Čo vy muži vidíte na ženách?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo vy muži vidíte na ženách?

Príspevok od používateľa starysomar »

Otras je aj "brežnevovské obočie".
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Jeden aj druhý extrém je otras, si pamätám aj doby, kedy boli v móde vytetované špagety namiesto obočia. Žena by mala byť upravená, nie zmenená. Ale dalo by sa písať dnes aj o chlapoch, ktorí sa už nevedia ani oholiť a chodia si farbiť brady ku kaderníkom.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Súhlas. Zas - je to každého osobná vec ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

No ja si napichane pery hned vsimnem. A nie len tie obrovske.
Presne ako pise kayko, mimika sa vytraca. Hnus.
Ako som uz starsi tak prave prirodzena krasa mi je blizsia. Kludne uplne raw ako ked sa rano zobudi.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ale gogo ma pravdu ze aj plasticka chirurgia sa posunula dopredu a vies dnes podstupit vacsie upravy bez toho aby zena vypadala ako kacer donald alebo dolly parton.
samozrejme vzdy bude skupina zien ktorym sa ta prehnana umelost paci a budu sa upravovat tak. ale take silikonove implantaty ked maju spravnu velkost a boli "nainstalovane" dobrym doktorom tak to jednoducho nespoznas. len pri dokladnej inspekcii.
to ako s makeupom, napriek tomu ze sa vies nalicit velmi prirodzene tak niektore zeny budu chodit na tvari s pol centimetrovou omietkou na ktorej maju nakreslenu tvar.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

kayko napísal: 30 okt 2025, 12:23 Práveže dnes je to úplne jasné, ktorá žena je umelá, lebo všetky sú ako jeden tuctový model auta z rovnakej výrobnej linky.
to si len myslis, vnimas tie extremnejsie typy, ktorym sa taka stylizacia paci. ale vela zien podstupuje male zakroky, napr vpichnutie botoxu na vyrovanie vrasok, odstranenie kruhov pod ocami a pod. je to rozsirenejsie nez si myslis, ale prakticky si to nemas sancu vsimnut.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Veľa žien tak začína, že chce len jemné zákroky, odstránenie nedostatkov, ale keďže s jedlom rastie chuť, tak dosť veľa z nich aj skončí s joker face a bez mimiky. Keď už jemný lifting nestačí, dám si urobiť aj noštek a potom aj lícne kosti, zdvihnúť viečka a obočie, príde vyšší vek, tak si dá odstrániť dvojitú bradu a tak ďalej.
Hovorí sa tomu posadnutosť vlastným telom, vyvinutá závislosť, podobne ako keď začneš s automatmi iba kvôli pár € a o pár rokov si v tom až po uši.
Nevravím že tak skončí 10 z 10 žien, ale vek logicky sám o sebe krásu nepridáva a keď už žena raz začne so zákrokmi, tak vždy nájde v zrkadle niečo, čo sa dá "vylepšiť", či už sa s tým narodila, alebo to pribudlo vekom. Ja to vidím aj na herečkách a hercoch, v mladosti to až tak nevnímaš, ale s vekom tie úpravy krásu nepridávajú a naopak človek nestárne s noblesou, ale vyzerá ako 30 ročná vytunovaná škodovka, nad ktorou sa každý iba pousmeje a povie si, že kedysi to bol krásny kus.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"joker face" - presne, jedna mladá baba v okolí. Pritom bola veľmi pekná, aj pery mala krásne. Teraz vyzerá ako vlastná karikatúra.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pani, kolko zien poznate, ktora ma spraveny lifting okolo oci? A kolko takych, ktore si dali odsat dvojitu bradu na liposukcii? A kolko poznate s upravou licnych kosti? Mimochodom, viecka sa nerobia z estetickeho hladiska, ale zo zdravotneho a preplaca to ciastocne poistovna.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

