacnejsie
Neda sa opravit. Zrejme si kupil prepalenu kartu z tazenia bitcoinov.
aha no to je dost blbe ak sa neda... a moze tam byt aj nejaka ina chyba alebo iba tie pamete to mozu byt?
Ani moc nie, lebo toto je typicky prejav vadnych pamati na grafike. Ale moze to byt aj problem s procesorom grafiky alebo s chladenim grafiky, ze bezala pri tazeni bitcoinu dlho v zatazi a doslova horela.
Moc nemas co vyskusat, akurat tak iny kabel k monitoru, ine ovladace nainstalovat a to je tak vsetko.
Kedy si tu kartu kupoval?
Moc nemas co vyskusat, akurat tak iny kabel k monitoru, ine ovladace nainstalovat a to je tak vsetko.
Kedy si tu kartu kupoval?
pred rokom v auguste bola kupovana