Môžem skúsiť. Aj keď pred rokmi to fungivalo aj v Nemecku bez problemov.heker napísal: 22 okt 2025, 21:39 Lukas ak ma pamat neklame, ty zijes v Nemecku, vsak? Nebude problem v tom? Pripadne to mozno skusit prvykrat pustit zo Slovenskej IP a potom to skusit v Nemecku.
Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
Re: Multimedialne centrum - XBMC (Kodi)
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Asi neexistuje nejaky support alebo e-mail na koho sa obratit...? Zda sa, ze tam maju nejaky bug na serveri.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
skúšal si vymazať z cloudu json subor?
-
Mek
Addict
Ano, nepomohlo.
Mek, pozeral som ten tvoj error debug log. Ak dobre vidim, tak tebe nevie vytvorit cache v pocitaci. A tam to nejak uviazne na zaciatku. To spojenie so serverom kde dava error, tak to vysvetlit neviem.
Ale pokial ide o error, ak dam link do prehliadaca, tak ma napadlo, ze ci tam nemaju spraveny tunel cez Cloudflare a tym padom sa dokaze script pripojit len z toho server, no ked to skusas otvorit ty cez prehliadac,tak logicky to blokne. Ci to nemoze byt takto?
Lebo jednak mozu vyuzivat dynamicke DNS k tomu, aj schovaju komunikaciu.
Ja by som skusil na tvojom mieste cele Kodi odinstalovat a vymazat aj data z AppData co vidiet v debug logu. A potom uvidis. Mimochodom, teraz asi 3 dni dozadu mi to aktualizovalo plugin na verziu 2.5.10.1+k19.
Ale pokial ide o error, ak dam link do prehliadaca, tak ma napadlo, ze ci tam nemaju spraveny tunel cez Cloudflare a tym padom sa dokaze script pripojit len z toho server, no ked to skusas otvorit ty cez prehliadac,tak logicky to blokne. Ci to nemoze byt takto?
Lebo jednak mozu vyuzivat dynamicke DNS k tomu, aj schovaju komunikaciu.
Ja by som skusil na tvojom mieste cele Kodi odinstalovat a vymazat aj data z AppData co vidiet v debug logu. A potom uvidis. Mimochodom, teraz asi 3 dni dozadu mi to aktualizovalo plugin na verziu 2.5.10.1+k19.
-
Mek
Addict
Vcera som sa s tym babral, vymazal som vsetko v AppData/Roaming/Kodi a cele som to nastavil nanovo. Nepomohlo.
Potom som vykopcil ten adresar zo starej zalohy spred mesiaca ked to este islo - bol tam ten plugin v starsej verzii - reku ci nahodou to nepokazil update pluginu. Kodi mi stale pri starte prepisovalo ten plugin novou verziou, az potom som zistil, ze nestaci len disablovat update, ale aj treba odobrat repozitar "cder", aby sa nenatahovala vzdy nova verzia. Bohuzial, ani so starou verziou pluginu to neslo.
Potom som este vo virtualke windows 10 x64 (hlavny PC je windows 11), nahodil Kodi celkom nacisto, vsetko znova nastavil - a nic, stale ten isty error.
Mimochodom, ta "cache" je podla mna menu v kodi - subor menu.1.json a ten uz predtym (v starsich verziach pluginu) neobsahoval validny json, iba error 404: A po update pluginu sa snazi ten subor sparsovat, co sa mu nepodari, tak ho vymaze, a novy sa mu natiahnut nepodari - ako vidno v logu, error 404. A tam to hasne.
V pripojeni problem nie je. Skusal som dve rozne slovenske IP adresy, aj cesku VPN, nic. To, ze v prehliadaci dostanem error 502 od cloudflare, moze byt iba nejaka chybajuca http hlavicka.
Ked som vymazal subor sc.json z kra, vzdy sa tam po case objavil znova (a jeho obsah bol navlas rovnaky ako predtym), ten za zdroj problemu nepovazujem.
Podla mna je nejaky bug na serveri v spojeni s mojim uctom, ked inym ludom to ide. Ja som uz urobil vsetko, co som mohol. Teraz som to vyskusal zas, a stale to nejde. Mozem este napisat mail na kra.sk ale kedze oni "iba poskytuju cloud sluzby" a tie funguju, asi sa pomoci nedovolam. Naj by bolo, keby som mal kontakt na niekoho co to ma na starosti, alebo pozna ludi, co poznaju ludi.
