Aký seriál začať pozerať

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aký seriál začať pozerať

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

harrison314 napísal: 04 feb 2025, 8:23 You - (1. az 4. seria) - velmi dobry a putavy serial o psychopatovi a stalkerovi. ASi prvy serial, kde som tuzil aby hlavny hrdina zombel krutou a bolestivou smrtou, lebo si to proste zasluzi. Za mna dost uchylna vec.
Bates Motel si videl?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nevidel. Ale teraz si chcem dat nieco ine, kde budem moct vypnut. Asi nieco akcne alebo kriminalku/detektivku.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Skús toho dextera. Prípadne z úplne íného žánru mythic quest to je také že si dáš raňajky akurát pri tom :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dextera, aspon jeho najlepsie serie som daval po nociach cez vianoce. Ako pacilo sa mi viac ako prvykrat, ale za mna taka oddychovka.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pozrel som si White Lotus, ktory tak vela ludi ospevovalo. Prva seria lepsi priemer, druha seria v Taliansku vyborna a to najma dvom mladym talianskym stetkam. No tretia seria katastrofa, bolo to nudne, zdlhave a fakticky sa tam nic nedialo.

Z dalsich serialov som pozrel prvu seriu serialu Vina, ide o slovensky remake podla dakej anglickej predlohy. Za seba musim napisat, ze to bolo velmi dobre, putave, malo to spad. Jedine co mi vadilo, tak to bola miestami roztrasena kamera.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Andor druha seria je zase nieco vynimocne, prve 2-3 epizody dobre no potom sa to poriadne rozbehne a je to filmarsky zazitok jednoducho. Jedine, co k tomu mozem povedat, ze seria o Star Wars bez vsetkeho, co robi Star Wars Star Warsom (rozumej svetelne mece, jediovia atd. atd.) a napriek tomu je to najkvalitnejsi serial, ktory Disney vyprodukoval za poslednych mozno 20 rokov. Pre mna 12/10.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Nábřeží (The Waterfront)

Fajn seriál, stále sa niečo deje, nie je sa kedy nudiť, zdá sa, že to smeruje k nejakej pointe, ale tá nepríde.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Pred par dnami som pozrel miniseriu Dopesick (netreba sa nechat zmiast plagatom, nie je to z lekarskeho prostredia)
Prvy serial, ktory som cely pozrel pocas jedneho dna.
https://www.csfd.cz/film/1025045-abstak/prehled/
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Murderbot - prijemna a kratka scifi jednohubka, netreba od toho cakat nic epicke ani si z toho nesadnete na zadok. Ale je to fajt, na ten celkovy cas a ze casti maju len 20 minut som sa bavil. Vramci toho nemam co serialu vytknut, nic ma tam nestvalo, pribeh bol klasicky, ale tu su skor dobre autisticke poznamky hlavneho robo-hrdinu co nechape ludom. 66% co ma na CSFD je podla mna nepravo malo.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Neviete mi prosím poradiť, ako najjednoduchšie pozerať seriál Men in Kilts? Na žiadnej streamovacej platforme u nás nie je dostupný, dokázal by som ho nájsť napr cez KODI (verím, že moja TV to podporuje, lebo ináč používam Apple TV), pripadne nemáte nejaký overený postup na použitie VPN na Apple TV a spoľahlivé prihlásenie k nejakej službe ktorá to vysiela?
Ďakujem
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vsimol som si, ze do ponuky na Slovensku sa dostali Years and Years od BBC. Ked to bolo nove, videl som asi prvu epizodu. No teraz som v polovici a v roku 2018 to napisali dokonale. Skoro ako Jo Nesbø, ktory napisal Okkupert sest rokov pred tym ako sa to zacalo naplnat...

https://www.imdb.com/title/tt8694364/
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Smoke na ATV+ ma bavil.

