Sport je o fair play a dovod stiahnutia inkriminovanej ankety o fair play zdaleka nebol. Naviac bol uplne zbytocny, pretoze ta anketa sa pre nas vyvyjala priaznivo. Ale o tomto som muz v podstate pisal- ak si to znova nepochopil, naozaj bude najlepsie, ak si to nechas niekomu vysvetlit. BTW. kde som napisal, ze v pripade tej ankety malo ist o MS?! Na toto som fuckt zvedavy. A pokial ide o to, ze mi oponujes? ROFL, kde mas argumenty? Doteraz si mi oponoval myslim len raz... Tymto by som ti rad pripomeul temu ohladom vyhlaseni Iranskeho prezidenta na adresu Izraela. Na tvojom mieste by som sa hanbil, ze si zalozil temu, kde si nemal sajnu o elementarnych informaciach (vid. tvoja dilema, ci vznikol Izrael PRED alebo PO 2. WW etc.). Ale to je uz OT. Rad tu rozdavas rozsudky, s kym tu nema vyznam diskutovat, no v skutocnosti nema vyznam diskutovat prave s tebou. Tvoje kratke posobenie na tomto fore by sa zatial dalo charakterizovat ako idealny priklad posthuntera. Je jedno co napises, hlavne aby si mal prispevok pichnuty v kazdej prdeli, a tak potom vyzera aj to tvoje udajne “oponovanie“. That´s definitive allp4ra napísal:Ja ti tvoj nazor neberiem a okrem toho co ti vadi, ze som tu? Ze ti niekto konecne protireci a neprikivuje, ako sliepocka? Ad. tema, vysvetli mi, preco by sme im robili zly obraz? A ako kolega nadomnou uviedol, v skutocnosti ide o olympijske hry a nie majstrovstva sveta.
Hlasovanie za SR :)
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Asi si ma s niekim mylis, ale ja som tu temu vobec nezalozil. Skor nez ma z niecoho obvinis, dobre si pozri a precitaj, co je kde napisane a co som ja zalozil. Tu nejde o posthunt, myslim si, ze som tu pomohol viacerym, co sa tyka aj HW aj SW, tak neviem o com rozpravas. Ako, kde a na aky sposob sa ja vyjadrim si myslim je len a len moja vec, kym je to v ramci pravidiel. Proste pre mna si individuum, ako stans..Tomasito napísal:Sport je o fair play a dovod stiahnutia inkriminovanej ankety o fair play zdaleka nebol. Naviac bol uplne zbytocny, pretoze ta anketa sa pre nas vyvyjala priaznivo.Ale o tomto som muz v podstate pisal- ak si to znova nepochopil, naozaj bude najlepsie, ak si to nechas niekomu vysvetlit. BTW. kde som napisal, ze v pripade tej ankety malo ist o MS? Na toto som fuckt zvedavy. A pokial ide o to, ze mi oponujes? ROFL, kde mas argumenty? Doteraz si mi oponoval myslim len raz... Tymto by som ti rad pripomeul temu ohladom vyhlaseni Iranskeho prezidenta na adresu Izraela. Na tvojom mieste by som sa hanbil, ze si zalozil temu, kde si nemal sajnu o elementarnych informaciach (vid. tvoja dilema, ci vznikol Izrael PRED alebo PO 2. WW etc.). Ale to je uz OT. Rad tu rozdavas rozsudky, s kym tu nema vyznam diskutovat, no v skutocnosti nema vyznam diskutovat prave s tebou. Tvoje kratke posobenie na tomto fore by sa zatial dalo charakterizovat ako idealny priklad posthuntera. Je jedno co napises, hlavne aby si mal prispevok pichnuty v kazdej prdeli, a tak potom vyzera aj to tvoje “oponovanie“. That´s definitive all
Za ten Izrael ti dlzim ospravedlnenie (naozaj som si ta pomylil), no v tom priapade si nepamatam, ze by si mi niekedy niekde realne oponoval. Pri tejto prilezitosti by som rad vyuzil tvoje slova- aby som si dobre pozrel a precital, co je kde napisane- pretoze ja som sa doteraz taktiez nikde nevyjadril, ze v pripade tej ankety malo ist o MS (otazku, kde sa ta na to pytam si jednoducho svojsky odignoroval). A to, ze som pre teba zrazu individum ako stans? Hm, preco sa necitim byt prekvapeny? Naopak, prekvapuje ma, ze si si ma “zaskatulkoval“ az teraz. Na tom, ze si zatial obycajny posthunter sa nic nemeni. Bodka.p4ra napísal:Asi si ma s niekim mylis, ale ja som tu temu vobec nezalozil. Skor nez ma z niecoho obvinis, dobre si pozri a precitaj, co je kde napisane a co som ja zalozil. Tu nejde o posthunt, myslim si, ze som tu pomohol viacerym, co sa tyka aj HW aj SW, tak neviem o com rozpravas. Ako, kde a na aky sposob sa ja vyjadrim si myslim je len a len moja vec, kym je to v ramci pravidiel. Proste pre mna si individuum, ako stans..
No ved prave... nepoviem, keby sme boli v tej ankete na poslednych prieckach a niekto by tento stav nezvladal, ale za takychto okolnosti bola ta manipulacia uplne zbytocna, resp. kontraproduktivna (nic viac, nic menej).stans napísal:Lool ja sa pod toto podpisujem tiež. Vidím, že si bol dosť trpezlivý, ale všetko má svoj začiatok i koniec. Bezvýhradne s tebou súhlasím. On nie je Slovák a to veľa vysvetľuje...
K téme: myslím, že info o hlasovaní o umiestnení na OH v Turíne sa dostalo na množstvo slovenských fór a to by nebol problém, ale to že sa začalo hlasovať cez rôzne scripty. Pokiaľ by sme boli trpezlivejší, tak za pár dní by sme sa dostali i na to 1 miesto. Však dovtedy sme boli bez problémov na 2. Škoda.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nic to, pohoda s tym Izraelom. Ani ja som nikdy nepovedal, ze ty si povedal, ze hovoris o MS, povedal to niekto predomnou a ja som len povedal, ze suhlasim, ze nejde o MS ale o ZOH, ale to je v podstate jedno. Ja ta neskatulkujem, ja to skor porovnavam a prirovnavam. A je to moj nazor. Ak ja som posthunter, definuj seba.Tomasito napísal:Za ten Izrael ti dlzim ospravedlnenie (naozaj som si ta pomylil), no v tom priapade si nepamatam, ze by si mi niekedy niekde realne oponoval. Pri tejto prilezitosti by som rad vyuzil tvoje slova- aby som si dobre pozrel a precital, co je kde napisane- pretoze ja som sa doteraz taktiez nikde nevyjadril, ze v pripade tej ankety malo ist o MS (otazku, kde sa ta na to pytam si jednoducho svojsky odignoroval). A to, ze som pre teba zrazu individum ako stans? Hm, preco sa necitim byt prekvapeny? Naopak, prekvapuje ma, ze si si ma “zaskatulkoval“ az teraz. Na tom, ze si zatial obycajny posthunter sa nic nemeni. Bodka.
lol toto nexapem sak jojka spravila trosku tomu propagandu tak jasne ze tam chodi viacej ludi, ja osobne tam zbehnem par x do dna a vzdy zahlasujem... tak jasne ze maju nasi viac hlasov...mspeedo napísal:Tak sa mi zda, ze uz v ich ankete asi nikdy neuvidime ziadneho slovaka
si zober takto to rozobehraju na kopu dalsich forach a ludia sa tam jednoducho chodia pozerat a zahlasuju