emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
imigrant Mahmúd I. nemôže byť vyhostený napriek tomu, že v Nemecku spáchal viacero zločinov /viacnásobné pobodanie, násilné správanie, drogy/preto, že Eritrea odmieta prijimat nazad svojich občanov.
Proste ked si ich Nemecko raz pustilo k sebe, už nie je cesta ako sa ich zbavit, aj keby robili akekolvek trestne činy.
Z tohto by sa ostatne krajiny mali dobre poučiť.
https://www.bild.de/regional/baden-wuer ... fdb339b947
Proste ked si ich Nemecko raz pustilo k sebe, už nie je cesta ako sa ich zbavit, aj keby robili akekolvek trestne činy.
Z tohto by sa ostatne krajiny mali dobre poučiť.
https://www.bild.de/regional/baden-wuer ... fdb339b947
Taka zaujimavost. Niektori uzivatelia by tu zabijali ludi, lebo utekaju z diktatur.
Ked prepity a prefetovany Medvižonek vypisuje, ze ludia, ktori sa dobrovolne hlasili, ze budu v inej krajine za vysoky plat znasilnovat, lupit a vrazdit mozu do Schengenu ilegalne ak sa rozohodnu, to ani nepipnu. Autoeditácia príspevku po 1 deň 14 hod 48 min 2 sek:
Cudzinec zavrazdil devat rocne dievcatko, ktore sa hralo na ulici. Veri, ze ma v hlave cip, ktorym ho kontoruluje NASA.
No ziadny bulvar, ziadne Krimi Spravy Plus Extra, ziadne Terazky o tom nenapisu ani ciarku a nikto to nebudu zdielat a plut ohen a siru. Lebo je snehobiely a podla mena a priezviska je z Pobaltskych krajin
https://www.bbc.co.uk/news/live/c795lr9r2p3t
A ani anglicki nackovia nebudu volat po vrazdeni ludi z Baltu rovno na uliciach, ani nebudu vypalovat Baltic Shops. Jedine rozumne co ta kapela na zaciatku 90tych, ktora mala zalubu v ornitologii, spievala bolo "na vsetkych jeden meter berte, a nie ako do teraz dva".
\\toto je tiez zaujimave. ti kto pasuju ludi do EU su Rusi a Bielorusi. no tu sa papule obtierali o Lekarov bez hranic, ine organizacie zachranujuce ludi ci o oficialnu pobreznu straz no ziadne odsudenie. lebo su to Samsung-Slavjen.
https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... t-tunnels/
Ked prepity a prefetovany Medvižonek vypisuje, ze ludia, ktori sa dobrovolne hlasili, ze budu v inej krajine za vysoky plat znasilnovat, lupit a vrazdit mozu do Schengenu ilegalne ak sa rozohodnu, to ani nepipnu. Autoeditácia príspevku po 1 deň 14 hod 48 min 2 sek:
Cudzinec zavrazdil devat rocne dievcatko, ktore sa hralo na ulici. Veri, ze ma v hlave cip, ktorym ho kontoruluje NASA.
No ziadny bulvar, ziadne Krimi Spravy Plus Extra, ziadne Terazky o tom nenapisu ani ciarku a nikto to nebudu zdielat a plut ohen a siru. Lebo je snehobiely a podla mena a priezviska je z Pobaltskych krajin
https://www.bbc.co.uk/news/live/c795lr9r2p3t
A ani anglicki nackovia nebudu volat po vrazdeni ludi z Baltu rovno na uliciach, ani nebudu vypalovat Baltic Shops. Jedine rozumne co ta kapela na zaciatku 90tych, ktora mala zalubu v ornitologii, spievala bolo "na vsetkych jeden meter berte, a nie ako do teraz dva".
\\toto je tiez zaujimave. ti kto pasuju ludi do EU su Rusi a Bielorusi. no tu sa papule obtierali o Lekarov bez hranic, ine organizacie zachranujuce ludi ci o oficialnu pobreznu straz no ziadne odsudenie. lebo su to Samsung-Slavjen.
https://www.telegraph.co.uk/world-news/ ... t-tunnels/
Každých 18 minut tasí v Německu útočník kudlu. Napadení nožem přibývá
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Podle deníku Die Welt jsou pachateli zejména mladí muži ze Sýrie a Afghánistánu.
Extrémní nárůst útoků nožem zaznamenala Velká Británie. Nejhůře je na tom historické a finanční centrum Londýna. Kriminalita s noži vzrostla za posledních pět let o 72,73 procenta.
Ako to ? ved ževraj migranti nepáchajú kriminalitu.gogo956 napísal: 27 feb 2026, 9:06 Každých 18 minut tasí v Německu útočník kudlu. Napadení nožem přibývá
-
starysomar
Hardcore addict
Robia to iba migranti? Nerýpem len sa pýtam.
"zejména"=najmäPodle deníku Die Welt jsou pachateli zejména mladí muži ze Sýrie a Afghánistánu.
gogo956 napísal: 27 feb 2026, 9:06 Každých 18 minut tasí v Německu útočník kudlu. Napadení nožem přibývá
Je uplne fascinujuce, ako ludia namiesto britskych statistik budu verit debilinam, ktore cesky bulvar prebera od RTExtrémní nárůst útoků nožem zaznamenala Velká Británie. Nejhůře je na tom historické a finanční centrum Londýna. Kriminalita s noži vzrostla za posledních pět let o 72,73 procenta.
