Ahojte, potreboval by som odporucit BT sluchadla (alebo sluchadlo?) na telefonovanie v aute s dobrou kvalitou zvuku a vydrzou baterky. Ide mi proste hlavne o to, aby som dobre pocul protistranu a naopak. Rozpocet priamo urceny nie je, ide o to, aby v rozumnej cene splnili svoj ucel.
Dakujem za tipy.
BT sluchadla na telefonovanie v aute s dobrou kvalitou zvuku
Re: BT sluchadla na telefonovanie v aute s dobrou kvalitou zvuku
to nestaci obycajne handsfree?? Kvalita hovoru je vzdy nahovno a zvuky z cesty tomu moc nepomozu. Takze bud si kupit sluchatka s noice cancelling, co je ko*ot, lebo nebude pocut nic naokolo, alebo si das handsfree a pustis si ho nahlas..
Handsfree je praveze BT sluchatko s mikrofonom. Je mu je asi jedno co to konkretne bude.
Par rokov som pouzival Plantronics Explorer 50 a nevedel som si ho vynachvalit.
Ked som ho stratil tak uz sa nepredaval. Nasledne som zistil ze HF do hlucneho prostredia (auto) je tazke zohnat do 50€.
Par roznych znaciek som skusil a onicom. Akonahle sa zvysi okolity hluk tak mi druha strana nerozumie.
Teraz mam Yenkee YHF F20BK Fleet Pro a je to pouzitelne. Akurat je to velka opacha a nemotorne sa to nasadzuje.
Par rokov som pouzival Plantronics Explorer 50 a nevedel som si ho vynachvalit.
Ked som ho stratil tak uz sa nepredaval. Nasledne som zistil ze HF do hlucneho prostredia (auto) je tazke zohnat do 50€.
Par roznych znaciek som skusil a onicom. Akonahle sa zvysi okolity hluk tak mi druha strana nerozumie.
Teraz mam Yenkee YHF F20BK Fleet Pro a je to pouzitelne. Akurat je to velka opacha a nemotorne sa to nasadzuje.
Noise canceling majú slúchadlá amazfit Up - majú ho iba pre telefonovanie, nie sú to štuple, takže je s nimi normálne počuť okolité ruchy, fajn aj na telefonovanie v aute.