Skor si hovorim, ze to prehanam, kedze to nebude intenzivne vyuzivane, ale zase 500eur nie je taka palka, tych 60eur navyse oproti Hooveru so susickou tiez nie je extra a skratka ... je viac cool
nová pračka
Re: nová pračka
No ono to asj podla alzy napriklad vyservisuje nejaky Fidelia service. Aj by som si tipol, ze ak sa normalne servisuje Hoover, nebude problem s Haierom.
Skor si hovorim, ze to prehanam, kedze to nebude intenzivne vyuzivane, ale zase 500eur nie je taka palka, tych 60eur navyse oproti Hooveru so susickou tiez nie je extra a skratka ... je viac cool
Na com dost zalezi, kedze bude zatvorena v skrini 
Máte tu niekto práčku s párnou funkciou? Používate to niekto? Je to funkčná vec alebo len ďalší gimmick? V teplejšom počasí sa viac potím a príde mi niekedy zbytočne vyprať košelu po hodinovej prechádzke, keď je len trochu prepotená. A nejaký rýchly párny program by to mohol vyriešiť, nie?
-
starysomar
Hardcore addict
Aj klasické 20-minútové pranie by mohlo stačiť.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nasa tento rok kupena haier ma sice paru, no nepouzivame to, ma tie 15 minutove rychle pranie a to na spotene veci staci ak sa jedna o tricka napr.
ja pouzivam paru na uteraky