Viac ako 10 rokov toto "medium" vymysla zlociny "pachane cudzincami", pricom sa z nich stalo tak malo, ze to nema ani zmysel spominat.
Naozaj ostava zaujimave, ze vydavatel, seznam, robi kvalitny a fakticky podcast a zaroven si drzi bluweb, kde faktom nie je ani datum ci presny cas
To som si provnal na tom bluwebe, ktorym sa ako nozim ohanal este beardie. V Hamburgu utocila psychicky chora Nemka. A ani tuk. A naopak, ani lokalna policia nepise o "kazdodennych utokoch" z tej divnej stranky.
Kto v tom Londyne zaznamenal narast za 5 rokov?
https://www.london.gov.uk/violent-crime ... on-boroughCrimes which have fallen since May 2016:
Knife crime with injury for those aged under 25 (down 26%), 453 fewer offences in the 12 months to June 2025 compared to the 12 months to May 2016*.
Violence with Injury (down 13%)**
Homicide (down 17%), 20 fewer offences**
Burglary (down 27%) driven by large decreases in residential burglary (-24%) and business burglary (-31%)**
Gun Crime Lethal Barrel Discharge (down 43%) 111 fewer offences**
Teraz uplne a seriozne vazne. To, ze niekto mentalne slabsi sa spolieha na dristy z bludewebu a nic neoveri, no obtazuje tu tym, je pochopitelne. Ale preco inak rozumny clovek vedome zdiela lzi, ktore si moze overit za menej ako minutu? A preco sa neospravedlni za sirenie lzi z minulosti?
Este jedna uplne vazna a seriozna otazka. Ak ma cesky bludweb prvykrat za 11 rokov pravdu a londynsky magistrat klame, preco do Londyna posielaju ceske a slovenske skoly skolske vylety. To nemaju rodicia a vedenie skol Boha pri sebe, ked v tom Londyne "sa neda zit"? To riskuju zdravie a zivoty deti?!
jackb
miera kriminality medzi podozrivými ktorí nie sú nemeckého pôvodu, je 2,71x vyššia ako u nemeckých podozrivých.
zdroj: Oficialna statistika za rok 2024 /novšia zatial nie je/
https://www.bka.de/DE/AktuelleInformati ... _node.html
miera kriminality medzi podozrivými ktorí nie sú nemeckého pôvodu, je 2,71x vyššia ako u nemeckých podozrivých.
zdroj: Oficialna statistika za rok 2024 /novšia zatial nie je/
https://www.bka.de/DE/AktuelleInformati ... _node.html
Tym tiez sibrinkoval beardie, ked kopiroval Marucsa bez zdroja. Nedokazal vysvetlit ako Marcus dospel ku cislam, ktore nedavali zmysel. A to ma na matiku pismena za menom.
Ak je niekto podozrivy, neznama, ze je vinny. Mozno som pre svojich anglickych susedov podozrivy aj ja. Ved som cudzinec, "military age". Kto vie co robim.
Na dedine bol podozrivy kazdy, kto tam nebol doma. To sa cudzim stava. A ked sa systematicky podporuju stereotypy, tak je vymalovane.
Je smutne, ze ani Semir v Cobre nestacil, aby sa cudzinci prestali automaticky podozrievat zo vsetkeho.
No snad Nemecko pokrocilo a su medzi podozrivymi aj ludia v pohranici, nielen ti, ktorych do Europy zavliekli Rusi a Bielorusi.
Veci maju vysvetlenie. Ako "svedske znasilnovanie". Tym v januari pribudli stovky po tom co zena nahlasila svojho manzela, ze jej nadrogovane telo ponukal inym. Lebo podla svedskeho zakona sa trestny cin znasilnenia stal v den nahlasenia.
Tiez je tam zaujimavy kolac. To sice nevie google prelozit, som lenivy na neho mierit telefon, ale vraj patina nasilnych tc sa stala v bytoch alebo domoch. To chodia cudzinci na "el paso", alebo ide o domace nasilie?
Ak je niekto podozrivy, neznama, ze je vinny. Mozno som pre svojich anglickych susedov podozrivy aj ja. Ved som cudzinec, "military age". Kto vie co robim.
Na dedine bol podozrivy kazdy, kto tam nebol doma. To sa cudzim stava. A ked sa systematicky podporuju stereotypy, tak je vymalovane.
Je smutne, ze ani Semir v Cobre nestacil, aby sa cudzinci prestali automaticky podozrievat zo vsetkeho.
No snad Nemecko pokrocilo a su medzi podozrivymi aj ludia v pohranici, nielen ti, ktorych do Europy zavliekli Rusi a Bielorusi.
Zacali sa nozami ohanat az v roku 2025, ze je ten vzostup tak "sialeny"? Nestalo sa to co v UK, ze "knife crime" je aj ked ma susedia nabonzuju, ze na mam noznice na zivy plot plozene na smetaku kym som sa dovnutra isiel napit. Lebo nic s cepelou, ktoru sa da bodnut do srdca sa nemoze dostat do ruk osobe pod 18. Takze noze ci noznice do kuchyne len na doklad. A Boh ochranuj, ze ich clovek potrebuje vyhodit...Violent crime has risen slightly, by a total of 1.5 percent to 217,277 cases. This is a new record high (since 2007).
Particularly striking is the increase in violent crime among suspected child and adolescent offenders. The number of suspected child offenders rose by 11.3 percent to 13,755; the number of suspected adolescent offenders by 3.8 percent to 31,383.
Violent crime committed by non-German suspects has also increased (+7.5 percent, 2024: 85,012 non-German suspects).