A pred pár dňami som objavil Platonic, miestami vtipné :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co hovorite na noveho Aliena?
https://www.imdb.com/title/tt13623632/

za mna vizualne velmi pekne, nie len retro technologicka stylizacia ala povodny film ale aj vsetci ti alieni rozni.
pribeh zatial tiez celkom zaujimavy, za mna celkom prekvapenie, tak nejak som cakal ze ak sa xenomorph dostane na zem tak to bude viac menej koniec sveta ale dava zmysel ze na zemi maju asi pokrocilejsie technologie ako mala tazbarska lod.
trochu mi tam vadia take tie klasicke logicke diery (ze teda mas technologiu na tvorbu kyborgov a syntetickych ludi ale radar ktory by odhalil vesmirnu lod plachtiacu do centra obrovskeho mesta uz nejak nie) ale ak sa nad tym clovek moc nepozastavuje tak je to velmi prijemne pozeranie.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viem, ze ten serial na internete dostava heit. Ale mne sa paci, konecne tomu dali nieco nove a nie je to ta ista sablona cela dokola.
Celkovo filmy s alienom nie su nic extra objavne, prvy bol asi revolucny ale potom... A vlastne vsetky veci, ktore mozem vytknut serialu sa diali aj vo filmoch, obcas aj horsie (Prometeus).

Beriem to ako vizualne peknu oddychovku v nezvycajnom prostredi, jasne nie je to pre mna top, ale vypnut sa pri tom da.

Ja mam aktualne rozpozeranu Nadaciu tretiu seriu, musim povedat, ze to je tiez dost dobre, ked sa uz vykaslali na snahu napodobnit knihy, tak sa dej zacal uberat o dost lepsim smerom.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

https://www.csfd.cz/film/1549131-dexter ... i/prehled/

kto mal rad dextera tak doporučujem pozerať, je to pecka
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Wednesday 2 seria, je to divne lebo to posobi ako keby bola prva polka rezirovana niekym inym ako druha, prva polka ma jeden uceleny a uzavrety dej a druha sa tvari ako "monster of the week", hoci na pozadi je tiez ucelny dej. Dobre sa na to pozeralo, to ale co ma stvalo, ze tam nebol skolsky zivot, v kazdej casti bola nejaka oslava, slavnost alebo skolska udalost. Celkovo za mna v niecom lepsie ako prva seria ale vo viac veciach mirene horsie ako prva seria.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mne to tiez prislo divne

1. polovicu buduju zloducha s tymi vtakmi a havranom s okom a v 2. polke o nom zrazu nie je ani chyru ani slychu
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

The Paper sledujete niekto? je to od tvorcov The Office, cele je to akoze o tom ze ten isty "dokumentarny" stab ide sledovat skoro skrachovane noviny (ktore vlastni firma co zaroven predavat toaletny papier a podobne srandicky)... dokonca tam je povodna postava z Officu, Oscar Martinez.
samozrejme ze na Michaela Scotta nedosahuje nikto ale mna celkom pozitivne prekvapil tento serial. je to ine ale zaroven verne povodnemu Officu. vtipne, trapne a ludske.
trochu som si uvedomil svoj vek ked som si hovoril aky su tam vsetci mladi a pritom v povodnom office boli tiez vsetci mladi zo zaciatku :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Votrelc: Zem - Rozporuplne, vizualne super. Super, ze priniesli nove napady, ale na druhej strasne sa s nimi nijako nepracovalo. Casti postav clovek odpusti, ze su hlupe (lebo su to deti), ale... Ja nie som nejaky Voltrelci fanusik a samotny votrelec pre mna nikdy nebol nijako zaujimavy ani strasidelny, proste dalsie vrazdiace monstrum, akych bolo uz milion, ale tento serial bol scenarticky slaby.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Nevyslovitelné hříchy (Pecados Inconfesables) - špičková dráma. Síce sú tam všetci nymfomaniaci a Netflix do každého seriálu pchá LGBT vsuvku, ale pri takejto perfektnej dráme im to človek odpustí. Najlepší seriál pre mňa od Nezvestných.

Wednesday 2 - prvú sériu som horko ťažko dopozeral, tu mi stačila 1. epizóda, asi je to pre tínedžerov
Napísať odpoveď