Čo vy muži vidíte na ženách?
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Čo vy muži vidíte na ženách?
Cecky/rite vypchaté - v hlavách nasraté...
toto sú pekne generalizované hlúposti. Starý somár, to že si starý, neznamená aj múdry s patentom na pravdu, čo sa v niekoľkých témach ukazuje. Niekedy je mlčať zlato. Ako sa hovorí. Medzi starými.
-
starysomar
Hardcore addict
Neviem prečo riešiš čo a či som. Je mi to jedno.
Závisí od miery - máme v blízkosti mladú dievčinu, ktorá sa už na seba vobec nepodobá pritom bola veľmi pekná. Teraz pripomína klauna.
Je rozdiel racionálna korekcia - aj zväčšenie poprsia aj pier a prehnaná až extrémna. Tebe sa nemusia páčiť moje názory a nik Ťa nenúti čítať ich. Mne sa nemusia páčiť extrémne napichané pery ani nadmerne zväčšené prsia a je to moje právo na názor.
Závisí od miery - máme v blízkosti mladú dievčinu, ktorá sa už na seba vobec nepodobá pritom bola veľmi pekná. Teraz pripomína klauna.
Je rozdiel racionálna korekcia - aj zväčšenie poprsia aj pier a prehnaná až extrémna. Tebe sa nemusia páčiť moje názory a nik Ťa nenúti čítať ich. Mne sa nemusia páčiť extrémne napichané pery ani nadmerne zväčšené prsia a je to moje právo na názor.
To je ciste ad hominem bez akehokolvek argumentu.danodrevo napísal: 22 nov 2025, 0:24 toto sú pekne generalizované hlúposti. Starý somár, to že si starý, neznamená aj múdry s patentom na pravdu, čo sa v niekoľkých témach ukazuje. Niekedy je mlčať zlato. Ako sa hovorí. Medzi starými.
Autoeditácia príspevku po 21 min 40 sek:
Zvycajne to byva pravda ak je to urobene nevkusne. Studoval som externe skolu a tam mala nejaku mensiu upravu polovica spoluziacok. Vacsinou prsia a pery. Casto to boli ambiciozne zeny, sikovne studentky. Tie co to maju do oci bijuce maju zvycajne nejaky problem, nie nevyhnutne (aj ked casto) s inteligenciou, ale napriklad aj silne komplexy, alebo nepoznaju mieru.
-
starysomar
Hardcore addict
Presne tak. Napísal som to kus stroho no o stave ak je to nevkusné, prehnané. Nemám nič proti vhodným korekciám, to je každého (každej) vec a právo.
Čo ma poteší napr. na FB sú videá mažoretiek. Pekné do tváre, veselé, s pekným telom. Vekovo snáď odo mňa o 10 rokov mladšie a plné života.
-
starysomar
Hardcore addict
Usmiate dievčiny plné života, tancujúce si niekedy pozriem len tak pre tú atmosféru, dobrú náladu.
Chlapovi staci vizual, zena potrebuje emocie.
Jj ženy treba ľúbiť (a ľúbiť pretr*kať), potom byť voči nim trochu bad boys, aby tie emócie ženy zažili.
Snáď to tak majú aj tie mažoretky z juhoamerických krajín čo sú na FB reels, cítiť sa ako v telenovelách.
* neviem či ten blábol patril mne, dal som uhol pohľadu, v pohodke si za tým stojím čo muži vidia na ženách.
* ale potrebujú aj emócie okrem materiálneho zabezpečenia a opory, emócie jej nedá chlap leňošiaci na gauči.
Snáď to tak majú aj tie mažoretky z juhoamerických krajín čo sú na FB reels, cítiť sa ako v telenovelách.
* neviem či ten blábol patril mne, dal som uhol pohľadu, v pohodke si za tým stojím čo muži vidia na ženách.
* ale potrebujú aj emócie okrem materiálneho zabezpečenia a opory, emócie jej nedá chlap leňošiaci na gauči.
-
starysomar
Hardcore addict
Zas blábol.