kayko napísal: 01 nov 2025, 9:51 Veľa žien tak začína...
to mas z nejakych realnych statistik ci len zo sukromnych prieskumov? lebo ja osobne nepoznam jednu jedinu taku. ani nepoznam nikoho kto by poznal zenu co zacala "ze chce len jemne zakroky" a postupom casu sa z nej stala umela barbie...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Definuj pojem "nejaka realna statistika". Nie, nemam to z realnych statistik, ale z vlastneho empirickeho pozorovania sveta. Ako som uz napisal, netvrdim, ze sa to tyka vsetkych zien, ktore podstupuju zakroky, ale je to dane aj tym, ze to realne ide do penazi.
heker napísal: 01 nov 2025, 11:28 Pani, kolko zien poznate, ktora ma spraveny lifting okolo oci? A kolko takych, ktore si dali odsat dvojitu bradu na liposukcii? A kolko poznate s upravou licnych kosti? Mimochodom, viecka sa nerobia z estetickeho hladiska, ale zo zdravotneho a preplaca to ciastocne poistovna.
Aj nos si mozes dat spravit aj z estetickeho aj zo zdravotneho hladiska a to iste plati o vieckach.
Osobne, alebo verejne znamych? Osobne poznam niekolko, co maju spravene pery, prsia a lifting, pripadne liposukciu. Nepovedal by si to na ne na prvy pohlad, pokial si ich nepoznal pred zakrokmi. Vacsinou z tych uprav najviac vytrcaju pery a potom este prsia pokial bola dotycna vzdy chuda a mala malinkate kozy. Ale poznam aj taku, co nebola predtym chuda a prsia si dala urobit popri chudnuti, takze az tak to nebilo do oci co sa velkosti tyka, akurat sa jej "prirodzene" spevnili a zostali velke napriek tomu, ze vsetok tuk okolo sa rozplynul.
Ono to ide realne do penazi, takze pokial sa nepohybujete vo vyssich spolocenskych kruhoch, tak vacsina si dava urobit najlacnejsie zakroky, ako napr. vyplnenie pier, co je polozka radovo od 300€, ked uz chce zena trvale zvacsenie, tak to je zakrok tak od 800€ vyssie.
Takze ano, realne ak sa pohybujes v priemernych kruhoch, tak tam ich stretnes velmi malo, ale cim vyssie pojdes, tym viac ich bude.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aky mas ty problem s tym, ze ci zakrok stoji 300, 800 alebo hoci aj milion eur? Ide to z tvojich penazi, prispievas na to alebo ta to obmedzuje? Rozculujes sa na uplne nepodstatnej veci, ktora sa ta vobec netyka a tou je, ze kolko to stoji a ci to ide do penazi. Keby predali oblicku a zaplatili to z toho, tak tebe to moze byt uplne, ale ze uplne jedno.

Cize z tvojej odpovede som sa dozvedel, ze poznas len par takych zien. Ja poznam dost zien a kamaratok, ktore maju napichane pery. Ked to nie je prehnane, tak s tym nemam ziadny problem a ani sa nad tym nezamyslam. Poznam aj take, ktore maju umele prsia. Vobec mi to nevadi, ze ich maju, pretoze dve si ich dali spravit po porode, dalsie dve ci tri ich mali malez tak si ich dali mierne zvacsit a nebije to ani do oci. Keby som tie zeny nepoznal predtym, tak si poviem, ze su ich prirodzene.

Tiez poznam dve zeny, ktore maju spravene viecka - moja mama a moja svokra, ale je to cisto z lekarskeho hladiska u oboch. Bolo to pre padajuce viecka, ktore sposobovali slzenie, bolesti oci a neviem co dalsie.

S liposukciou nepoznam nikoho, teda o tom neviem a myslim si, ze ak aj niekoho poznas, tak to je jedna, dve, mozno tri zeny. Pokial na to mali peniaze, nevedeli schudnut, pripadne mali potrebu dat prec tuk z brucha, zadku alebo brady, tak kde je problem?

