Diky,
este taka podotazka.
Nepotrebujem nevyhnutne uzavrete sluchadla, neboli by preto lepsie napr. HD681EVO alebo Samsony SR850?
Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Ak nepotrebujes uzavrete, tak v tom pripade Omnitronic SHP 600. To je tiez rebrand Takstarov HI2050
Ok, diky. Keby som si priplatil, tak okolo 100vky by sa našlo niečo schopnejšie?
-
Ryan Giggs
VIP
Za nejakych 115€ sa daju kupit HiFiMAN HE400SE. Tie su za tie peniaze bezkonkurencne. Zvukom to vyzameta podlahu s dvojnasobne drahymi sluchadlami. Akurat vyzaduju nejaky "dospely" zdroj.
Pripadne Fiio JT3
Pripadne Fiio JT3
Ok, diky, a nejaky schopny zosilnovac s prevodníkom by si mi vedel ku nim poradit?
-
Ryan Giggs
VIP
Zaleži na rozpočte a aku konektivitu to ma mať. Ale tak 150+ rataj. Minimum je nejake Fiio K11 R2R, Topping DX3Pro+.
Aktuálne používam hifiman tws 450. Je niečo výrazne lepšie popr. s lepšou výdržou okolo 200€?
-
Ryan Giggs
VIP
Za 200€ sa daju samozrejme kupiť podstatne lepšie TWS ako 450. Top zvuk maju Grado GT220, len pozeram že už su ťažšie dostupne. Tak ak by si ich vedel zohnať niekde, tak tie.
Inak Beyery Amiron 300, Senny Momentum 4, alebo Fiio FW5. Vydrž je +/- rovnaka. Na lepšiu vydrž je treba väčšiu bateriu a tym padom su väčšie rozmery. Vydrž maju dobru niektore Audio-Technica, alebo aj Technics, ale su to opachy, je to niečo za niečo.
Inak Beyery Amiron 300, Senny Momentum 4, alebo Fiio FW5. Vydrž je +/- rovnaka. Na lepšiu vydrž je treba väčšiu bateriu a tym padom su väčšie rozmery. Vydrž maju dobru niektore Audio-Technica, alebo aj Technics, ale su to opachy, je to niečo za niečo.