Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Dolezita informacia je "hned to vypol". Lebo hned po precitani tejto spravy na sietach som sa siel pozriet na ucty schavalujuce vrazdenie Ukrajincov a vyberajucim peniaze na podporu Rusov, no uz to tam nebolo
Odporúčam aj toto. Dozvedel som sa napr. že Patel (Trumpom dosadený riaditeľ FBI) nahnal 1000 agentov, aby analyzovali, zaznamenávali a cenzurovali všetko súvisiace s Trumpom z tých "epstein files". Ten Patel ma IQ asi ako Eštok. Takže už sa teším na úniky informácii. Vraj tam boli také svinstvá, že agenti museli chodiť von na psychohygienické pauzy.
VPN si kupis za 5-10 eur/mesiac a virtualne cislo na sms overenie za par eur. Pri sms cislach nie je az taka siroka ponuka ako VPN, takze urcite by to obmedzilo rozne trollie farmy, najma ak na jedno cislo by mohol byt len jeden ucet.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ved uz teraz maju trolie farmy "mobile farmy zo SIM-kartami", len by ich presunuli inde, ano je to nejaka komplikacia, a trosku by to pomohlo. Ale co takto pouzit na socialne siete realne zosobnenie? Podla dokladu, ktore by sa ale neukladalo?
Kto by to overoval a ako? Bavis sa mozno o stovkach milionov, ak nie miliardach uctov.
-
harrison314
Hardcore addict
Automaticke API napriklad cez cislo obcianskeho. pripadne zachvilku budeme mat europsky e-wallet, ktory ide prave pouzit na online overenie identity.
Hej, ale chceš svoj občiansky/pas dávať niekomu ako Musk?
-
harrison314
Hardcore addict
Ved to je argument proti. Ale zas teraz mu uz davas meno a telefone cislo, fotku.
Ako budes overovat obcanov Egyptu, Kamerunu, Madagaskaru, Ukrajiny, Ruska, Mongolska, Nepalu, Peru, Bolivie, Fidzi, Haiti, Jamajky? Myslis, ze staty sveta budu chciet povolit socialnym sietiam pristup k overovaniu obcianskeho? A ako sa bude overovat, ze len prepises udaje ako meno, rodne cislo, adresa, cislo obcianskeho ci cislo socialneho poistenia? A co GDPR u nas, co ine zakony vo svete? Ved to je uplne nerealne na realizaciu.
-
harrison314
Hardcore addict
Jasne krajiny tretieho sveta tam to bude problem, ale EU to moze zatlacit aby sa to tykalo obcanov EU, tak ako GDPR. A proste budes vidiet v profile krajinu z EU, alebo IP adresu registracie.
V idelanom svete by nemalo byt nieco take potrebne, ale ako inak bojovat proti botom?
V idelanom svete by nemalo byt nieco take potrebne, ale ako inak bojovat proti botom?
VPNky už používajú.heker napísal: 22 nov 2025, 23:26 VPN si kupis za 5-10 eur/mesiac a virtualne cislo na sms overenie za par eur. Pri sms cislach nie je az taka siroka ponuka ako VPN, takze urcite by to obmedzilo rozne trollie farmy, najma ak na jedno cislo by mohol byt len jeden ucet.
nasiel som celkom zaujimavu konspiracnu teoriu:
https://thedreydossier.substack.com/p/w ... the-neural
tato reporterka tvrdi (ma to podlozene roznymi zdrojmi) ze Neuralink (firma elona muska co implantuje cipy do mozgu) na svoj vyskum zneuziva nelegalnych migrantov ktorych im poskytuje americka vlada a ICE...
ked si to clovek cita (alebo pocuva) tak to znie velmi uveritelne ked si clovek ale pozrie ine jej clanky uz to zacina byt trocha podozrive, ze teda ona sama tolko zaujimavych veci odhali.
https://thedreydossier.substack.com/
napriklad ze trump v bielom dome nestavia novu balovu salu za 300 milionov ale podzemny bunker v ktorom bude datove centrum pre AI, rovnake ako aktualne Oracle vraj stavia v Izraeli...
clovek zaroven aj chce aj nechce aby taketo veci boli pravda.
https://thedreydossier.substack.com/p/w ... the-neural
tato reporterka tvrdi (ma to podlozene roznymi zdrojmi) ze Neuralink (firma elona muska co implantuje cipy do mozgu) na svoj vyskum zneuziva nelegalnych migrantov ktorych im poskytuje americka vlada a ICE...
ked si to clovek cita (alebo pocuva) tak to znie velmi uveritelne ked si clovek ale pozrie ine jej clanky uz to zacina byt trocha podozrive, ze teda ona sama tolko zaujimavych veci odhali.
https://thedreydossier.substack.com/
napriklad ze trump v bielom dome nestavia novu balovu salu za 300 milionov ale podzemny bunker v ktorom bude datove centrum pre AI, rovnake ako aktualne Oracle vraj stavia v Izraeli...
clovek zaroven aj chce aj nechce aby taketo veci boli pravda.