Veci maju vysvetlenie. Ako "svedske znasilnovanie". Tym v januari pribudli stovky po tom co zena nahlasila svojho manzela, ze jej nadrogovane telo ponukal inym. Lebo podla svedskeho zakona sa trestny cin znasilnenia stal v den nahlasenia.
Podla demografie su aj ti obcania EU vo vychodnome Nemecku imigranti. Ale ako demonizovat ludi zo Syrie ci Afganistanu, ked cudzinci vseobecne netvorili polovicu a "imigranti" netvorili ani len patinu podorzirvych?In 2024, a total of 913,196 (-1.1 percent) non-German suspects were registered in the Police Crime Statistics (PKS) . This represents 41.8 percent (2023: 41.1 percent) of all suspects. In comparison, the number of German suspects decreased by 3.9 percent to 1,271,638 in 2024 compared to 2023.
Among the non-German suspects, 383,844 (-4.6 percent) were immigrants, representing 17.6 percent (2023: 17.9 percent) of all suspects.
Tiez je tam zaujimavy kolac. To sice nevie google prelozit, som lenivy na neho mierit telefon, ale vraj patina nasilnych tc sa stala v bytoch alebo domoch. To chodia cudzinci na "el paso", alebo ide o domace nasilie?
jackb
odsudeni za rok 2021, oficialna statistika https://www.statistischebibliothek.de/m ... 217004.pdf
strana 17
Nemci: 423 435
cudzinci: 238 665
K tomu si treba este naviac uvedomit že mnohí dnesni "Nemci" maju iný pôvod. Turci sa usadzali v Nemecku už v 60tych rokoch 20st.
A teraz prichádza vyvrcholenie:
V roku 2021 Nemeckí občania tvorili približne 87,2% z celkového obyvateľstva.
Cudzinci tvorili približne 12,8 % z celkového obyvateľstva Nemecka.
!!Cudzinci v Nemecku v roku 2021 boli 3,83x častejšie odsudeni za trestne ciny vypocitane k pomeru zastupenia v populacii Nemecka ako nemecki občania.!!
Som velmi zvedavý aky protiargument si vymyslis tentoraz.
odsudeni za rok 2021, oficialna statistika https://www.statistischebibliothek.de/m ... 217004.pdf
strana 17
Nemci: 423 435
cudzinci: 238 665
K tomu si treba este naviac uvedomit že mnohí dnesni "Nemci" maju iný pôvod. Turci sa usadzali v Nemecku už v 60tych rokoch 20st.
A teraz prichádza vyvrcholenie:
V roku 2021 Nemeckí občania tvorili približne 87,2% z celkového obyvateľstva.
Cudzinci tvorili približne 12,8 % z celkového obyvateľstva Nemecka.
!!Cudzinci v Nemecku v roku 2021 boli 3,83x častejšie odsudeni za trestne ciny vypocitane k pomeru zastupenia v populacii Nemecka ako nemecki občania.!!
Som velmi zvedavý aky protiargument si vymyslis tentoraz.
Veď migranti nikde nepáchajú zločiny ! určite znovu "klameš" ako inak
Stačí zostať v SR, rómska menšina nie sú Slovania, sú migrantský kočovníci.
No a predsa veď ani oni nepáchajú kriminalitu, tak iba v degresívnom svete nie.
Tak určite to neurobia ani Rusi, Ukrajinci, Slováci v zahraničí, či moslimské národy.
Stačí zostať v SR, rómska menšina nie sú Slovania, sú migrantský kočovníci.
No a predsa veď ani oni nepáchajú kriminalitu, tak iba v degresívnom svete nie.
Tak určite to neurobia ani Rusi, Ukrajinci, Slováci v zahraničí, či moslimské národy.
Aj Pakistanci ci osoby tmavej farby pleti v Britanii sa usadzali o nepamati. Utocnik vo vlaku bol Brit africkeho povodu. Ludi zachranoval moslimsky steward. Utok v Australii, kde utocil australsky Ind a zachranoval syrsky utecenec. A tolko lekarov, zdravotnikov, farmaceutov ale i taxikarov ci majitelov obchodikov su aj Afganci aj Syrcania, ale lepsie ako riesit pozitivne pripady je dokola si vymyslat tie negativne.
Ale ked vrazdia Europania, dokonca ci Slovaci, alebo ludi do Europy pasuju Rusi, to je treba prekryt srackami o tom, ze v Londyne nieco stupa, aj ked na to nie su oficialne zdroje.
Neboli v roku 2021 sudeni za porusovanie protipandemickych opatreni?
No a za ake trestne ciny boli odsudeni? To mi pripomina, ako poledebil skriekal, ze jasne "stupa", ze to je dovod pre nasilne trestne ciny voci cuzdzincom. Stupaju ojeklamy na internete a stalking. Tak si z toho nerob ovocny salat.
Ale dakujem za stranu 17. Kym v Nemecku boli len ti Turci (mozno potomkovia, ludi, ktorym sa podarilo prezit no zavliekli ich z africkych kolonii) tak v roku 1980 bolo v Nemecku odsudenych 650 tisic ludi. Potom 40 rokov chodili Juhoši, Rusi, ilegalni pracovnici zo Slovenska, potom aj legalni, aj milion utecencov. No a v roku 2021 napriek tomu vsetkemu pokles o viac nez 220 tisic. A to v tom roku 1980 bolo Nemecko zem zaslubena. Strasne statistiky. Tak chces ukazat, ze v Nemecku sa neda zit a ono furt nic. Este skus.
