Tesco mobile - názory

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Tesco mobile - názory

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Čo si o tomto mobilnom operátorovi myslíte? Volania v rámci TM za 0,01 € / min, do ostatných sietí a do zahraničia za 0,10 € /min. A dvojnásobný kredit pri každom dobití (akurát som si všimol že ten extra kredit má splatnosť 30 dní). A možnosť prenosu čísla. Nie je za tým niečo? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Tesco mobile - názory

Príspevok od používateľa CheZteR »

nie je za tym nic
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tá ponuka ako si ju sem napísal ma vôbec neoslovila. 1 cent za minútu do vlastnej siete je síce pekné, no osobne nepoznám jediného človeka čo má tesco mobile. A aj keby poznám, mám to 60 centov za hodinu kým napríklad o2 dáva 13 centov za minútu ale platíš iba prvú takže za hodinu volania do vlastnej siete stále len 13 centov

jediná dobrá vec je ten dvojnásobok kreditu. Ale pre tých, čo kredit nechcú (nebaví ma dobíjať si, kontrolovať si zostatok a pod) a chcú faktúru tak je to tiež dosť málo na to aby pritiahli zákaznika od konkurencie.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Na čísla Tesco mobile si voláte zadarmo*. Popritom voláte za skvelých 10 centov za minútu do ostatných sietí na Slovensku a na pevné linky do 26 krajín EÚ. Za odoslanie SMS zaplatíte len 5 centov.

A to všetko bez záväzkov a pravidelných mesačných poplatkov.

* Ponuka platí len pri registrácii čísla Vašej karty Clubcard v Tesco mobile. V opačnom prípade voláte na čísla Tesco mobile za 1 cent za minútu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dvojnásobok kreditu získate, ak si kredit navýšite minimálne za 5 € (kvôli ochrane pred zneužívaním služby nesmiete mať v čase dobitia štandardný kredit vyšší ako 20 € vrátane). Váš dobitý kredit bude pozostávať zo štandardného kreditu a rovnakej výšky extra kreditu. Extra kredit sa čerpá ako prvý v poradí a jeho platnosť je 30 dní.

Extra kredit je možné využiť na volania a SMS/MMS v rámci SR a na prenos dát v rámci SR so službou Internet na DNES. V ostatných prípadoch a pri kúpe mesačného balíčka Internet 500MB sa používa štandardný kredit.
Navyše mne by chýbala možnosť niektorých iných balíkov.. napr. neobmedzené SMS, neobmedzené volania, vyššie dátové balíky atď.

Ale pre niektorých to môže byť zaujímavá ponuka.. :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Už to mám skoro rok, neviem si to vynachváliť. Ak nechcete mesačný program, lepšia ponuka nie je, a to je fakt.

Do Tesca volám zadarmo (asi 6 ľudí, ktorým volám často, čiže paráda). Dajú mi 2x viac kreditu. Ceny SMS a volaní majú najlacnejšie, plus, volanie do celej EÚ za slovenské ceny. Internet lacnejší ako v O2.

Proste, ak nechcete paušál, tak Tesco, nemáte o čom. Väčšie balíčky sa dajú tuším objednávať rovnaké ako u O2, ale možno sa mýlim.

Každopádne, takto si dobijem raz za mesiac 5 alebo viac eur, a Tesco mi prepláca samo internet. Tss. :)
brm
Darca
Darca

Hensym.. určite sa tie O2 balíčky dajú objednať v Tesco mobile? Na začiatku (cca 2-3 roky dozadu) sa to dalo, v mojom O2 konte som videl aj Tesco kartu, ale po čase to zrušili. Každopádne O2 balíčky, ktoré platia iba pre sieť O2, platia aj pre Tesco.
Hensym
VIP
VIP

Fakt neviem, ja ich nepoužívam. :?
Tiež som ich kedysi objednával a išlo to. Asi bude lepšie keď si to zistíš z prvej ruky.

//autoeditácia príspevku (01 Mar 2016, 20:32)
Ako je to teda s tými balíčkami? Lebo dnes už má Tesco a O2 aj iný balíček a inú aktivačnú SMS pre internet. Tesco má tuším len jeden, a O2 od S po XXL.

Konkrétne mi ide o SMS balíčky.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak si spravime porovnanie, prip. chyby, neaktualne info, prosim opravte:

Tesco mobile
- volanie 10 centov
- volanie s podmienkami vdaka 2x kreditu 5 centov
- tarifikacia je sekundova AZ PO PRVEJ MINUTE!? (opravte ak sa to zmenilo)
- internet "0 – 50 kB/0 €, + 50 kB/0,50 €, za deň" - nechapem prilis
- internet porovnanie, za mesiac bezneho pouzivania to moze byt asi 15€!! aj ked presurfuje clovek iba 5MB za den, takze aj za 150MB to moze byt 15€/mesiac
- platnost karty 40-180 dni (max. 6 mesiacov)

Juro
- volania 5 centov
- volania s podmienkami (5€ dobitie), len docasne 2 centy
- internet 1MB/5 centov
- internet s podmienkami len docasne 3 centy (navyse nevyhodna 10kb tarifikacia)
- internet porovnanie, 1GB net vyjde na 20€, po akcii az 50€!!
- platnost karty 12 mesiacov

Funfon
- volania 7 centov
- volania s podmienkou iba docasne na 6 mesiacov pri dobiti 10€ cena 1 cent
- internet s podmienkou iba docasne na 6 mesiacov (AFAIK) zadarmo asi 500MB mesacne (AFAIK)
- internet porovnanie, 1GB za 70€!!
- platnost karty 30-120 dni (max. 4 mesiace)

