Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
V poslednom období, som videl zopár seriálov.
Alien: Earth - celkom fajn oddychovka. Nakoľko nie som fanúšik filmu, nemal som vysoké očakávanie. Na pobavenie stačilo. Aj keď, ten koniec už horšie, vymyslieť nemohli.
Twisted Metal - obe série som si maximálne užil. Z detských čias, si pamätám hru na PS One. Takže, dá sa povedať, že som fanúšik. Sweet tooth bol fakt skvelý, v druhej sérii sa ukázal aj Axel a Grimm. Neviem sa dočkať ďalšej, 3 série. Snáď bude aspoň rovnako skvelá, ako tieto dve série.
IT: Welcome to the Derry - zatiaľ HBO Max vydalo len dve epizódy z prvej série. Po týchto epizódach, to zatiaľ hodnotím veľmi kladne, bavilo ma to.
Alien: Earth - celkom fajn oddychovka. Nakoľko nie som fanúšik filmu, nemal som vysoké očakávanie. Na pobavenie stačilo. Aj keď, ten koniec už horšie, vymyslieť nemohli.
Twisted Metal - obe série som si maximálne užil. Z detských čias, si pamätám hru na PS One. Takže, dá sa povedať, že som fanúšik. Sweet tooth bol fakt skvelý, v druhej sérii sa ukázal aj Axel a Grimm. Neviem sa dočkať ďalšej, 3 série. Snáď bude aspoň rovnako skvelá, ako tieto dve série.
IT: Welcome to the Derry - zatiaľ HBO Max vydalo len dve epizódy z prvej série. Po týchto epizódach, to zatiaľ hodnotím veľmi kladne, bavilo ma to.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Som si tak spomenul na niektore veci z detskych cias co isli v telke, opytal som sa AI, a ona mi nasla serial - Spellbinder - Vladci kouzel. Pamatate? Pozeram prave druhu seriu (prva bola podla mna lepsia) a je to riadna haluz, dobrodruzne, skoda len ze cesky dabing je s tak hrozne nahratym zvukom.
-
harrison314
Hardcore addict
Spellbinder ma uplne obysiel ale z mladosti som pozeraval
- Pán šelem asi na dnesne pomery strasne B-ecko, ale vtedy som to zral,
- Andormeda
- Babylon 5 ked som bol decko, tak to bolo super scifi s vesmirnymi lodami a zaujimavmi pribehmi a mimozemstnmi, ked som si ho pozrel ako dospeli, tak som zistil, ze je hlavne o politike
ale aj po tych rokoch je to dobre
- Rodina Addamsova - este ciernobiela a vasniva
- MacGyver
- A Stargate ani nepisem, to je hadam povinnost
- Pán šelem asi na dnesne pomery strasne B-ecko, ale vtedy som to zral,
- Andormeda
- Babylon 5 ked som bol decko, tak to bolo super scifi s vesmirnymi lodami a zaujimavmi pribehmi a mimozemstnmi, ked som si ho pozrel ako dospeli, tak som zistil, ze je hlavne o politike
- Rodina Addamsova - este ciernobiela a vasniva
- MacGyver
- A Stargate ani nepisem, to je hadam povinnost
Daky serial, kludne nieco z tych miniserii co maju 6 casti neviete poradit? Komedia, moze byr aj krimi, mozno aj dramu zvladnem. Lebo nic zaujimave neviem najst.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kastanek vyzera dobre, severske filmy mam rad. Ten druhy serial som videl, treti nepoznam, ale aj to by som skusil. Dakujem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zivel som videl a vobec ma nechytil.
-
guess.whoo
Redeemer
skus beast in me a abandons
-
harrison314
Hardcore addict
pluribus - zaujimavy pocin hlavne nametom, na Zem pride virus, ktori z ludi spravi kolektivnu mysel, ktora chce aby boli vsteci statni a spokojny, no na svete zostane 12 ludi, na ktorych nefungoval. A medzi nimi je aj hlavna postava Carol, ktoa musi zachranit svet aj seba pred stastim.
Je to inteligentne, zabavne nametom, obcas vtipne, ale sucasne dost roztahane a viac sa zameriava na osobu Carol. Za mna 6.5/10 - proste inteligentna a zabavna oddychovka na jedno pozretie.
Je to inteligentne, zabavne nametom, obcas vtipne, ale sucasne dost roztahane a viac sa zameriava na osobu Carol. Za mna 6.5/10 - proste inteligentna a zabavna oddychovka na jedno pozretie.
Spoiler
A hlavne celu dobu tusim o co danemu virusu ide, rozmnozit sa aj mimo planety, tak sko sme ho dostali my ludia a sucasne uchovat zdroje pre niekoho ineho.
-
harrison314
Hardcore addict
Dexter: Resurrection - Necakal som, ze dokazu vskriesit tak starú značku po 20-tych rokoch, lebo zvycajne to nedopada dobre.
Paradna vec, malo to napetie, dobre postavy, zaujimavych seriovych vrahov. Na druhu stranu chybal cierny humor (ako nieco bolo ale voci povodnemu serialu ho bolo ako safranu) a nejake logicke lapsy (tie sa ukazu v poslednej epizode). Ale inac velmi super vec.
Paradna vec, malo to napetie, dobre postavy, zaujimavych seriovych vrahov. Na druhu stranu chybal cierny humor (ako nieco bolo ale voci povodnemu serialu ho bolo ako safranu) a nejake logicke lapsy (tie sa ukazu v poslednej epizode). Ale inac velmi super vec.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
odporúčam - https://www.csfd.sk/film/1563341-pitt/prehlad/
momentálne začala druhá séria.
-
harrison314
Hardcore addict
Pozeral som a bolo to dost dobre, samozrejme je neralne, ze cely den mali len zaujimave pripady a kazda postava si prisla emocne na svoje.K-u-b-i-a-k napísal: 13 jan 2026, 12:32 odporúčam - https://www.csfd.sk/film/1563341-pitt/prehlad/
-
harrison314
Hardcore addict
Olovene deti Pribeh inspirovany relaitov, kde lekarka v case komunizmu zisti, ze deti v okoli hute v Polsku su plne olova, samozrejme komunisticky rezim sa to snazi ututlat, aby bola splnena petrocnica na 120%.
Spoiler
Rozuzlenie je cisty komunizmus - s filtre co sa mali pozivat v kominoch sa nepouzivali, aby sa zlepsil tah, a robotnici ich kradli, aby doma ich manzelky mohli usit zaclony a obrusy.