Do Nemecka ci do Britanie sa normalne chodi. V Londyne je daleko nizsia nasilna kriminalita ako na Slovensku. To su fakty. Nie lzi fabrikovane RT pre nackov. Si dost inteligentny na to, aby si za 10 rokov vedel, ze siris lzi.
Tak ako pri proruskych postojoch ma ale zaujima "preco?". Aky mas dovod na systematicke sirenie lzi voci skupine? A ked ti vadia nasilne trestne ciny alebo uchtylaciny, preco neprepieras aj snehobielych? Preco si ako hrozienko z vianocky vyberies jeden pripad a na zaklade toho generalizujes?
To si pamatam co za besny skrek tu bol, ked som citoval generalizaciu Rusov a pouzival "skarede slovicko". Miliony ludi prezentujes ako uchylnych vrahov a za to ma byt zodpovedne nabozenstvo miliardy ludi. Ale zlociny Rusov aj mimo Ukrajinu sa nesmu spominat. Alebo sa vymysli, ze boli z dediny, kde niekdy videli moslima, tak to "nebol Rus". Ako pri Slovakoch, ktori imigrovali do Rakuska vrazdili tam. Alebo tych, ktori urobili el paso ci uchylaciny na Britskych Ostrovoch.
Jeden meter a nie dva, ako to mali ornitologovia.
\\rozmohol sa tu taky nesvar, ze sa ludia pytaju AI. nuz, tak som sa tiez opytal. a nepotesim ta.
\\Unia Britskych Fasitov ma "tienovu ministerku", ktora vyskrekuje, ze multi-kulturalizmus nefunguje. Ak by bola snehobiela, chodila by v teplakoch a jej rodicia (surodenci) by je mali vo veku 10 rokov, tak by sa isto dalo suhlasit. Pani ale je:
\\"Kriminalita prichodom cudzicov vzrastla o 4856% a nikto o tom nechce pisat!"
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cd70wdxrrn4o
Prisiel z Gambie. Videl, ze v predajni ecigariet hori pod pultom, vbehol do fastfoodu po hasiaci pristroj a zacal hasit. Domaci bud ohen ignorovali, alebo si to natacali na telefony. O tomto bleskovky nenapisu. Lebo pozitivne priklady ich netrapia. Rozkaz znel jasne: vsetci cudzinci su krvilacna zver a kto tvrdi opak podporuje ich zlociny!1!!
\\Toto urcite v preklade pride aj na bleskovky a iny bulvar a bez sekundy skepticizmu sa bude zdielat kym nezmazu. No tak pani Emma debunkuju lzi profasistickeho bulbaru, ze sa ide detom v skolach zakazovat kreslenie, lebo moze byt brane ako ruhanie sa.
https://bsky.app/profile/monkemma.bsky. ... sgbt24va2j
"nie je to pravda, ale mohla by byt". Ide o hrubu misinterpretaciu odporucani pre ucitelov, ktore ale vydala prodosla, konzervativna (Torries) vlada.
tu je pdfko, ktore Emma cituje
https://new.calderdale.gov.uk/sites/def ... e-2023.pdf
Ale ked vrazdia Europania, dokonca ci Slovaci, alebo ludi do Europy pasuju Rusi, to je treba prekryt srackami o tom, ze v Londyne nieco stupa, aj ked na to nie su oficialne zdroje.
Neboli v roku 2021 sudeni za porusovanie protipandemickych opatreni?
No a za ake trestne ciny boli odsudeni? To mi pripomina, ako poledebil skriekal, ze jasne "stupa", ze to je dovod pre nasilne trestne ciny voci cuzdzincom. Stupaju ojeklamy na internete a stalking. Tak si z toho nerob ovocny salat.
Ale dakujem za stranu 17. Kym v Nemecku boli len ti Turci (mozno potomkovia, ludi, ktorym sa podarilo prezit no zavliekli ich z africkych kolonii) tak v roku 1980 bolo v Nemecku odsudenych 650 tisic ludi. Potom 40 rokov chodili Juhoši, Rusi, ilegalni pracovnici zo Slovenska, potom aj legalni, aj milion utecencov. No a v roku 2021 napriek tomu vsetkemu pokles o viac nez 220 tisic. A to v tom roku 1980 bolo Nemecko zem zaslubena. Strasne statistiky. Tak chces ukazat, ze v Nemecku sa neda zit a ono furt nic. Este skus.
Do Nemecka ci do Britanie sa normalne chodi. V Londyne je daleko nizsia nasilna kriminalita ako na Slovensku. To su fakty. Nie lzi fabrikovane RT pre nackov. Si dost inteligentny na to, aby si za 10 rokov vedel, ze siris lzi.
Tak ako pri proruskych postojoch ma ale zaujima "preco?". Aky mas dovod na systematicke sirenie lzi voci skupine? A ked ti vadia nasilne trestne ciny alebo uchtylaciny, preco neprepieras aj snehobielych? Preco si ako hrozienko z vianocky vyberies jeden pripad a na zaklade toho generalizujes?
To si pamatam co za besny skrek tu bol, ked som citoval generalizaciu Rusov a pouzival "skarede slovicko". Miliony ludi prezentujes ako uchylnych vrahov a za to ma byt zodpovedne nabozenstvo miliardy ludi. Ale zlociny Rusov aj mimo Ukrajinu sa nesmu spominat. Alebo sa vymysli, ze boli z dediny, kde niekdy videli moslima, tak to "nebol Rus". Ako pri Slovakoch, ktori imigrovali do Rakuska vrazdili tam. Alebo tych, ktori urobili el paso ci uchylaciny na Britskych Ostrovoch.
