Ústna sprcha - aku pouzivate alebo viete doporucit ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
peterkollar
Expert
Expert

Ústna sprcha - aku pouzivate alebo viete doporucit ?

Príspevok od používateľa peterkollar »

caute pouzivate Ústnu sprchu ? oplati sa to ako doplnok k niti a medzizubnej kefke ?

ak ano aku znacku ? .. ja co som skusal vadi mi tvrdy plast na konci hlavice co sa priklada k dasnam/zubom, preferoval by som tu koncovku s makkej gumy aby pri vibrovani mi to neklepalo na zuby jak vrtacka
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ústna sprcha - aku pouzivate alebo viete doporucit ?

Príspevok od používateľa heker »

Osobnu skusenost nemam. Ale kamaratka to pouziva a vravela, ze najskor s tym mala problemy. Ze jej to spliechalo kade tade, voda niekla vsade, ale ze po par pouzitiach sa naucila. Z jej pohladu vraj lepsie vycisti medzizubne priestory ako s nitou, najma co sa tyka zadnych zubov.

Pozeral som kedysi, vsak Xiaomi a ine znacky nepytali za to vela, ale potom som aj zabudol a nekupil si to. No rad si precitam a necham poradit, pretoze ak to dobre docisti zuby, tak ako investicia do zubov to nemusi byt zla vec.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja sice tiez ustnu sprchu nemam ale tiez som viac krat uvazoval o nakupe a vzdy ma to nakoniec preslo. co som cital tak je to skor nahrada medzizubnych kefiek ako doplnok.
co bolo pre mna ale rozhodujuce je komfort. medzizubnu kefku mozem mat kdekolvek, tu vodnu sprchu mas len v kupelni. jedno balenie medzizubnych kefiek mam na stole pri pocitaci, druhe v obyvacke a tretie v aute a stvrte v praci na stole. takze vzdy ked mam pocit ze mam nieco medzi zubami tak je to na dosah ruky a ked uz ho mam raz v ruke tak si tak nejak automaticky prejdem uz vsetky zuby, nie len tie kde mam pocit ze nieco je.
ked som ich maval iba v kupelni tak som sa rano bud ponahlal alebo vecer sa mi uz nechcelo a povedal som si ze "ved zajtra"...
vo vysledku si teda tie medzizubne priestory cistim caste takto.

tiez som si presiel zubnymi nitami a roznymi druhmi medzizubnych kefiek, najviac mi vyhovuju take tie silikonove, nie drotene. napriklad tie z DMky su celkom lacne alebo tieto su pevnejsie, dlhsie vydrzia (ak niekto nema problem s tym ju pouzit viac krat) a je k nim prakticke prenosne puzdro ale teda su 4x drahsie
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Mám takú čo bola v Lidli, používam to ako doplnok po čistení niťou a medzizubnou kefkou.

Samotná sprcha mi nevedela odstrániť tuhšie veci, čo ostali medzi zubami - drobné zrniečka z malín, kukuricu, vlákna mäsa.

Takže najprv škrabka na jazyk, potom niť, sprcha a na záver čistenie zubov kefkou.
Napísať odpoveď