Ako vytvorim .gif??
-
Shokar
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ako vytvorim .gif??
pls potrebujem pomoct..ako vytvorim gif ktoreho pozadie bude splivat s pozadim stranky a gif bude len objekt..napr.: potrebujem vytvorit vlajucu zastavu slovenskej a ceskej vlajky vedla loga World of Warcraft a cem abo pozadie toho gifu splivalo s pozadim okolo loga..pls pomozete?a akym programkom?\
dik
dik
-
inkognitto
Star
ulead gif animator
ja cez to tiez robim a celkom dobere sa dari, take prijemne prostredie a niekde som tusim cital ze je to najlepsi na animacie (vytvara aj flash).
robil som tym behajuce obrazky na
velmi sa tou strankou nechvalim (ale to len ako ukazka funkcii programu)
ja cez to tiez robim a celkom dobere sa dari, take prijemne prostredie a niekde som tusim cital ze je to najlepsi na animacie (vytvara aj flash).
robil som tym behajuce obrazky na
Kód: Vybrať všetko
http://www.pmbecka.wz.cz-
inkognitto
Star
-
will.i.am
Darca
Neviem ci to funguje aj u pohyblivych gifov (malo by), ale ja to robim v irfan view. Otvorim si obrazok, dam ho ulozit ako -> GIF a vpravo ti vyskoci take okno, tam mas v dolnej casti -gif- a tam zaskrtnes nastavit pruhlednost barvy aked potvrdis, uvidis zvacseny obrazok, kliknes na okraj kde mas tu farbu (predpokladam, ze bielu) a mas to priehladne
Ja si tak niekedy robim loga na mobil. Problem ale moze byt vtom, ze na okraji mas, este trochu tmavsieho odtiena, ale ked ten postup zopakujes, malo by to ist...
Ja si tak niekedy robim loga na mobil. Problem ale moze byt vtom, ze na okraji mas, este trochu tmavsieho odtiena, ale ked ten postup zopakujes, malo by to ist...
-
POiNTER
Medium Star
Najlepsia je asi kombinacia Photoshop->ImageReady...chvilu to mozno trva, kym sa to clovek nauci, ale su k tomu rozne tutorialy...staci trochu prelistovat napr.
Kód: Vybrať všetko
http://www.photoshop-forum.net/