Jeden meter a nie dva, ako to mali ornitologovia.
\\rozmohol sa tu taky nesvar, ze sa ludia pytaju AI. nuz, tak som sa tiez opytal. a nepotesim ta.
Ale stale je moznost, ze vyhladavatko krmi sam Soros, ktory chce, aby si ludia nemysleli, ze cudzinci su vrahovia a uchylaci.The short answer is yes, Germany is safe to visit. However, like any major destination, the "unbearable" rumors you’ve heard likely stem from a mix of genuine political tensions and a bit of internet hyperbole.
2. Safety Reality Check
Crime: Violent crime remains very rare. The most common issue for tourists is petty theft (pickpocketing) at major train stations, Christmas markets, or crowded tourist spots like Berlin’s Alexanderplatz.
Terrorism: Authorities maintain a high state of vigilance. While the threat level is "elevated" (as it is across much of Europe), German police are highly proactive in disrupting plots.
Public Order: Despite the political noise, daily life in German cities remains orderly. You can walk through most neighborhoods at night without concern, which is more than can be said for many other global hubs.
\\Unia Britskych Fasitov ma "tienovu ministerku", ktora vyskrekuje, ze multi-kulturalizmus nefunguje. Ak by bola snehobiela, chodila by v teplakoch a jej rodicia (surodenci) by je mali vo veku 10 rokov, tak by sa isto dalo suhlasit. Pani ale je:
Na to nema ani sefka Asociacie Fasitov Nemecka ci ceski nackovia. Slovenski sa mozu skrytbuddhist daughter of a Kenyan descendant of Goan Catholics, and a Mauritian Hindu descendent of Tamil, born in Harrow, studied in New York, married to a Jewish South African who lived In Israel says multiculturalism has failed.
\\"Kriminalita prichodom cudzicov vzrastla o 4856% a nikto o tom nechce pisat!"
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cd70wdxrrn4o
Prisiel z Gambie. Videl, ze v predajni ecigariet hori pod pultom, vbehol do fastfoodu po hasiaci pristroj a zacal hasit. Domaci bud ohen ignorovali, alebo si to natacali na telefony. O tomto bleskovky nenapisu. Lebo pozitivne priklady ich netrapia. Rozkaz znel jasne: vsetci cudzinci su krvilacna zver a kto tvrdi opak podporuje ich zlociny!1!!
\\Toto urcite v preklade pride aj na bleskovky a iny bulvar a bez sekundy skepticizmu sa bude zdielat kym nezmazu. No tak pani Emma debunkuju lzi profasistickeho bulbaru, ze sa ide detom v skolach zakazovat kreslenie, lebo moze byt brane ako ruhanie sa.
https://bsky.app/profile/monkemma.bsky. ... sgbt24va2j
"nie je to pravda, ale mohla by byt". Ide o hrubu misinterpretaciu odporucani pre ucitelov, ktore ale vydala prodosla, konzervativna (Torries) vlada.
tu je pdfko, ktore Emma cituje
https://new.calderdale.gov.uk/sites/def ... e-2023.pdf
TL;DR ak niekto bude tvrdit, ze skoly na Zapade sa prisposobuju len moslimom, je to loz. Zachovajte sa ako v rychlom obcerstveni a pytajte si sós. (Pun - zaklad britskeho humoru. Sauce a source zneju podobne)Religious SymbolsFoodSpoiler
Religious Symbols
Pupils should be permitted to wear recognised religious symbols in a reasonable way. In some cases,
these may be required as part of religious observance. For example, baptised Sikhs may wear the ‘5
K’s as part of their religious identity and commitment. In other cases, a pupil may choose to wear a
recognised symbol as a way of identifying with their faith. For example, Christians may wear a cross
or crucifix. Jewish children might wear a Star of David in the same way as a Christian might wear a
cross. Some Hindu children may wear Kanthi, a threaded string necklace made from basil-seed, an
Aum symbol, or swastikaFastingSpoiler
Hindus follow a lunar calendar which is different from the Islamic lunar calendar, on special days
which are dependent on the phases of the moon. On such days, there may be restrictions on the
type of food eaten, whether it is cooked or not or whether it is prepared in a certain way.
Schools now generally provide regular non-meat options intended to cater for the increasing
number of pupils who, for religious and non-religious reasons, are vegetarian or vegan. Some
pupils, for example Jews and Muslims, though not vegetarian, take the vegetarian option in the
absence of food that is halal or kosher.
Rastafarians eat only I-tal food. This is special food never touches chemicals or is natural and not in
cans. This food is cooked, but served in the rawest form possible, without salts, preservatives, or
condiments. Drinks must be natural, such as tea. Milk, coffee, and soft drinks are seen as
unnatural. Pork is forbidden to Rastafarians and vegetarianism is often commended.
Jehovah’s Witnesses, in harmony with their scriptural beliefs (Acts 15:28,29), are required to abstain
from eating blood, ie blood sausage, and from animal meat if the blood has not been properly
drained. Apart from this there is no restriction on what is to be eaten, and fasting is not carried out.