Paci sa mi ako si zacal v teme zhurta, odsudil vsetky zakroky, vsetky zeny a zrazu si zvolil, ked si dostal otazky odo mna a aacida na ktore sa ti tazko odpovedalo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Hlavne - je to každej (každého) osobná vec. Mne sa tie kačice a "Brežnevovky" nepáčia no im sa to páči tak čo.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Presne tak, je to vec vkusu a každého názoru. @heker žiadne otázky od teba a aacida som tu konkrétne na mňa nepostrehol. Ale sa mi "páči" ako riešiš namiesto témy ad hominen bullshity. Môj názor k téme je jasný, nenútim nikoho súhlasiť. Ak máš ten pocit,alebo ma chceš presviedčať o inom, strácaš čas.
Či zákrok stojí toľko alebo ono má vo veľkom vplyv práve na to, koľko žien v tvojom okolí má pery iba dočasne "prifuknuté", alebo trvalo zväčšené.
A je to úplne to isté, ako keby som tu hejtil lambo, hoci si ho nemôžem dovoliť. Takže áno, cena za vylepšenia má na to obrovský a nezanedbateľný vplyv.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

umele prsia su bežné aj u mladých ženy. Hyaluronka všade možne na tvári nielen do pier tiez. Predtym hyaluronka nebola a velmi vela žien malo prirodzene, pomerne uzke pery. Teraz každá druhá ich má "plné" aj ked nie vyslovene velké. Uprava nosu, uší a očí tiez nie je vzácna. Prave predvcerom som isiel vo vlaku a zena co bola najblizsie mala urobene na tvari si vsetko, vratane toho nosa. Vyzeralo to viac menej dobre, pre niekoho kto netuší že je to vlastne dotvorené.. Rovnako nos malo kedysi vela zien pomerne vyrazny. Ci uz s hrbom, alebo prilis ostrý, ci dlhy. Teraz take ženy v podstate nevidiet..

Ale v zahranici esteticke zakroky idu este dalej, vratane odsatia tuku napr z brucha a prisatia ho na zadok. Alebo rozne implantaty, aby mali krajsie lýtka a podobne. Zosvetlovanie kože- to si ženy robia aj v tych najchudobnejsich krajinach- bielidlá su lacné. Uprava licnych kostí. Extremom je predlzovanie nôh alebo zosvetlovanie duhovky.
Ked chce byt zena krásna, urobi pre to cokolvek. Uz pred 20rokmi som poznal také ktoré si na procedury brali značné pôžičky.
Igi70
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Igi70 »

Ako zakladateľ diskusie sa jemne vyjadrím aj k tejto novej téme :smt059 . Som inak rád, že sa to tu rozbehlo aj mimo predchádzajúcej témy a rád sa kedykoľvek ozvem znovu :mrgreen: Pre mňa osobne, čím menej plastických modifikácii tým pre mňa viac znesiteľná žena 8) . Nikomu do toho kecať nechcem, no mne vždy prišla plastika užitočná len na opravu pokazených častí teľa (viď deformácia nosu po nehode a pod.). Možno len nie som cieľovka možno som len strašná konzerva le modifikácie tela mi prídu strašne neprirodzené :psssst: Nikdy som nepochopil prečo to ženské vôbec robia :psssst: . Ak to niekto robí z pocitu, že sa nepáči sám sebe, radšej by som sa porozprával so psychológom, vyšlo by ma to aj sto razy lacnejšie :shock: Alebo je to proste niečo medzi nebom a zemou čomu ako chlap nikdy neporozumiem :lol:
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie si sám. Estetické korekcie OK. No ako sa dokážu mnohé zhovadiť (aj mladá dáma v okolí) je niekedy až neuveriteľné. Zrejme v duchu fóru: "Prečo sa ženy viac starajú ako vyzerajú než aké naozaj sú? Lebo priemerný muž oveľa viac vidí - než myslí" :D
Osobne preferujem osobnosť než parádu no zas pravda - neviem či by som pristal mať vedľa seba ženu múdru, dobrú no moc škaredú. Ale o tom prevažne tie zákroky nie sú. Častejšie podľa: "Cecky (pery) vypchaté - v hlave nasraté" :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Veď práve o to ide, keby sa dali "skrášľovať" iba tie, ktoré to vizuálne naozaj potrebujú, tak to ešte pochopím, ale ako tuning pre mňa je to skôr na grc, než na osoh. Ale chápem, že niekomu sa to môže aj páčiť, tak ako sa niekomu páčia shemale, alebo na komplet potetovaní ľudia.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Píšem - je to ich vec a právo no moje je že sa čudujem ako sa niektoré pôvodne veľmi pekné dokážu zhovädiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Trend z USA. Reels predvádzajúcich polonahých s botoxom, výplne do zadkov atd, plný FB, majú to náročné. :wink:
Napísať odpoveď