nakupovanie cez ebay
nakupovanie cez ebay
Mate niekto skusenosti s nakupovanim cez ebay ak ano tak ake pozityvne alebo negatyvne?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
cez paypal - nutnost mat kreditnu kartu. Ina moznost je asi tiez, ale nedoporucujem, takto si chraneny tretou stranou. Poistenie samotneho tovaru voci strate, zavisi na tom ci sa dohodnes s predavajucim, oni ale vacsinou na poisteni trvaju. Co sa tyka poistenia toho ze ti pridu v krabici dve tehly, to nie je ziadne, ale pravidla ebay su dost krute, system je dlhorocne overeny, niektore firmy na tom maju zalozeny cely predaj, ale voci obcasnemu podvodnikovi ta samozrejme neochrani nikto. Avsak ak si pozries niektori obchodnici maju uz niekolko tisic predanych kusov a feedback bliziaci sa limitne k 100%mystique napísal:tiez ma zaujali tie ceny a chcem sa spytat ako prebieha platba a tak a ako je ten matros poisteny?? Som v tom lama
jj, nastastie je ebay taky, ze ta dakto odr** a ty mu tam napises comment, aky bol neseriozny, oplati sa kupovat od tych ludi/firiem, co tam maju uz viac reakcii a ak su dake negativne, tak precitat ...
prevod na ucet je tiez moznost, ale nie je zabezpecena, nastastie sa fakt ludia tam snazia byt seriozni, kedze sa daju hodnotit ...
paypal je istota, len je treba mat kreditku, za tu su mesacne poplatky navyse, no suvix ...
prevod na ucet je tiez moznost, ale nie je zabezpecena, nastastie sa fakt ludia tam snazia byt seriozni, kedze sa daju hodnotit ...
paypal je istota, len je treba mat kreditku, za tu su mesacne poplatky navyse, no suvix ...
A ty mas paypal?mishenko napísal:jj, nastastie je ebay taky, ze ta dakto odr** a ty mu tam napises comment, aky bol neseriozny, oplati sa kupovat od tych ludi/firiem, co tam maju uz viac reakcii a ak su dake negativne, tak precitat ...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak cena zalezi od mnoho faktorov, od druhu tovaru, rozmerov, vahy, zalezi, ci ti to predavajuci posle postou alebo kurierom, s poistnym alebo bez, kazda kurierska sluzba ma ine ceny, zalezi z ktorej krajiny to ide... poviem priklad - zosilovac do auta mi chcel manik poslat za 25 ojro, ja som si nasiel kuriera co mi to dopravil za 12