Mormons are not usually vegetarians but will eat meat sparingly, avoiding products with much
blood. There is concern over the effects of stimulants, including caffeine, so Mormons will not
drink tea, coffee or soft drinks (such as Cola) which contain it. Some will avoid all hot drinks. In
school water, milk or fruit juice will be acceptable.Spoiler
Fasting is a feature of many different faiths. For example, some Christian pupils may fast at a
number of times during a year other than ritual times. For Hindus, Sravan is the month of fasting
(July/August) and some individuals may choose to fast at different times during this month. Many
Hindus will refrain from consuming grain. Some Hindus fast on all ekadashi days (11th day of the
lunar month), or on a particular day each week, or during festivals such as Navratri or Shivratri. The
Baha’i period of fasting is from 2nd to 21st March and occurs at the same time each year
Každodenná realita zvyšovania kriminality migrantmi a zvyšovanie ilegálnej migrácie v VB, DE, FRA, SWE a pod, nebyť istých opatrení tak aj v SR.
Ilegálnosť neprospeje nikomu (len prevádzačom) a ničomu (nezvýši sa ekonomika krajín ilegálmi) https://dennikn.sk/minuta/tema/3586/utecenci
Ilegálnosť neprospeje nikomu (len prevádzačom) a ničomu (nezvýši sa ekonomika krajín ilegálmi) https://dennikn.sk/minuta/tema/3586/utecenci
To uz pred 10+ rokmi zdielali uzivatelia hovory do Sobotneho Vysavaca "zijem 50 rokov vo Francuzsku a neda sa tu zit". Potom rovnaky hlas o tyzden neskor plakal, ze zije 50 rokov v Anglicku a "nemoze si kupit slaninku, lebo vsetko je hallal". Uviedol aj postcode a britske supermarkety a jeden sklep polski kde s nedostatkom bravcoviny problem nebude.
Ako som pisal vyssie - treba sa pozriet na zdroj. Ako do Londyna aj do Pariza chodia skolske vylety slovenskych deti. Ziadnemu sa nic nestalo. Pred olympiadou tam natacal Janek Rubeš. A kto okradal turistov? Rumuni, ktori su tam celkom legalne. Statistiky ukazuju na klesajucu kriminalitu. A tak ako ste mi odpovedali pri blogoch z Kosova: "svoje osobne skusenosti si strc za klobuk". Preco sa tak nevnima "vlogisek"?
Lebo ten nesedi do mozaiky zo lzi, kde je kazdy cudzinec ilegal a zlocinec? Zlociny a uchylaciny Francuzov staci ignorovat?
Vdaka google za Geminy. Takze ono je to ako na Slovensku v 90-tkach. Gangy si to riesia navzajom. Neutocia na domacich. Ale snad autorovi magnet na kliky dobre zarobi a on sa bude citit dobre. Neeext
\\
skoda, gogo, ze si mi neodpovedal na otazku, co ta motivuje ku temu, ze uz viac ako 10 rokov zdielas nepravdy o cudzincoch. mna to naozaj zaujima. lebo takto cielene ist po skupine obyvatelov a namiesto pozitivnych prikladov integracie recyklovat stare lzi ci si ani nepozriet vlastnu tabulku, zrejme nebude len tak.
A ty si ten, kto ma kapacitu overovat si. Nie si odkazany na sirenie bludov z bleskoviek.
\\co sa do bleskoviek nedostane: Slovaka odsudili za ilegalne ozbrojovanie sa a vyrobu municie. tomuto nedali cip do hlavy z NASA, tento veri, ze sa blizi koniec systemu
https://www.nationalcrimeagency.gov.uk/ ... ammunition
ma to par problemov. v UK nosi zbrane len zasahovka. clovek na svoju obranu nemoze mat ani sprej ani obusok. v "krajine kde sa neda zit". zvieratka su majetkom monarchu, takze verit, ze pytliactvo by sa mu prepieklo je dost naivne. ale vrchol je kde to preppoval. ak by bol niekde na Hebridach, v Scottish Highlands, alebo by si prerobil kamennu stodolu v Yorkshire Dales, tak dobre. Lenze on preppoval tam, kde nepriatelske bomby pravidelne utocili na priemysel. Je malo pravdepodobne, ze by hlavice leteli niekde inde tentokrat a on to prezil do fazy, kedy by si zahral DayZ IRL.
Ako som pisal vyssie - treba sa pozriet na zdroj. Ako do Londyna aj do Pariza chodia skolske vylety slovenskych deti. Ziadnemu sa nic nestalo. Pred olympiadou tam natacal Janek Rubeš. A kto okradal turistov? Rumuni, ktori su tam celkom legalne. Statistiky ukazuju na klesajucu kriminalitu. A tak ako ste mi odpovedali pri blogoch z Kosova: "svoje osobne skusenosti si strc za klobuk". Preco sa tak nevnima "vlogisek"?
Vdaka google za Geminy. Takze ono je to ako na Slovensku v 90-tkach. Gangy si to riesia navzajom. Neutocia na domacich. Ale snad autorovi magnet na kliky dobre zarobi a on sa bude citit dobre. Neeext
\\
skoda, gogo, ze si mi neodpovedal na otazku, co ta motivuje ku temu, ze uz viac ako 10 rokov zdielas nepravdy o cudzincoch. mna to naozaj zaujima. lebo takto cielene ist po skupine obyvatelov a namiesto pozitivnych prikladov integracie recyklovat stare lzi ci si ani nepozriet vlastnu tabulku, zrejme nebude len tak.
A ty si ten, kto ma kapacitu overovat si. Nie si odkazany na sirenie bludov z bleskoviek.
