Čo vy muži vidíte na ženách?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo vy muži vidíte na ženách?

Príspevok od používateľa retkvic »

Igi70 napísal: 25 apr 2025, 17:13 To bolo myslené ironicky? (internetový žargón mi stále robí problémy :lol: )
Podla mňa to myslel úprimne, bol by to dosť zvrátený humor keby nie.

Ja som v útrobách internetu narazil aj na informáciu, že bisexuálom može byť aj niekto kto pociťuje platonické pocity k obom pohlaviam, ale zároveň nemusí mať sexuálnu príťažlivosť k obom pohlaviam ako je to zvykom u bisexualov.

Mňa by zaujímalo ako vnímaš sex so ženou, napr. pre heterosexuálneho chlapa by sex s mužom bol odpudivý, ako to máš ty, je ti odpudivý sex so ženou, alebo mal by vôbec byť odpudivý? to počiarknuté je otázka pre všetkých.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Vôbec nie ironicky - úprimne.
Totiž - po viac aj ťažkých sklamaniach s inými babami a rozchode s tou poslednou som zašiel len tak zavolať jednu známu z cvičáku či nepôjde na prechádzku zo psom. Vôbec sa mi nepáčila, prv som ju mal tak trochu na srandu a hľadel som na ňu zvysoka.
A postupne zistil že síce nieje nejak pekná no je dobrý človek, citlivá duša.
Sme spolu 40 rokov a ani trochu neľutujem.

Domnievam sa, že pocity k rovnakému / opačnému pohlaviu nemá časť ľudí celkom presne vyhradené. Môžu byť viacmenej na jednyu stranu no nie "absolútne".
Igi70
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Igi70 »

retkvic napísal: 25 apr 2025, 18:18 Podla mňa to myslel úprimne, bol by to dosť zvrátený humor keby nie.

Mňa by zaujímalo ako vnímaš sex so ženou, napr. pre heterosexuálneho chlapa by sex s mužom bol odpudivý, ako to máš ty, je ti odpudivý sex so ženou, alebo mal by vôbec byť odpudivý? to počiarknuté je otázka pre všetkých.
V stručnosti povedané, tak trochu. S mojou manželkou sa to dá zniesť i keď mi to často nie je pohodlné, ale za tie roky som si zvykol a stačí mi to. Záleží aj od nálady či nastavenia mysle. Boli už aj dni kedy ona chcela a ja som to nevedel zniesť :smt081 alebo aj dni kedy som dokázal mať výnimočnú výdrž na danú situáciu. Beriem to tak ako to je. Stačí mi to. S mužom by to určite asi bolo pre mňa príjemnejšie ale svoju ženu za krátkodobé uspokojenie vymeniť nehodlám. :smt049 :D S inou babou si to ale asi len ťažko viem predstaviť, resp. vôbec. :shock:

Autoeditácia príspevku po 1 min 37 sek:
starysomar napísal: 25 apr 2025, 18:26 Sme spolu 40 rokov a ani trochu neľutujem.
Gratulujem :D
retkvic napísal: 25 apr 2025, 18:18 Ja som v útrobách internetu narazil aj na informáciu, že bisexuálom može byť aj niekto kto pociťuje platonické pocity k obom pohlaviam, ale zároveň nemusí mať sexuálnu príťažlivosť k obom pohlaviam ako je to zvykom u bisexualov.
Čo sa týka tej bisexuality potom asi patrím k tým šťastnejším i keď by som sa za bisexuála neoznačil. Osobne som na tých sedeniach poznal jedného pekného chlapa môjho veku ktorý je single a s mužom sa neplánuje dať do vzťahu, bohužial mu ženy prídu tak odpudivé že čo i len myšlienky na nahé ženy sa mu hnusia. Je mi ho celkom ľúto. Ja si život sám neviem predstaviť a cením každého kto to dokáže. Ja sa nijak neidentifikujem. Ako veriaci považujem že heterosexualita je to ako to bolo pôvodne zamýšlané a podľa toho sa aj (ako som už písal) vo svojom živote riadim, keďže narozdiel od zvierat máme možnosť si povedať proste "nie" i keď viem potvrdiť že často je to sakramentsky ťažké. Chápem ale to že, v praxi, je to trochu zložitejšie.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Co je pre vas telesne odpudive na zenach? Niekde som zacul, asi vo filme, ze homosexual oznacil zeny za spinave. Zrejme to bolo myslene ako spinave pohlavie (nie hygienicky spinave)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Telesne odpudivé ? - rozsiahle tetovania, piercingy, kačacie pery, botoxový zadok,
výrazné kľúčne kosti, moc chudá, moc obézna, červenovlasé, predvádzanie sa u žien.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Sorry. Pýtal som sa homosexuálov.
Igi70
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Igi70 »

