4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa starysomar »

Ľudia si tu spravia názor.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Premiér nemá záujem o odvolanie Kotlára si myslím https://www.aktuality.sk/clanok/pqIB59T ... z-funkcie/
" Lekári z iniciatívy Lekári nahlas vyzývajú premiéra Roberta Fica (Smer-SD), aby bezodkladne prijal kroky vedúce
k odvolaniu splnomocnenca vlády " - tieto výzvy budú ho*no platné, tam treba dať pádne dôvody na jeho odvolanie.
Keď to premiér odmietne, tak aspoň nech ľudia vidia, že jeho nezaujíma riešiť slovenské problémy, ďalším to otvorí oči.
* Niet divu kam tento bordel došiel, stačí pozrieť ďalšie strany napr k 234 strane a vidieť čo tu ostalo, snáď to tu raz skončí.
Keby je tu také terno, tak chodia diskutovať stovky ľudí, ale nie je tomu tak, keci o tolerancii, veriacich, pedofílii atď v téme.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Fajn, že ste sa už dohádali o vtákoch :D :D

Akože sociálny demokrat Robert Fico ide zvýšiť DPH z 5 na 19% pre sociálne podniky.
https://e.dennikn.sk/minuta/5008555

Treba zodrať z kože aj postihnutých ľudí, aby mal SMER s Ficom prachy na takéto očividné krádeže. Voderady majitelia nevedeli predať ani za 5 miliónov. Potom prišla Ficova vláda a kúpila to za 17 mega. Však daňoví poplatníci to zaplatia.
https://www.aktuality.sk/clanok/v61t48E ... presetrit/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Problem socialnych podnikov spociva v inom. Nie len mesta a obce maju socialne podniky, ale integracne socialne podniky si pozakladali aj podnikatelia v stavebnictve, zamestnaju potreby pocet znevyhodnenych ci postihnutych osob a zakazky riesia cez subdodavky. Pokial je v zakazke rozhodujuca cena s DPH, tak pri 100 tisicovej zakazke bez DPH je finalna cena u socialneho podniku 105 tisic a u beznej firmy 123 tisic. A takto dokazu vyhravat zakazky, hoci zakazku realizuju cez subdodavatelov. Mozes si to pozriet tu - https://crz.gov.sk/2171273-sk/centralny ... 9034984984
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Zamena ako berdie: TY a len TY si prekrutil co sa dalo. Nikdy som nepisal, ze robim na letisku (okrem hangara, kde mame lietadlo a skener, ked lietam ja) alebo s vtakmi. A to si bol ty, kto sa na moj legitimny protiutok rozplakal. Len sa neospravedlnit za sracky, ktore si popisal. Za hnoj, ktory si nakydal. Lebo nic nevies. Ani len googlit nie.

Ale kedze moja praca je "bezvyznamna", tak aka je tvoja praca? Lebo ano, nie som lekar, zachranar, poziarnik, alebo ucitel. A nerobim ani na poli, aby si ludia mali co kupit v obchode a ani neodvazam smeti, aby ludi nezozrali potkany a choroby. Takze to ma rech. Moja praca sa da povazovat za "bezvyznamnu". Aka je teda ta tvoja?

\\ako napisal admin kedysi pri covide: ak chces niekoho obvinovat zo lzi, tak to musis vediet dokazat. tak urcite das citaty "mojich" dristov. alebo si tym patologickym luharom, psychopatom a gagajom len ty sam. lebo nevies zniest, ze nemas pravdu. preto sa chodis o zem a rozhadzujes rukami-nohami.