Zle pochopene, zena oceni stabilitu a to nielen materialnu, ale najma emocionalnu. Pretoze zena je emocionalna ona ma svoje vylevy, nalady, nepotrebuje vedla seba chlapa, ktory bude taky isty. Skor potrebuje chlapa, ktory je oporou. A preto evolucia to nastavila tak, ze principialne je chlap zatazeny na vizual, to je to na co reaguje jeho erekcia a zena je zatazena na tie emocie, bez nich nezvhlne. Moze byt chlap krasny ako obrazok, s telom modela, pokial nevyvola v zene emocie, tak si nezaje*e. Naopak, zena s dobrym telom a tvarou bude mat vzdy chlapsku pozornost.
K dnešnému MDŽ jeden príspevok pre lepšie chápanie žien.
10 záhad ženského sveta, ktoré muži nikdy nepochopia (ani po 100 rokoch manželstva)
10 záhad ženského sveta, ktoré muži nikdy nepochopia (ani po 100 rokoch manželstva)
Spoiler
10. Fenomén „nemám si čo obliecť“
Skriňa praská vo švíkoch, vešiaky sa prehýbajú, ale pri pohľade do nej žena vidí len prázdnotu. Muž nevidí oblečenie, on vidí logistický problém. Žena však vidí „emóciu dňa“, ku ktorej sa nič z toho nehodí.
9. Kolektívne návštevy toaliet
Pre muža je to čisto technická zastávka. Pre ženy je to strategická porada, výmena informácií a bezpečný prístav na úpravu vizáže. Táto „sociálna bublina“ zostane pre mužov navždy nerozlúštenou šifrou.
8. Prečo „v pohode“ znamená „vôbec nie som v pohode
Tento lingvistický rébus je pre mužov, ktorí vnímajú slová doslovne, nočnou morou. Žena tým však neklame – dáva mužovi šancu, aby sám prišiel na to, kde sa stala chyba.
7. Systém v kabelke
Pre muža je to čierna diera, v ktorej miznú kľúče a telefóny. Pre ženu je to stanica prvej pomoci, kozmetický salón a archív blokov v jednom. Ten chaos má svoju prísnu vnútornú logiku, ktorú muži nikdy neodhalia.
6. Schopnosť nájsť „stratené“ veci v sekunde
Muž hľadá maslo v chladničke 5 minút a nenájde ho, hoci je priamo pred ním. Žena príde, siahne a maslo je tam. Muži tento „radar na objekty“ považujú za čiernu mágiu.
5. Potreba desiatich druhov vankúšov na posteli
Dekoratívne vankúše, ktoré sa pred spaním zhadzujú a ráno znova aranžujú. Pre muža je to zbytočná práca navyše, pre ženu je to definícia domova a útulnosti.
4. Odtiene, ktoré neexistujú
Ženský pohľad: Toto nie je modrá. Toto je kráľovská modrá s nádychom levandule. K týmto lodičkám sa tyrkysová nehodí. Mužský pohľad: „Máme kúpiť modrú farbu na stenu. Doniesla domov 12 vzoriek, ktoré sú podľa mňa identické. Pohádali sme sa kvôli farbe č. 4 a č. 5.
3. Emocionálna pamäť na vety z roku 2014
Muž si nepamätá, čo jedol včera na obed, ale žena si presne pamätá tú jednu vetu, ktorú povedal počas dovolenky pred desiatimi rokmi. Ženská pamäť na emócie je výkonnejšia než akýkoľvek pevný disk.
2. Bolestivá krása (Vysoké podpätky)
Muži nikdy nepochopia, prečo je žena ochotná trpieť 6 hodín v topánkach, ktoré sú nástrojom stredovekého mučenia, len preto, že v nich má „krajšie lýtka“.
1. Multitasking počas rozhovoru
Žena dokáže sledovať seriál, lakovať si nechty, odpisovať na správy a pritom plnohodnotne vnímať, čo jej muž hovorí. Muž potrebuje na jednu vetu vypnúť rádio, odložiť telefón a nadviazať očný kontakt.
