Ahoj..je možné odblokovať motorolu G32 ked je zamknuta na PIN a heslom google čize FRP lock
Je tam android 13,skusal som vŠetky možné videa ale nič nepomohlo..Google tiež odmietol telefon odblokovať aj po predložení úmrtneho listu.
FRP unlock Motorola G32
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: FRP unlock Motorola G32
Predpokladam, ze prvych 10-20 odkazov v Googli si uz vyskusal, aj postup, ktory tam odporucaju. A pokial to nefunguje, tak skus daky servis v nakupnom centre, mozno to spravia za 20 eur, ale predsalen maju viac skusenosti, aj vacsie moznosti.
Ano poskusal som vsetko mozne aj dake programi nahrat co boli free ,3dni som tomu venoval,ale bez uspechu.. Chcel som to odblokovat v domacich podmienkach ,raz sa mi tak podaril CAT S60 ale tieto novsie androidy maju lepsie zabezpecenie.. Skusim este daky servis
A kde si konkrétne posielal ten umrtny list? Aké bolo odôvodnenie?
niekde do google kde sa ziadalo o odstranenie uctu family link,kedze bol na tne telefon naviazany detsky ucet,telefon je uz ale vymazany uz ide o to aby ho len mohol pouzivat ,nezrusili-neodparovali ani len ten detsky ucet... dovod bol nieco take ze si chrania sukromne udaje klientov.Chcel som to teda dako doma odblokovat .. ked nie tak nie .. bazosova cena co som pozeral je cca 55 € tak je to pre nas zbytocne niekde predrazene dat odblokovat.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Obavam sa, ze to bude potom problem. Ak mas miliardu telefonov s Andoroidom (ale to ich bude isto viac), tak pokial niekto kontaktuje Google, tak to zrejme ide najskor cez daky automatizovany system, ktory to roztriedi. Pretoze si myslim, ze tych ziadosti ci umrtnych listov tam mozu denne prichadza tisice, ak nie desattisice. Mozno to skus predat na suciastky s tym, ze je vsetko funkcne, ale nevies odstranit ucet z telefonu. Mozno to predas za 30 eur a niekto pouzije displej+baterku, kto vie...