Inak co ministrovi sportu Huliakovi povedia kamrati v Kremli a v Belehrade za zapas s Kosovom? Ona ta hra vcera vecer prekypela do politiky, tak som dozvedel, s kym bude slovenska repre hrat.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit - "oni" si robia trhací kalendár zo zákonov, ústavy - kukuričník je ešte to menšie zlo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

starysomar napísal: 06 dec 2025, 14:09 Blastbit - "oni" si robia trhací kalendár zo zákonov, ústavy - kukuričník je ešte to menšie zlo.
Keď vidím P. Kotlára sa rozčuľovať na tlačových besedách, tak uňho to zlo veľmi vyžaruje.
Kebyže má dôležitejšiu funkciu vo vláde, určite by bol veľmi nepríjemný, ideál pre premiéra.
No stále pokladám za najviac rusofilného, putinofilného A. Danka, ako blázon škriekal nedávno.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Čisté zlo vyžaruje z viacerých. Fica, Kaliňáka atd.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Plac Smerakov a Hlasakov za 3..2.1.. a tiez bude treba vystupit z Unie a klasicke vykriky o suverenite, fasistickej EU atd...

https://www.europarl.europa.eu/news/en/ ... corruption
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

heker napísal: 01 dec 2025, 23:00 Odporucam precitat si rozhovor s vyhodenym riaditelom analytickeho centra SIS o tom, ako je zneuzivana tajna sluzba a ake su podozrenia voci Gasparovi - https://www.sme.sk/domov/c/prepusteny-p ... -vlastnych
Skvele pocuvanicko ak potrebujes zvracat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Včera nám zase krásne skolabovala doprava v celej Bratislave. Dementi a trolovia píšu, že kvôli Valovi a jeho cyklochodníkom. V skutočnosti sa nám zopakovala situácia, o ktorej som písal pred 1-2 mesiacmi. Doprava skolabovala kvôli papalášom. Ľudia, ktorí boli nakupovať v Auparku, písali, že sa z garáže nevedeli dostať viac ako 3 hodiny.

Nie som bezpečnostný expert, ale aký má význam totálne na kompletku uzavrieť hlavný koridor hodinu pred prejazdom kolóny? A napriek tomu, že nie som bezpečnostný expert, hneď mi došlo, kde by bolo najvýhodnejšie miesto útoku na kolónu.

Použili tú istú trasu ako minule. Letisko - obchvat smer do Petržalky - dole z obchvatu pri auparku - most SNP - zochova smer prezidentský palác. Práve tá odbočka hneď pred auparkom je najcitlivejšie miesto. Jeden úzky napájací pruh "na kopčeku" hore na most. Žiadna úniková trasa a aj jedno malé auto by zablokovalo celú kolónu. Ak by došlo k útoku, VIP by sa musel aj s ochrankou skotúlať dole z kopčeka a opevniť sa v nákupnom centre plnom civilistov.

Plus už tak padajúcu dopravu úplne pochovali limuzíny našich papalášov, ktoré sa do prezidentského paláca predierali cez kolóny z každého možného SMERu. Normálny človek by čakal, že keď prebieha schodza NRSR a chystáme sa na oficiálnu štátnu návštevu, tak naši papaláši budú v práci (buď v parlamente alebo na úrade vlády). Ale nie nie...
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/77 ... ravedlnil/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A co sa dialo, preco to uzavreli? Koho prevazali?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

heker napísal: 09 dec 2025, 10:12 A co sa dialo, preco to uzavreli? Koho prevazali?
Na konci som pridal link. Kali si bol dohodnúť nejaké ďalšie predaje zbraní pre doživotného prezidenta Azerbajdžanu...po slovensky diktátora.

A pred tými 1-2 mesiacmi som sa až z nejakého skoro nikým nesledovaného podcastu o kultúre dozvedel, že naša podržtaška otvárala nejakú výstavu v národnom múzeu a pozvala si tam českého prezidenta a slovinskú prezidentku (tá príletela, takže naša SIS a ochranka zase použila tú trasu z letiska, cez aupark smer do centra a odpálili celú dopravu v BA). Do správ sa to ani nedostalo, lebo český prezident aj slovinská prezidentka si s Ficom a členmi našej vlády ani len nepodali ruky a okamžite po výstave išli domov.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Kalinak je uz na urovni Fica - dezifo media, a uz sa aj vyhraza novinarom vyhostenim do Ruska: https://strategie.hnonline.sk/news/medi ... rebryakova