\\co sa do bleskoviek nedostane: Slovaka odsudili za ilegalne ozbrojovanie sa a vyrobu municie. tomuto nedali cip do hlavy z NASA, tento veri, ze sa blizi koniec systemu
https://www.nationalcrimeagency.gov.uk/ ... ammunition
ma to par problemov. v UK nosi zbrane len zasahovka. clovek na svoju obranu nemoze mat ani sprej ani obusok. v "krajine kde sa neda zit". zvieratka su majetkom monarchu, takze verit, ze pytliactvo by sa mu prepieklo je dost naivne. ale vrchol je kde to preppoval. ak by bol niekde na Hebridach, v Scottish Highlands, alebo by si prerobil kamennu stodolu v Yorkshire Dales, tak dobre. Lenze on preppoval tam, kde nepriatelske bomby pravidelne utocili na priemysel. Je malo pravdepodobne, ze by hlavice leteli niekde inde tentokrat a on to prezil do fazy, kedy by si zahral DayZ IRL.
Jackb
su taki imigranti ktori sa uspesne integruju do spolocnosti a potom takí ktorí menej, alebo vôbec. Ak pochadzaju z oblasti kde vladne radikalny Islam, tak potom v Europe maju takyto ludia castokrat problem akceptovat europsku kulturu. A z toho vznikaju velke problemy.
**
Každý druhý muslim je islamista, ukázala studie
su taki imigranti ktori sa uspesne integruju do spolocnosti a potom takí ktorí menej, alebo vôbec. Ak pochadzaju z oblasti kde vladne radikalny Islam, tak potom v Europe maju takyto ludia castokrat problem akceptovat europsku kulturu. A z toho vznikaju velke problemy.
**
Ale to su uplne lzi a generalizacie. A pri tych ste nevedeli prestat vrieskat.
Vacsina je tych, ktori sa prisli prisposobit a nerobit problemy. Ty ale vytahujes scentne priklady, na zaklade ktorych tvrdis, ze vsetci su taki.
A najvacsia blbost pri "radikalnom islame". Tolko Afgancov sa skvelo asimilovalo, aj na Slovensku mas Irancov a nie je problem. V Prahe som pocul arabcinu na zastavke MHD pred terminalom letiska. Googloval som mesity a skutocne v Prahe ich niekolko je. A nie je problem.
Problem ale spociva v tom, ze dristy od "probleme akceptovat" si vsetci nackovia siria rovnako. Po vyhlasenie vysledkov brexitoveho referenda zavrazdili niekolko Poliakov na uliciach Londyna, lebo telefonovali vo svojom jazyku. Dalsim ludom z EU vykalmi pisali na dvere "vypadnite". Lebo to nie je len o islame. To je o xenofobii: je iny ako ja, tak je zlocinec a musim ho vyhnat, alebo zabit. Presne ako to tu vyvreskuvaju niektori uzivatelia.
Jitka je pani, ktora tvrdila, ze v Londyne "sa neda zit, lebo tam kazdu sekunud niekoho zabiju" a "kriminalita vyskocila o miliardu percent", napriek tomu, ze od BBC, cez velvyslanca a starostu Londyna az po Office for National Statistics tvrdia pravy opak? Z akeho dovodu jej budem verit, co si zamerne upravil, ze "kazdy druhy moslim v Nemecku do 40 rokov" je islandista? Preco si ohybal k horsiemu aj to, co prvda nie je?
A este aj "kazdy druhy" je "45%".
45% vsetkych moslimov je nieco ine, ako 45% vsetkych moslimov v Europe, a uplne ine ako 45% moslimskych muzov do veku 40 rokov v Nemecku.
Nakoniec ani nie "kazdy druhy moslim na svete" ale
Teda, vidim, ze si napisal loz, vidim ze uz na uvod clanku ma Jitka velky problem s faktami, tak z akeho dovodu jej mam verit? Preco mam nenavidiet, ludi, ktori mi nikdy nic zle neurobili? Preco mam verit Jitkymi lziam?
Takze co ti urobili cuzdiznci, ze voci nim systematicky siris nenavist?
Je super, ako niekto kto chce nechat vsetkych moslimov deportovat do Arabskej puste, "lebo islam je len jeden, nech sa tam ziju" a netusi nic o moslmoch na Balkane ("musis na napisat ospravedlnenie Srbom, ze si napisal, ze v ich krajine ziju moslmovia") za 15 minut od mojho postu v nedelu rano musi pribehnut a vyspechnut jednu zo svojich arcituposti. Pritom vie, ze sa mi jeho hlupost protivi tak, ze jeho posty ani nerozklikavam.
Vacsina je tych, ktori sa prisli prisposobit a nerobit problemy. Ty ale vytahujes scentne priklady, na zaklade ktorych tvrdis, ze vsetci su taki.
A najvacsia blbost pri "radikalnom islame". Tolko Afgancov sa skvelo asimilovalo, aj na Slovensku mas Irancov a nie je problem. V Prahe som pocul arabcinu na zastavke MHD pred terminalom letiska. Googloval som mesity a skutocne v Prahe ich niekolko je. A nie je problem.
Problem ale spociva v tom, ze dristy od "probleme akceptovat" si vsetci nackovia siria rovnako. Po vyhlasenie vysledkov brexitoveho referenda zavrazdili niekolko Poliakov na uliciach Londyna, lebo telefonovali vo svojom jazyku. Dalsim ludom z EU vykalmi pisali na dvere "vypadnite". Lebo to nie je len o islame. To je o xenofobii: je iny ako ja, tak je zlocinec a musim ho vyhnat, alebo zabit. Presne ako to tu vyvreskuvaju niektori uzivatelia.
