Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
No pokym si pubertak, resp. zamrznuty pubertak a pracujes napr. niekde na stavbe, v bare a pod. tak ti to nikto zakazovat nebude, pretoze to moze mat na haku, no ako by si si s piercingom hladal seriozne zamestnanie napr. v banke, alebo kdekolvek, kde sa vyzaduje reprezentativny image, chcel by som vidiet, co by si dosiahol tvrdenim, ze ti to nemozu zakazat.robeno napísal:by ma zaujimalo preco si nemozes dat piercing , ved ked chces, tak to je tvoj slobodny nazor. a nikto ti to nemoze zakazat. hm?
berem co hovoris, ale nechap to tak ze ten kto ma piercing pracuje na stavbe alebo je pubertak... ako su prilezitosti (rodinne oslavy,atd.) ked si ho dam prec... ale aj tak to je uz len tvoja vec , tvoje vychovanie ci to mas alebo nie..Tomasito napísal:No pokym si pubertak, resp. zamrznuty pubertak a pracujes napr. niekde na stavbe, v bare a pod. tak ti to nikto zakazovat nebude, pretoze to moze mat na haku, no ako by si si s piercingom hladal seriozne zamestnanie napr. v banke, alebo kdekolvek, kde sa vyzaduje reprezentativny image, chcel by som vidiet, co by si dosiahol tvrdenim, ze ti to nemozu zakazat.
ja som chcela do nosteka, tak kjasne by to vyzeralo, ale ocino nedovolil...on mi dovolil iba do pupiku, nooo
takze mozno budem mat piercing v pupiku, ale iba ak pojde so mnou do toho studia moj kamos, on je moja psychycka podpora, viete
a slubil, ze pojde, takze uvidime co bude za par mesiacov...ale idem si dat tetovanie- to je krajsie si myslim, take mensie na krize, cinsky znak- to mi tiez poradil kamos (teda tie krize)...takze opat pojdeme spolu...a myslim, ze by to mohlo vyzerat pekne, vsak to nebude velke a bude to sexi 
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Opatrne. S pupikem byvaji casto problemy. Hnisa, spatne se hoji a pierc je nachylny na odrustani (odpadava a zustane jizva). Tim te nechci strasit, zalezi na telu jak to snesesophie napísal:ja som chcela do nosteka, tak kjasne by to vyzeralo, ale ocino nedovolil...on mi dovolil iba do pupiku, noootakze mozno budem mat piercing v pupiku, ale iba ak pojde so mnou do toho studia moj kamos, on je moja psychycka podpora, viete
a slubil, ze pojde, takze uvidime co bude za par mesiacov...ale idem si dat tetovanie- to je krajsie si myslim, take mensie na krize, cinsky znak- to mi tiez poradil kamos (teda tie krize)...takze opat pojdeme spolu...a myslim, ze by to mohlo vyzerat pekne, vsak to nebude velke a bude to sexi
Je to stejne jako napriklad prsteny nebo naramky. Lide si to davaji, protoze se jim to libi.uplink napísal:tak isto ako malovatka a skraslovatka. Nepaci sa Vam ako ste boli stvorene?Ak nie tak je to dost smutne...
a uz len predstava ze sa piercing niekde zachyti a urve aj kusok koze
Smutne je spis to, ze spousta lidi pro tuto "vystrednost" nema pochopeni.
Pierc se jen tak nezachyti. Samozrejme zalezi kde ho mas.
jonathan.davis.com: toho hnisania a jazvy sa bojim, preto nad tym naozaj vela rozmyslam, velmi sa mi to paci, ale casto sa stretavam s tym, ze ludia upozornuju skor na jeho nevyhody ako vyhody, co my dost odradza...ak by som si dala ten piercing spravit, tak urcite nie teraz, musim pockat, kym budem trochu starsia...a co tatoo? neskodi nejako specialne? nemyslim nejaku extra velke- staci take male, pekne...ete som sa nestretla s tym, ze by mi na to niekto vravel nieco zle...moze to nejako uskodit? 
ked si das tatoo spravit v nejakom normalnom studiu kde vedia co robia a vsetko sa tam poriadne dezinfikuje tak je to ok ...
pocul som ale staznosti ohladom tatoo na urcitu dobu vraj sa to casom rozmaze a vznikne iba nepekna smuha cize clovek je nuteny si ho pretetovat ...
ale zase toto vsetko zavisi od kazdeho cloveka samostatne podla toho ako sa zachova telo ....
mne sa strasne paci piercing u holky ked ho ma v brusku, jazyku or oboci
pocul som ale staznosti ohladom tatoo na urcitu dobu vraj sa to casom rozmaze a vznikne iba nepekna smuha cize clovek je nuteny si ho pretetovat ...
ale zase toto vsetko zavisi od kazdeho cloveka samostatne podla toho ako sa zachova telo ....
mne sa strasne paci piercing u holky ked ho ma v brusku, jazyku or oboci
-
mastermind
VIP
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jde o to jak se o nej budes starat. Pokud se ti do cerstve kerky dostane nejaky bordel (staci treba jen pot) tak se muze stat, ze nektere mista budou svetlejsi (je to hodne znatelne).sophie napísal:...a co tatoo? neskodi nejako specialne? nemyslim nejaku extra velke- staci take male, pekne...ete som sa nestretla s tym, ze by mi na to niekto vravel nieco zle...moze to nejako uskodit?
Pozor na stroupky, ktere se ti tam vytvori. V zadnem pripade je nesmis strhavat (vytrhla by sis i barvu), ale musi odpadnout sami. Hoji se to 5 dni az mesic. Behem te doby by sis to mela pravidelne potirat masti, kterou v lepsich salonech dostanes k tetovani.
Kvalitu kerky poznas asi az tak za mesic. To je priblizna doba, kterou kuze potrebuje k uplne regeneraci. Pokud potom najdes nejaka svetlejsi mista, nebo se na nekterych mistech rozpiji barva mimo obrys je to duvod k reklamaci. Tohle ale plati zas v lepsich salonech. Ne vsude to uznaji.
Prvnich par dnu te to bude taky hodne svedit. NESKRABAT ANI V OKOLI ZAKROKU!!! U tatera si muzes vyzadat mast, ktera by ti od toho mela pomoct. Nepamatuju se na presny nazev.
Aby sis zvysila zivotnost kerky, mela bys kuzi natirat hydratacnimi kremy a zbytecne ji nevystavovat slunecnim paprskum.
V prubehu hojeni se snaz vyhnout koupani ve vane, kontaktu se slanou vodou, chlorem, jakoukoliv necistotou a skrabani.
Misto s tetovanim si omyvej tekouci teplou vodou. Nepouzivej tuha mydla, ale spis tekute antibakterialni.
Kremy pouzivej hydratacni s UV filtrem nebo nejake specialni, ktere ti doporuci tater. Pouzivej je casto, aby kuze zustala stale vlhka. Nez si pres osetrovane misto neco obleces, pockej radeji tak 10-15 minut, aby se mast stihla absorbovat a obleceni neprilnulo ke kuzi.
Uff, nevim co vic napsat