Potom som vykopcil ten adresar zo starej zalohy spred mesiaca ked to este islo - bol tam ten plugin v starsej verzii - reku ci nahodou to nepokazil update pluginu. Kodi mi stale pri starte prepisovalo ten plugin novou verziou, az potom som zistil, ze nestaci len disablovat update, ale aj treba odobrat repozitar "cder", aby sa nenatahovala vzdy nova verzia. Bohuzial, ani so starou verziou pluginu to neslo.
Potom som este vo virtualke windows 10 x64 (hlavny PC je windows 11), nahodil Kodi celkom nacisto, vsetko znova nastavil - a nic, stale ten isty error.
Mimochodom, ta "cache" je podla mna menu v kodi - subor menu.1.json a ten uz predtym (v starsich verziach pluginu) neobsahoval validny json, iba error 404: A po update pluginu sa snazi ten subor sparsovat, co sa mu nepodari, tak ho vymaze, a novy sa mu natiahnut nepodari - ako vidno v logu, error 404. A tam to hasne.
V pripojeni problem nie je. Skusal som dve rozne slovenske IP adresy, aj cesku VPN, nic. To, ze v prehliadaci dostanem error 502 od cloudflare, moze byt iba nejaka chybajuca http hlavicka.
Ked som vymazal subor sc.json z kra, vzdy sa tam po case objavil znova (a jeho obsah bol navlas rovnaky ako predtym), ten za zdroj problemu nepovazujem.
Podla mna je nejaky bug na serveri v spojeni s mojim uctom, ked inym ludom to ide. Ja som uz urobil vsetko, co som mohol. Teraz som to vyskusal zas, a stale to nejde. Mozem este napisat mail na kra.sk ale kedze oni "iba poskytuju cloud sluzby" a tie funguju, asi sa pomoci nedovolam. Naj by bolo, keby som mal kontakt na niekoho co to ma na starosti, alebo pozna ludi, co poznaju ludi.
Kra je koho, bbarona? Lebo kontakt mozno mam.
-
Mek
Addict
Popravde neviem. Je uvedeny ako autor pluginu.
Akurat som pustil Kodi a zahlasilo, ze sa updatoval opat ten addon, bohuzial bez vysledku. Mozno sa uz pracuje na oprave.
Akurat som pustil Kodi a zahlasilo, ze sa updatoval opat ten addon, bohuzial bez vysledku. Mozno sa uz pracuje na oprave.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vymaž json a nainštaluj kodi a sc na inom zariadení.
To uz urobil, uz to pisal. Poslem kontakt na bbarona v SS.
-
Mek
Addict
No jo, od bbarona ani obraz ani zvuk. Podpora kra.sk samozrejme dava ruky prec a su mi ochotni vratit peniaze.
Podla mna mam ban a nemam sa na koho obratit.
Podla mna mam ban a nemam sa na koho obratit.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vezmi prachy a sprav si ucet na novy mail.
-
Mek
Addict
A pomoze to? Kdesi som cital, ze novym uctom to uz nefunguje vobec. Aj z podpory v tom "copy-paste e-maile" pisali, ze v pripade "mylneho zakupenia predplatneho" vratia peniaze.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
za posledný mesiac som robil 3 nove kontá pre známych. všetko funkčne, dávali sme na skúšku mesačné predplatné. hneď po skúške na rok.
-
Mek
Addict
Diky, este chvilu pockam ci sa bbaron neozve alebo sa to samo nerozbehne, a potom to urobim tak ako si navrhol.
Cez Repo ide cder.sk nahodit? Kamaratovi to zmizlo v telke, tak by to rad nahodil.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Neviem čo sa stalo, ale nemám možnosť v menu uložiť film/seriál do zariadenia. Mám kra.
(Mám nastavenú zložku kde mi to má uložiť)
(Mám nastavenú zložku kde mi to má uložiť)
-
nejakymarko
Addict
Poraďte nejaký lacný TV box (youtube, netflix, hbo max, disney) Doma používam Apple TV, ale hľadám niečo lacné ku svokrovcom, keď prídeme na dlhšie, aby sme si večer vedeli so ženou pozrieť nejaké obľúbené seriály. Celkom ma zaujal https://www.alza.sk/blaupunkt-a-stream- ... 44cb278377 ale nechám si poradiť, aj viem v podobnej cene zohnať niečo lepšie
Ďakujem
Ďakujem
-
K-u-b-i-a-k
Addict