Skriňa praská vo švíkoch, vešiaky sa prehýbajú, ale pri pohľade do nej žena vidí len prázdnotu. Muž nevidí oblečenie, on vidí logistický problém. Žena však vidí „emóciu dňa“, ku ktorej sa nič z toho nehodí.
9. Kolektívne návštevy toaliet
Pre muža je to čisto technická zastávka. Pre ženy je to strategická porada, výmena informácií a bezpečný prístav na úpravu vizáže. Táto „sociálna bublina“ zostane pre mužov navždy nerozlúštenou šifrou.
8. Prečo „v pohode“ znamená „vôbec nie som v pohode
Tento lingvistický rébus je pre mužov, ktorí vnímajú slová doslovne, nočnou morou. Žena tým však neklame – dáva mužovi šancu, aby sám prišiel na to, kde sa stala chyba.
7. Systém v kabelke
Pre muža je to čierna diera, v ktorej miznú kľúče a telefóny. Pre ženu je to stanica prvej pomoci, kozmetický salón a archív blokov v jednom. Ten chaos má svoju prísnu vnútornú logiku, ktorú muži nikdy neodhalia.
6. Schopnosť nájsť „stratené“ veci v sekunde
Muž hľadá maslo v chladničke 5 minút a nenájde ho, hoci je priamo pred ním. Žena príde, siahne a maslo je tam. Muži tento „radar na objekty“ považujú za čiernu mágiu.
5. Potreba desiatich druhov vankúšov na posteli
Dekoratívne vankúše, ktoré sa pred spaním zhadzujú a ráno znova aranžujú. Pre muža je to zbytočná práca navyše, pre ženu je to definícia domova a útulnosti.
4. Odtiene, ktoré neexistujú
Ženský pohľad: Toto nie je modrá. Toto je kráľovská modrá s nádychom levandule. K týmto lodičkám sa tyrkysová nehodí. Mužský pohľad: „Máme kúpiť modrú farbu na stenu. Doniesla domov 12 vzoriek, ktoré sú podľa mňa identické. Pohádali sme sa kvôli farbe č. 4 a č. 5.
3. Emocionálna pamäť na vety z roku 2014
Muž si nepamätá, čo jedol včera na obed, ale žena si presne pamätá tú jednu vetu, ktorú povedal počas dovolenky pred desiatimi rokmi. Ženská pamäť na emócie je výkonnejšia než akýkoľvek pevný disk.
2. Bolestivá krása (Vysoké podpätky)
Muži nikdy nepochopia, prečo je žena ochotná trpieť 6 hodín v topánkach, ktoré sú nástrojom stredovekého mučenia, len preto, že v nich má „krajšie lýtka“.
1. Multitasking počas rozhovoru
Žena dokáže sledovať seriál, lakovať si nechty, odpisovať na správy a pritom plnohodnotne vnímať, čo jej muž hovorí. Muž potrebuje na jednu vetu vypnúť rádio, odložiť telefón a nadviazať očný kontakt.
Keďže prvý bod je úplne dole tak to okomentujem zdola hore.
1. robiť 3 veci naraz dokážem aj ja a popritom kecať, 2. tak lebo ženy chcú byť pekné aj žiadané, tie nižšie chcú byť vyššie, podobné modelkám, 3. ja osobne mám pomerne dobrú dlhodobú pamäť, horšia je krátkodobá, 4. v pohode, farby majú svoje odtiene a áno ženy lepšie vedia rozlišovať odtiene aj podľa názvu, 5. vankúše sú aj ako erotická pomôcka na určitú polohu/polohy, 6. zrejme bude chyba v sústredení sa, 7. kabelka okrem menovaných vecí je aj na odloženie ďalších dôležitejších vecí, takže do vačkov si ich žena nebude dávať, 8. "v pohode" môže byť aj irónia, 9. jo na toalete sa žena chce upraviť ak napr. vonku fúkal vietor a ona sa chce cítiť v pohode a aj žiadaná, 10. chce ladiť tak dlhšie rozmýšľa čo si obliecť podľa počasia alebo podľa toho kam má ísť - do obchodu, na rande, do kostola, na diskotéku atď.