(Hoci neviem, podla toho ako sa tatoi vlada tvari je vyhostenie do Ruska za odmenu :D )
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemal by on pakovať do Bulharska?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

smeracky komparzista Tobik sa o progresivcoch vyjadril ako o "polgramotnych", f*cofil tu splietal o tom, ake skvele je, ze Slovenska ekonomika pada z A+ na A-.
do toho prisiel Economist so svojim rebirckom, kde je Slovensko uplne dole a ine europske krajiny nekrachuju. dokonca PIGS - Portugalsko, Irsko, Grecko a Spanielsko maju strop tabulky. tie kriza 2008 zastihla najviac.
primarny zdroj nemam, lebo Economist ma paywall (a nechce sa mi hladat ako ho precurat)
https://www.irozhlas.cz/ekonomika/slove ... 101514_ako
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale tak to vie snad kazdy, ze Economist napise cokolvek co im povie Simecka s Nadom.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A to este neviete, ze smeracke profily zacali riesit, ze za zrazky vlakou nemozes rozkradanie, korupcia, ani Smeracky minister, ale sabotaze PS, lebo to, ze sa vlaky zrazaju vykolaujuu a zrazaju nemoze byt nahoda.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: 10 dec 2025, 22:52 A to este neviete, ze smeracke profily zacali riesit, ze za zrazky vlakou nemozes rozkradanie, korupcia, ani Smeracky minister, ale sabotaze PS, lebo to, ze sa vlaky zrazaju vykolaujuu a zrazaju nemoze byt nahoda.
Tiež som si to doobeda všimol, že diskusie totálne zasraté SMERáckymi botmi. Potom ZOMRI hodilo status Jarjabka. Nečudoval by som sa, keby aj ten jeho profil spravovali zo Súmračnej alebo rovno z Ruska...a skutočný Jarjabek ani netuší, čo píše po internetoch.

Ale kreativita je nulová. Dá sa ich ľahko identifikovať. Na botov používajú stále tú istú šablónu. Na FB už ani nemusím klikať na profil, aby som sa presvedčil, že je to fakt bot. Reálni ľudia, ktorí zvládli vychodiť aspoň základnú školu (a nie so 4kami na vysvedčení) mali dnes celkom iný názor. A veru, podľa nich za rozdrbané a rozkradnuté železnice nemôže vláda kniežaťa Pribinu.

Podľa mňa je krásna vizitka Roberta Fica, keď sa 4-násobný predseda vlády nevie pochváliť jednou jedinou pozitívnou vecou, ktorú spravil pre Slovákov za tých dlhých 15 rokov. Keď nám to tu potom začne všetko padať na hlavu, ako tie železnice, jasné že sa Fico zmôže akurát tak na prskanie, konšpirácie a nadávanie. Nič iné mu už totižto neostalo.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

harrison314 napísal: 10 dec 2025, 22:52 A to este neviete, ze smeracke profily zacali riesit, ze za zrazky vlakou nemozes rozkradanie, korupcia, ani Smeracky minister, ale sabotaze PS, lebo to, ze sa vlaky zrazaju vykolaujuu a zrazaju nemoze byt nahoda.
Tak to je velke stastie, ze si Simecka nie tak davno spravil vodicak a kupil auto. Dovtedy jazdil vlakom a keby ho za tychto okolnosti niekto odfotil na zeleznicnej stanici na nastupisti ... neviem si predstavit tu histeriu.

Inak ten Estok je vazne nepomenovatelny idiot. Zverejnil video o tom aky ma dokaz o prepojeniach medii, opozicie, martanov atd lebo SME udajne vydalo clanok o rozhodnuti sudu skor nez ho dostala jeho advokatka pritom mu bolo okamzite a dokazom vyvratene, ze to tak nebolo ? Je vobec mozne, ze je az takto sprosty ?

Vecer ked som siel spat som tam nasiel asi 2 komentare v duchu "Super pan Estok", inak mu davali strasne kapky. Teraz rano tam proti nemu tak z fleku nevidim jediny.
Napísať odpoveď