Pracka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
fifo18
Amateur
Amateur

Re: Pracka

Príspevok od používateľa fifo18 »

Kubiak: A vies jak funguje predajcova rada? Aky diler znacky da vacsiu proviziu za predaj. Samsung pracky uplne obchadzal ukazoval mi len lg a boschky. Tak co sem capnem? Nerozumiem tvojmu prispevku
JCM01
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JCM01 »

Za mňa radšej LG - direct drive má zmysel. Už 2x som riešil problém s remenicou, ktorý pri direct drive odpadá.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sice sa remenica v prackach pouziva cca 40r a oprava nie je draha ale ten direct drive je dobra ficurka. Odstredenie je aj tichsie.
fifo18
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifo18 »

Dakujem pani vezmem lg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

JCM01 napísal: 26 jan 2026, 11:45 Za mňa radšej LG - direct drive má zmysel. Už 2x som riešil problém s remenicou, ktorý pri direct drive odpadá.
viem ze jedna skusenost nehovori o vseobecnej kvalite produktu ale my sme kupili LG a dost to lutujeme (teda hlavne zena). perie strasne dlho, niekedy aj 5 hodin. rychly rezim vraj dobre neoperie podla zeny.
a direct drive je sice fajn ale po 3 rokoch zacala pracka strasne vibrovat az utekala po kupelni. kupil som aj antivibracnu podlozku ale nepomohlo. servisak nieco vymenil (netusim co, nebol som doma) a bolo to lepsie ale po roku mam pocit ze zase trasie viac...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

rovnaku skusenost mam aj ja, lg pracka so susickou perie strasne dlho, alebo resp. ukazuje od zaciatku dost nepresny cas,
rozdiel vie byt aj 2 hodiny, z pohladu bezneho prania to nie je problem, mavnes rukou a cakas, ale pri odlozenom starte ktory som pomerne casto vyuzival, mi to uz vadilo
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pracka tancuje vtedy, ak je zle vyvazena. Dole su stelovacie nozicky, ale to predpokladam zvladne nastavit hocikto. A druha moznost su pruzinky, ktore natahuju bubon. A prave tam byva problem.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Ja mam teiz LG a tiez sa mi obcas stane, ze to trva strasne dlho. A ako som to vypozoroval u mna, ked je tam nejak vela, alebo blbo pradlo, tak to nedokaze dobre odstredit. Ono to zacina pomaly, a vtedy to najviac trasie, a ked to na zaciatku trasne priliz, tak sa to proste nedokaze rozbehnut. Zacne, prestane, zacne, prestane, atd. Niekedy mi to zostalo na 5tich minutach hodinu. Ked sa to stane, tak popreukladam pradlo trochu nech sa to vie dobre roztocit a potom to uz ide v pohode. Alebo uberiem trochu pradla a odstredim na dva krat.. Ako, je to na prd, ale da sa to naucit. Menej pradla, alebo obliecky zapinat nech sa z toho nestane velka guca, atd..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

my sme brali asi 3 tyzdne dozadu tuto Haier a teda super, ticha, 5r zaruka tie nieje na skodu
https://www.alza.sk/haier-hwd80b14959s8u1s-d6968477.htm
Napísať odpoveď