Stvorka
- volania 4 centy, bez podmienok
- internet 1GB/1€ (tusim uz aj v 4G 4KA aj v 2G T-com roaming)
- internet akcia pre novych 4GB zadarmo, docasne
- internet porovnanie 1GB/mesiac/1€
- platnost karty 16 mesiacov

Este k pokrytiu, vzhladom na to ze Stvorka pouziva aj T-com narodny roaming a je mozne v ramci neho volat za 4 centy a (AFAIK) uz aj 1GB/1€ balik, tak pokrytie by som nepovazoval za prilis zasadnu nevyhodu, ostatne prip. vypadky a pod. maju v mensej miere aj ostatni operatori a pri 4KE sa to bude uz len zlepsovat.
Hensym
VIP
VIP

Tesco, ak si každý deň vezmeš denný internet, máš 250MB denne, čo činí 7.5 GB na mesiac, za 15€. To je slušné. No táto služba je fakt len pre tých, ktorí internet použijú doslova pár dní v mesiaci.

Tesco má aj mesačný internet, 500 MB za 5€ (aktivačnou SMS v tvare INET A),... O2 má tuším v tej cene iba 400 MB. Po prečerpaní sa tuším navyšuje 3€ za ďalších 500, ale možno sa mýlim.

//brm: teda tak :)
brm
Darca
Darca

O2 má potom drahšie, 500MB je za 6€:
http://www.o2.sk/internet
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Hensym napísal:Tesco, ak si každý deň vezmeš denný internet, máš 250MB denne, čo činí 7.5 GB na mesiac, za 15€. To je slušné. No táto služba je fakt len pre tých, ktorí internet použijú doslova pár dní v mesiaci.

Tesco má aj mesačný internet, 500 MB za 5€ (aktivačnou SMS v tvare INET A),... O2 má tuším v tej cene iba 400 MB. Po prečerpaní sa tuším navyšuje 3€ za ďalších 500, ale možno sa mýlim.

//brm: teda tak :)
skôr naopak, tesco denný internet je pre nás, čo internet využívame denne.

Mám na mesiac 7,5 GB za 15€, ale vďaka extra kredit to mám za 7,50€ mesačne. Toto inde nedostanem.
Za nabitie volám 30 dní vo vlastnej sieti zadarmo - do tesco mobile som preniesol celú firmu aj rodinu, čiže cca 80% hovorov mám vo vlastnej sieti a zadarmo.

V praxi teda mesačne miniem 10€ na kredit, dostanem 20€. Z toho zoberie 15€ ten internet, 5€ mi ostane na volania do iných sietí, teda 50 minút. Vo vlastnej sieti neobmedzene. Sms nepoužívam - viber, hangouts, mail.

Pre mňa je tesco mobile najvýhodnejšie. Za 10€ mesačne mám všetko čo potrebujem.

Plus jeden člen rodiny telefonuje viac a internet používa menej. Tak ten má internet 500 mb balík za 5€.
Čiže mesačne dobitie 10€, dostane 20€. Internet stojí tých 5€, ostane 15€ na volania, 150 minút do cudzej siete. Vo vlastnej neobmedzene.
Hensym
VIP
VIP

Áno, myslel som to skôr tak, že to nie je pre tých, čo si ho berú denne, ale presurfujú 5mb. :)
Tiež používam denný internet, mám v Tescu veľkú časť rodiny a kamarátov, a neskutočne sa mi to oplatí.
Ale strašne rád by som uvítal balíček neobmedzených SMS, alebo niečo podobné. Lebo niekomu nemôžem písať cez služby ako Messenger alebo Whatsapp, a SMS má dĺžku 160 znakov bez diakritiky, čiže jedna poriadna správa ma môže stáť aj 30 centov. A v poslednej dobe na tom míňam veľa.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

hovko napísal:Mám na mesiac 7,5 GB za 15€, ale vďaka extra kredit to mám za 7,50€ mesačne. Toto inde nedostanem.
Tesco mobile teda vyjde 1GB/1€, s istymi podmienkami.

SWAN/4KA ma 1GB/1€, co je to iste a bez podmienok (navyse sa to da pouzit aj ako nahrada za pevny internet).

4KA ma este balik 100GB za 5€, takze 1GB vyjde na 5 centov, to je 20x lacnejsie a bez podmienok.

K tomu ak ma niekto rodinu a znamych v Tesco mobile, tak stale su tam vysoke poplatky a same podmienky, takto 4KA ma 100GB za 5€, niekomu staci aj 1GB/1€ a ak by si tych znamych a rodinu pretiahol do 4KY, tak len cez ten lacny internet s nimi mozes telefonovat a chatovat skoro neobmedzene, napr. cez viber, fb a pod. a stale vam kazdemu zostanu 3€ z kreditu na volania za 4 centy ostatnym.
hovko napísal:Tesco má aj mesačný internet, 500 MB za 5€
4KA ma za rovnakych 5€ 100GB, teda 50x viac.
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Swan som chcel ako náhradu za pevný internet na chatu-dom na záhrade, kde som v podstate od jari do jesene - píšeš bez podmienok. Nuž, v bratislave v lamači nemám LTE, prepáč ale na edge naozaj nechcem ísť :).
Radšej využijem 3G sieť o2/tesco :).
Čiže tvoje bez podmienok mi je na hovno keď swan nemá signál. :).

Mobil samozrejme LTE má - sony xperia z3.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

používa niekto? 20gb za 11€ mi príde fér. 12gb mi na radosti nestačí.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mal by si obmedzit reelsy :roll:
Sorry ale nedalo mi.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

20gb akruálne 9€
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

dnes som preniesol číslo. 9€ za 20gb mesačne počas jedného roka s Clubcard. podmienka je mať každý mesiac na karte tých 9€ kredit.
Napísať odpoveď