-
harrison314
Hardcore addict
Ako hento mi pride uz moc, ale to som hovoril o vela udalostich poslednych rokov.
-
harrison314
Hardcore addict
https://denikn.cz/1938938/za-stavbou-py ... -pred-nim/
Zomrel Erich von Däniken, clovek, ktory svojimi konspiraciami inspiroval napriklad Star Gate
Zomrel Erich von Däniken, clovek, ktory svojimi konspiraciami inspiroval napriklad Star Gate
na toho si pamatam! som raz nasiel knizku od neho niekde u babky, nieco o ostrove kiribati a to vo mne na dlhe roky vzbudilo nie len fascinaciu mimozemstanmi ale aj tuzbu zit na takom ostrovceku uprostred nicoho 
-
starysomar
Hardcore addict
Konšpiroval skutočne veľmi pútavo, čítaval som kedysi naozaj hodne vrátane takých kníh a sci-fi. Posledné roky už nie.
Som zachytil novú konšpiráciu. Vraj elity zrýchlujú čas
Akurát som sa ešte nedozvedel, prečo by to Soroš robil
však ten skôr potrebuje čas spomaliť, keď má 100 rokov...
-
harrison314
Hardcore addict
Epstain files z pohladu konspiracii, QAnnon, cez konspiracie az po narativy co tu siria niektori boti.
dam to sem aj ked to neni konspiracia, je to skor zaujimava teoria. a vlastne ma uplne pravdu ked sa nad tym clovek zamysli, ludia sa zacali spravat ako 12 rocni. u nas na slovensku tiez, ci uz sa pozerame na politikov ktori miesto riesenia ozajsnych tem po sebe nadavaju a vykrikuju ako by sa navzajom zbili a ukazuju prstom ze "ale aj on to robil" az po beznych ludi v diskusiach pod videami kde miesto argumentov pisu nadavky ako keby to nieco realne zmenilo.
elon musk na podiu tancuje s motorovou pilou a pete hegseth na vojenskom hummeri sa v jednej ruke so zbranou a v druhej s telefonom sa nataca o tom aka je amerika super.
no a taky trump zial nema ani tych tych 12 mentalne, ten je skor niekde okolo 5-6 rokov, lebo fakt len dieta potrebuje premenovat ministerstvo obrany na ministerstvo vojny, mexicky zaliv na americky zaliv a ked nedostane nobelovku tak sa rozplace a hodi o zem az kym sa niekto dospely nezlutuje a neda mu ine ocenenie mieru. a nakoniec to chudacikovi trumpovi aj tak nestaci a tak mu teta z latinskej ameriky nakoniec da tu ozajsnu aby konecne prestal plakat aj ked vsetci vedia ze ta soska je len soska a ona bude stale ta co bola ocenena, nie on. ale nastastie male dieta nema mozgovu kapacitu to pochopit takze je spokojne.
elon musk na podiu tancuje s motorovou pilou a pete hegseth na vojenskom hummeri sa v jednej ruke so zbranou a v druhej s telefonom sa nataca o tom aka je amerika super.
no a taky trump zial nema ani tych tych 12 mentalne, ten je skor niekde okolo 5-6 rokov, lebo fakt len dieta potrebuje premenovat ministerstvo obrany na ministerstvo vojny, mexicky zaliv na americky zaliv a ked nedostane nobelovku tak sa rozplace a hodi o zem az kym sa niekto dospely nezlutuje a neda mu ine ocenenie mieru. a nakoniec to chudacikovi trumpovi aj tak nestaci a tak mu teta z latinskej ameriky nakoniec da tu ozajsnu aby konecne prestal plakat aj ked vsetci vedia ze ta soska je len soska a ona bude stale ta co bola ocenena, nie on. ale nastastie male dieta nema mozgovu kapacitu to pochopit takze je spokojne.
-
harrison314
Hardcore addict
V cine vznikla panika, rodicia sa obavaju, ze ich detom ukradnu organy v skole.
https://www.epochtimes.sk/rodicia-v-cin ... 74836.html
https://www.epochtimes.sk/rodicia-v-cin ... 74836.html