Jitka je pani, ktora tvrdila, ze v Londyne "sa neda zit, lebo tam kazdu sekunud niekoho zabiju" a "kriminalita vyskocila o miliardu percent", napriek tomu, ze od BBC, cez velvyslanca a starostu Londyna az po Office for National Statistics tvrdia pravy opak? Z akeho dovodu jej budem verit, co si zamerne upravil, ze "kazdy druhy moslim v Nemecku do 40 rokov" je islandista? Preco si ohybal k horsiemu aj to, co prvda nie je?
Lebo to co si napisal a to co ma ako nadpis, aj ked to nie je vobec pravda su dve velmi rozdielne kohorty.Každý druhý muslim mladší 40 let
A este aj "kazdy druhy" je "45%".
45% vsetkych moslimov je nieco ine, ako 45% vsetkych moslimov v Europe, a uplne ine ako 45% moslimskych muzov do veku 40 rokov v Nemecku.
Nakoniec ani nie "kazdy druhy moslim na svete" ale
11,5% z "mladsich moslimov". A potomok imigrantov z Polska Kubicky chce bojovat proti islandizmu tym, ze bude moslimom robit este viac zle. Good idea, Germania.Radikální islamistické postoje, s nimiž se mladí muslimové žijící v Německu netají, jsou patrné u 11,5 procenta dotyčných.
Teda, vidim, ze si napisal loz, vidim ze uz na uvod clanku ma Jitka velky problem s faktami, tak z akeho dovodu jej mam verit? Preco mam nenavidiet, ludi, ktori mi nikdy nic zle neurobili? Preco mam verit Jitkymi lziam?
Takze co ti urobili cuzdiznci, ze voci nim systematicky siris nenavist?
Je super, ako niekto kto chce nechat vsetkych moslimov deportovat do Arabskej puste, "lebo islam je len jeden, nech sa tam ziju" a netusi nic o moslmoch na Balkane ("musis na napisat ospravedlnenie Srbom, ze si napisal, ze v ich krajine ziju moslmovia") za 15 minut od mojho postu v nedelu rano musi pribehnut a vyspechnut jednu zo svojich arcituposti. Pritom vie, ze sa mi jeho hlupost protivi tak, ze jeho posty ani nerozklikavam.
Nie som nejako fanúšik Nemecka lebo ich história významne poškodila Európu ako takú, ale je fakt, že by ani pre nich nebolo dobré, keby sú islamizovaní so všetkým čo k tomu patrí a potom sa stým každý deň stretávajú doma.gogo956 napísal: 14 mar 2026, 19:05 Jackb
**
Veď keby Nemci chcú, tak by šli masívne migrovať do moslimských krajín (aj bohatých) ale nedeje sa to, pretože to čo zažívajú doma by tam pre nich znamenalo horšie následky - obmedzenia, príkazy, doslovné zákazy a to aj včetne smrti.
Nie je chyba a povinnosť Europy, čiže najmä EU ako takej, prijímať hocikoho len preto, že v domácej moslimskej krajine podporuje bordel ktorý prerastie do vojny (najmä náboženskej fanatickej, sektárskej) a potom sa to snaží preniesť sem.
Boli viaceré videá kde sa napr Turci mlátili a bodali s Kurdmi v nemeckých uliciach a tým pádom ohrozovali aj domácich a ničili im ich majetky.
Takže z toho vyplýva, že významne zvyšujú kriminalitu. No a na Balkáne boli Slovania tiež islamizovaní Turkami a dopadlo to nimi tiež zle doposial.
Autoeditácia príspevku po 1 deň 22 hod 11 min 5 sek:
"Migranti nepáchajú zločiny, nezvyšujú kriminalitu, kriminalita klesá" https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/klato ... -zpravy_vb
"Třikrát jsi mě udeřil, teď je řada na mně. Za pobodání soka dostal Ukrajinec devět let" - jeden migrant pracujúci ako taxikár, ďalší škoda reči.
Nebolo az tak davno ked si Britania vyhnala soferov kamionov (v kombinacii s covidom) a aky to malo dopad. No Lump je nepouciutelny
https://www.washingtonpost.com/business ... nts-trucks
Kedze bulvar sa v tejto teme pouziva ako zdroj, tak pri tomto sa uchechtol. Nepredplacam si Novy Cas, no staci aj ten zoznam kriminalnych Slovakov vo verejnej casti
https://www.cas.sk/premium/spravy/ohavn ... o-slobodou
to je az chorobna posadnutost
https://www.washingtonpost.com/business ... nts-trucks
Kedze bulvar sa v tejto teme pouziva ako zdroj, tak pri tomto sa uchechtol. Nepredplacam si Novy Cas, no staci aj ten zoznam kriminalnych Slovakov vo verejnej casti
https://www.cas.sk/premium/spravy/ohavn ... o-slobodou
to je az chorobna posadnutost
UK má v prvom rade riešiť a zlepšovať podmienky pre svojich domácich ľudí, minimálne to doplniť migrantmi, inak životná úroveň klesá.
Z toho značná časť "Slováci"- čiže to jest: Rómovia, Maďari. No stále menej trest. činov než robia ľudia z UA, RF, moslimské národy v EU/svet.
Z toho značná časť "Slováci"- čiže to jest: Rómovia, Maďari. No stále menej trest. činov než robia ľudia z UA, RF, moslimské národy v EU/svet.