Fglx napísal: 25 apr 2025, 19:53 Co je pre vas telesne odpudive na zenach? Niekde som zacul, asi vo filme, ze homosexual oznacil zeny za spinave. Zrejme to bolo myslene ako spinave pohlavie (nie hygienicky spinave)
O špinavosti sa priamo hovoriť nedá. Skôr o tom že i keby som chcel mám proste nejaký čudný blok ktorý mi robí ženy viac odpudivé ako u bežného muža. Najlepšie by som to opísal tak že existujú ľudia u ktorých viete oceniť že sú pekní ale sexuálne vás absolútne nepriťahujú. To je asi môj prípad. To sa ale bude skôr líšiť od chlapa k chlapovi, lebo ja som vždy bral ženy v atraktivite za viac menej neutrálne. Telesne ma na nich nepriťahovalo nič natoľko aby som cítil nutkanie sa z nejakou vyspať ale som na míle ďaleko od toho zahlásiť "Ženská? No fuj!" tak jak to spravil Belmondo vo filmu Zvíře :smt059 . Bolo to v prípade aj mojej manželky. Dokým neprišla svadobná noc ani som sex s ňou neriešil lebo som nemal potrebu sa s ňou vyspať. :psssst: Lebo to ako náš vzťah dotej doby fungoval mi bohato stačilo. U chlapov je to už ale trochu iná liga. Dalo by sa povedať že to cítim úplne opačne ako je bežné, len bez toho "fuj" na strane ktorá vám príde odpudivá.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Máš šťastie v nešťastí. Napriek tomu, že ste so ženou katolíci, máš ženu, ktorá ťa vypočula, pochopila a podporila.
Homosexualita sa asi nedá úplne pochopiť očami heterosexuála a naopak. Povedzme že pre heterosexuála je to niečo ako keď sa niekomu páčia iba moletné ženy, alebo iba veľké prsia, alebo iba dlhovlasé, dlhonohé a pod. Určite aj heterosexuála nepriťahuje fyzicky každá žena a homosexuála každý chlap.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

To si píš že nepriťahuje - pri pohľae na mnohé (prevažnú väčšinu) si poviem: "Toľko vypiť nedokážem aby som sa na to vyštveral". A nemyslím tým kilá navyše.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Moje naj na žene, čo má vie naštartovať, je z hľadiska tela panva. Nie zas veľmi široká, ale proste širšia ako ta naša, chlapska . Zadky, prsia, úzky driek, dlhý krk, krasna tvar su fajn. Ale keď je pekna panva, je to iný level a som horny lusknutim prstov.

Inak mam rad štíhle ženy. Veľké prsia ma veľmi nezaujímajú, hlavne nech su pevné. Moja terajšia kamoška ma take vacsie C, ale pevne a vypadá to parádne. Takže aj pomerne väčšie môžu byť pekne.

Ďalšia kategória je tvar. To je ta časť, do ktorej sa viem zaľúbiť. Tvar a blond vlasy.

Najsmrtelnejsie sú ale pre mňa ústa. Ziadne veľké a tuctové pery ako Angelina. Skor niečo, čo je zaujímavé tvarom, kľude aj tenké pery, ak sú dobré tvarované, tak sa mi podlomia kolená.
Napr. Ronna Mara ich ma krásne. Alebo Johdi May v Poslednom Mohykanovi. Krásna je tiež Jodie Comer. Asi najkrajšia tvar momentálne v showbiznise pre mňa – hlavne kvoli ustam.

Este doplnim, ze nemam rad namalovane usta.. Co kukam Comerku na google, tak tam je vacsinou zmachlena :D Ale bez ruzu je top. (napr. vo filme Motorkari alebo v The Last Duel)
Prílohy
Desktop_2024_10_05_13_32_59_917.jpg
Desktop_2024_10_05_13_33_08_598.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

NAozaj pekné stvorenie aj pre moje oči.

Kačacie pysky, silikónové balóny a brežnevovské obočie sú pre mňa na posmech. Odjakživa sa pozerám najprv na tvár, oči, ústa.
Účes poteší, prsty na rukách si všimnem tiež.
Nepropaguj cigarety :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne sa páčia také femme fatale ako Monica Bellucci vo filme Malena z 2000. Čo sa týka pier tak Rhona Mitra keď bola mladšia bola pusinka.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Ked som bol mladsi, tak som sa do Rhony Mitry na par minut zalubil pri tomto zabere 😂
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

V Underworlde bola trtk*telná tiež, tá jej pusinka a úsmev mňam, aj to ako bola oblečená no kus ženy.
Inak keď si sa teda pýtal homosexuálov, asi len ephramko by ti vedel adekvátne odpovedať na tvoje otázky.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Jo, Rhonu Mitru som tiež obdivoval už od Zastavte Cartera (2000), a to hrala len menšiu rolu
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ja mám zasa slabosť pre ženy vyzerajúce možno ako francúska speváčka Marylou Vanina Mayniel aka Oklou
Vyššie, elegantné, užšie črty tváre, hrudnúk vôbec nemusí byť kozoidný. Moc pekná. Asi som nenáročný :lol:

cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

retkvic - a prave tebou spomenuta zena ma jednu vlastnost ktora sa mi odjakziva strasne nepacila na zenach, tie pretrcajuce rebra medzi prsiami, rozhodne to nieje len tym ,ze je chuda, no niektore to proste maju
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dnes už je nemožné zistit či nejaká žena vyzera prirodzene alebo je "doupravovana". Si pamätám že mladé ženy v Ba chodili na rôzne esteticke a chirurgicke operácie už pred vyše 20 rokmi a dnes je tato forma "mediciny" ešte rožširenejšia a pokročilejšia.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

No veru. Kedysi si hned videl, ze zena ma napichane pery. Dnes to clovek ani nevnima, lebo je to uz dost bezna vec a ani sa nad tym nepozastavujes. Teda pokial to nie je tak, ze z poza rohu vyjdu najskor pery, prsia a potom zena.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Práveže dnes je to úplne jasné, ktorá žena je umelá, lebo všetky sú ako jeden tuctový model auta z rovnakej výrobnej linky. Ešte to podčiarknu linkou rúžu až za okraj pier a 5d umelými metlami na mihálniciach. Načančané ako čivava z hollywood boulevard. A najviac sú tie vybotoxované, ktoré už nemajú ani prirodzenú mimiku tváre, človek sa cíti ako na vernisáži sôch.
Ono je to ako kedysi, keď bol v móde gádžovský tunning, ale z felície proste ferrari neurobíš. Kuracie mozgy to ale ťažko pochopia a estetická chirurgia je zlatá baňa.
Napísať odpoveď