vpn strata internetu
vpn strata internetu
Ahojte, kupil som si uz 2 vpn sluzby a pri kazdej mi robi stale to iste ked si zapnem hoc jaku vpn hoc jaky server pocitac alebo laptop stratia internet a neda sa knim pripojit. co to moze zapricinovat ? skusal som vyp zap antivirus vyp zap branu firewal ale stale nic ziaden internet. dakujem za kazdu radu
Re: vpn strata internetu
Aky mas system, aku sluzbu si si kupil, pouzivas to cez aplikaciu alebo si rucne nahadzujes VPN/proxy?
Win 10,11 pouzivam aplikaciuheker napísal: 05 okt 2025, 23:13 Aky mas system, aku sluzbu si si kupil, pouzivas to cez aplikaciu alebo si rucne nahadzujes VPN/proxy?
Sme sa toho dozvedeli. Z tvojich mizernych informacii ti nedokazem pomoct.
Nordvpn
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus manualne zmenit DNS server podla navodu: https://nordvpn.com/blog/how-to-change-dns/ alebo https://support.nordvpn.com/hc/en-us/ar ... on-Windows
Preferred DNS: 103.86.96.100
Alternate DNS: 103.86.99.100
Preferred DNS: 103.86.96.100
Alternate DNS: 103.86.99.100
Takze nordlynx mi uz ukazuje ze ma pristup na internet ale po zapnuti nordvpn stale nejde internet... Dns som zmenil na tap nordvpn a na ethernet.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus dat screeny do prilohy. Lebo podla mna je to bude len daky banalny problem.
Skus este dat prikazovy riadok (cmd) a tam hod: ping sme.sk -t
A daj vediet, ze ci ti pinguje server.
Skus este dat prikazovy riadok (cmd) a tam hod: ping sme.sk -t
A daj vediet, ze ci ti pinguje server.
Autoeditácia príspevku po 1 deň 5 hod 56 min 22 sek:
Server pinguje
Takto to mam ked mam zapnute vpn a internet mi nejde ked vypnem vpn siet 22 ma pristup na internet a nord nie vtedy mi internet ide
Autoeditácia príspevku po 44 min 32 sek:
Takze som skusil zmenit protokol a uz to ide ale ked si pustim video nevidim obraz pocujem len zvuk
Server pinguje
Takto to mam ked mam zapnute vpn a internet mi nejde ked vypnem vpn siet 22 ma pristup na internet a nord nie vtedy mi internet ide
Autoeditácia príspevku po 44 min 32 sek:
Takze som skusil zmenit protokol a uz to ide ale ked si pustim video nevidim obraz pocujem len zvuk