1. robiť 3 veci naraz dokážem aj ja a popritom kecať, 2. tak lebo ženy chcú byť pekné aj žiadané, tie nižšie chcú byť vyššie, podobné modelkám, 3. ja osobne mám pomerne dobrú dlhodobú pamäť, horšia je krátkodobá, 4. v pohode, farby majú svoje odtiene a áno ženy lepšie vedia rozlišovať odtiene aj podľa názvu, 5. vankúše sú aj ako erotická pomôcka na určitú polohu/polohy, 6. zrejme bude chyba v sústredení sa, 7. kabelka okrem menovaných vecí je aj na odloženie ďalších dôležitejších vecí, takže do vačkov si ich žena nebude dávať, 8. "v pohode" môže byť aj irónia, 9. jo na toalete sa žena chce upraviť ak napr. vonku fúkal vietor a ona sa chce cítiť v pohode a aj žiadaná, 10. chce ladiť tak dlhšie rozmýšľa čo si obliecť podľa počasia alebo podľa toho kam má ísť - do obchodu, na rande, do kostola, na diskotéku atď.
Takýchto zoznamov je na mraky, lebo ženy nepotrebujú pochopiť, ženy sa potrebujú vykecať zo svojich emócií. Stačí pochopiť koncept, vypočuješ, porozumieš, vybiješ jej panvu 
Ten článok písala Gemini AI, a je tam aj uvedené, že niektoré body znejú ako klišé, ale aj tak je to pravdivé. Niečo sa dá chápať, ako píše Bastbit, niečo sa nedá a treba sa len rešpektovať. 
Podobnosť prináša porozumenie a súzvuk, zatiaľ čo rozdiely prinášajú vášeň, inšpiráciu a vzájomné dopĺňanie sa. (AI)Je dobré byť si trochu podobní, aby sme si rozumeli, ale aj trochu rozdielni, aby sme sa milovali
neznášam bod č.8
Bod 8 môžeš tiež uplatniť, aby žena porozmýšľala kde robí chybu a zamyslela sa nad sebou voči tebe. Ale aby to dopadlo k úžitku a nie k irónii.
Autoeditácia príspevku po 2 min 12 sek:
V nicku Blastbit chýba písmeno "l". Aj rešpektovať, pokiaľ sa dá ideálne odkomunikovať - musia chcieť obe strany. Ak ženská nechce oplatiť jej to.curta napísal: 09 mar 2026, 20:59 Ten článok písala Gemini AI, a je tam aj uvedené, že niektoré body znejú ako klišé, ale aj tak je to pravdivé. Niečo sa dá chápať, ako píše Bastbit, niečo sa nedá a treba sa len rešpektovať.
Podobnosť prináša porozumenie a súzvuk, zatiaľ čo rozdiely prinášajú vášeň, inšpiráciu a vzájomné dopĺňanie sa. (AI)
Pravidlo č.1: Nehádaj sa o minulosť.Emocionálna pamäť na vety z minulosti
Pravidlo č.2: Uznaj jej emóciu a nastav hranice.
Akékoľvek oplácanie vo vzťahu ničí atraktivitu. Ty nechceš so ženou bojovať, lebo žena obvykle iba testuje chlapovu emočnú silu (nervy), ona nevyzýva na súboj. Kto ten koncept nechápe bude znášať následky v podobe nariekania u svojich kamošov, že sa furt hádajú, alebo že mu žena nechce dať za*ebať.
Ide aj o ženskú rafinovanosť (rozum) pri dosiahnutí jej cieľov. Nejde len o jej emócie, tie prídu potom, napr. plač - čo môže byť aj citové vydieranie.
A v takom prípade fakt by som ďalej nestál o nejakú jej atraktivitu, pretože fyzická krása vie byť aj pozlátko a atraktivita (psychická, správanie) je dôležitejšie.
A v takom prípade fakt by som ďalej nestál o nejakú jej atraktivitu, pretože fyzická krása vie byť aj pozlátko a atraktivita (psychická, správanie) je dôležitejšie.