Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
zdravim, chcem sa spýtať na protein, mal by som zaujem o nejaký bez sladidiel nechcem aby obsahoval sukralozu a acesulfam K, rozmyšlal som nad tymi obycajnymi z Gymbeam ale v recenzia spochybnuju kvalitu a spracovanie, preto by som sa chcel spýtať na podobne proteiný či mate vedomosti, ktorý by bol vhodnejši, rozmyšlam nad Amix Whey-Pro Fusion Protein 2300 g - samozrejme neochutený,
Dakujem pekne
Dakujem pekne
Prioritas
dnes existuje velký výber proteinovych práškov bez prichute alebo so stéviou, čo je prirodne sladidlo.
Napr slušnú kvalitu za super ceny ponuka Stillmass.
dnes existuje velký výber proteinovych práškov bez prichute alebo so stéviou, čo je prirodne sladidlo.
Napr slušnú kvalitu za super ceny ponuka Stillmass.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja pouzivam tento vo verzii Chocolate DeLuxe. Natural verzia bez prichute neobsahuje sukralozu.
pouzivam dlhodobo, slovenska firmaPrioritas napísal: 12 jan 2026, 9:33 zdravim, chcem sa spýtať na protein, mal by som zaujem o nejaký bez sladidiel nechcem aby obsahoval sukralozu a acesulfam K, rozmyšlal som nad tymi obycajnymi z Gymbeam ale v recenzia spochybnuju kvalitu a spracovanie, preto by som sa chcel spýtať na podobne proteiný či mate vedomosti, ktorý by bol vhodnejši, rozmyšlam nad Amix Whey-Pro Fusion Protein 2300 g - samozrejme neochutený,
Dakujem pekne
https://www.stillmass-nutrition.sk/esho ... 4025.xhtml
wow, tie ceny proteinov riadne vyskocili. ved to uz v niektorych pripadoch ani nie je vyhodnejsie oproti niektorym potravinam s podobnym alebo vyssim obsahom bielkovin.
ano, ceny srvatkovych su velmi vysoké. Preto som prešiel na sójové izoláty. Niekedy si daju najst akcie ked cena za 1kg sojoveho je aj viac ako o polovicu nizsia ako srvatkoveho. Pritom efektivita sojoveho proteinu na stavbu svalov je nizsia iba o 15-20percent. To sa dá lahko dohnat tým, že si ten protak clovek dá po normalnom jedle kde uz su bielkoviny ineho typu su a tym sa celkova anabolicka odozva znacne zvýši.M142 napísal: 16 jan 2026, 10:31 wow, tie ceny proteinov riadne vyskocili. ved to uz v niektorych pripadoch ani nie je vyhodnejsie oproti niektorym potravinam s podobnym alebo vyssim obsahom bielkovin.
Mne vyhovuje viacej sojovy aj preto, ze pijem dost mlieka cez den a pit este k tomu aj srvatkovy protein uz mi prišlo trochu chutovo moc..
Sojovy ma aj vyhodu v diéte, pretože po zamiešaní zväčšuje vyrazne objem, takze clovek ma viacej zaplneny zaludok.
Ja som už pred dlhšou dobou obmedzil proteín.
Predtým som po tréningu dával whey izolát, parádna rozpustnosť a chuť.... Akurát dosť drahý.
Keďže posledné štúdie spochybnili anabolické okno po tréningu, tak som s tým skončil a používam už iba wpc, a to tiež iba na ochutenie tvarohu alebo do receptov na pečenie, keďže viem prijať dostatok proteínu zo stravy....
Naposledy som kúpil v Lidl jahodu a čokoládu od stilmass a už ich mám viac ako rok
Predtým som po tréningu dával whey izolát, parádna rozpustnosť a chuť.... Akurát dosť drahý.
Keďže posledné štúdie spochybnili anabolické okno po tréningu, tak som s tým skončil a používam už iba wpc, a to tiež iba na ochutenie tvarohu alebo do receptov na pečenie, keďže viem prijať dostatok proteínu zo stravy....
Naposledy som kúpil v Lidl jahodu a čokoládu od stilmass a už ich mám viac ako rok
nehovorilo sa o tom, ze efektivita rastlinnych proteinov je nizsia dokonca o 50%?gogo956 napísal: 16 jan 2026, 10:40Pritom efektivita sojoveho proteinu na stavbu svalov je nizsia iba o 15-20percent.
nedaju sa dat vsetky rastlinne bielkoviny na jednu uroven. Napr protein z ryže ci hrachu ma inu vyuzitelnost ako zo sóje. Sojovy izolat je kvalitou blízky srvatkovemu a to za vyrazne nizsiu cenu.M142 napísal: 18 jan 2026, 20:33 nehovorilo sa o tom, ze efektivita rastlinnych proteinov je nizsia dokonca o 50%?
V minulosti boli obavy z fytoestrogenov, ale dnesna vyroba ich väcsinu odstrani a nie je dokazane ze by sojovy izolat znizoval testosteron pri bežnom davkovani.
Ja to robim tak ze sojovy izolat miešam s bezlaktozovym mliekom. To znamena ze sojova bielkovina je "vyboostovana" srvatkou z mlieka a kazeinom z mlieka co su vsetko skvele bielkoviny. Takze konečný anabolicky efekt je velmi vysoky, bez ohladu na to, ze väcsina beilkoviny je zo soje.