Dalsia so zdravym rozumom.sophie napísal:co mate vsetci proti USA? je pravda, ze je tak mozno zla politika (Bush vie niekedy riadne zatat), mozno je tam vela svinstiev, podvodov, ale povedzte mi v ktorej krajine to tak nie je, kazda krajina ma svoje plusy aj minusy...ja osobne si myslim, ze USA je v pohode, je to krajina vela moznosti, da sa tam naucit jazyk a pod. Nema zmysel na nu nadavat, pretoze ani my nie sme svati...ja by som sa do USA rada pozrela, najma do Texasu a Colorada
USA
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
psycho
Medium Star
Re: Nech zije Amerika, smrt teroristom !
Ako suvisi to co napisal tomasito z tvojou reakciou? teda okrem vianocLes napísal:Vianoce su uz prec ale este by si mohol obdarovat svojich blizkych kamosov knihami o Rudoflovi Hessovi...
Bodaj by si bol aspon s polovice takym clovekom akym je Ivo Samson a ti druhi, ktorych menujes. No ale co uz, boh kazdeho neobdaril normalnym rozmyslanim. Prijemne vianocne sviatky ti prajem a hlavne asi pre teba je, ze budu biele... Viem, ze bielu farbu mas velmi rad...
-
mastermind
VIP
ale ved nitkto netvrdi nic inesophie napísal:co mate vsetci proti USA? je pravda, ze je tak mozno zla politika (Bush vie niekedy riadne zatat), mozno je tam vela svinstiev, podvodov, ale povedzte mi v ktorej krajine to tak nie je, kazda krajina ma svoje plusy aj minusy...ja osobne si myslim, ze USA je v pohode, je to krajina vela moznosti, da sa tam naucit jazyk a pod. Nema zmysel na nu nadavat, pretoze ani my nie sme svati...ja by som sa do USA rada pozrela, najma do Texasu a Colorada
A toto ma byt zase co?! Laskavo sa ovladaj... Pokym nie si schopny reagovat k veci, radsej nepis nic- strapnujes tym seba.Les napísal:Vianoce su uz prec ale este by si mohol obdarovat svojich blizkych kamosov knihami o Rudoflovi Hessovi...
Bodaj by si bol aspon s polovice takym clovekom akym je Ivo Samson a ti druhi, ktorych menujes. No ale co uz, boh kazdeho neobdaril normalnym rozmyslanim. Prijemne vianocne sviatky ti prajem a hlavne asi pre teba je, ze budu biele... Viem, ze bielu farbu mas velmi rad...
keby tam mam ist len skrz jazyka, tak by som tam nesiel. radsej by som skocil do anglicka ako do USAsophie napísal:nemyslela som len jazyk...myslim to celkovo, samozrejme, ze mozno vacsina ludi tam chodi prave preto, aby sa naucili jazyk, alebo preto, lebo su tam lepsie podmienky na rozbehnutie kariery...myslela som to vseobecne
Re: Nech zije Amerika, smrt teroristom !
Nahodou take knihy mozu byt zaujimaveLes napísal:Vianoce su uz prec ale este by si mohol obdarovat svojich blizkych kamosov knihami o Rudoflovi Hessovi...
btw tymto prispevkom nemam v umysle si niekoho znepriatelit,ja len tvrdim ze odsudzovat CELU krajinu pre PAR VECI sa mi naozaj nejako nepozdava.Napriklad 12rocne deti si dam vyberaju povolanie...a ja nenavidim fyziku kazi mi cely priemer a musim sa ju ucit a vtlkaju mi ju do hlavy a myli ma to v predmetoch v ktorych sa naozaj zdokonalovat chcem lebo viem ze to pre mna moze byt buducnost...tam tu to volitelne predmety...
a par znamych v Amerike bolo a pacilo sa im tam ..takze...
-
hojko
Site Admin
Tristo ludi sa nepozdava USA, tristo ludi sem napisalo svoj nazor ale ja som ten najhorsiAndy napísal:Hojko - tak ja ti naozaj neviem ale pozri sa okolo seba kde zijeme...preco odsudzujes inu krajinu na zaklade par zakonov ked nepoznas ludi ktori tam ziju ...
Takych ako ty!!!Aryan Angel napísal:Coho sa bojis preboha
Osama & Bush
After numerous rounds of "We don't know if Osama is still
alive", Osama himself decided to send George Bush a letter in his own
handwriting to let him know he was still in the game.
Bush opened the letter and it appeared to contain a single line
of coded message:
370HSSV-0773H
Bush was baffled, so he emailed it to Condi Rice. Condi and
her aides had no clue either, so they sent it to the FBI.
No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to
the NSA. With no clue as to its meaning they eventually asked Britain's
MI-6 for help. Within a minute MI-6 cabled the White House with this reply:
"Tell the President he's holding the message upside down."

After numerous rounds of "We don't know if Osama is still
alive", Osama himself decided to send George Bush a letter in his own
handwriting to let him know he was still in the game.
Bush opened the letter and it appeared to contain a single line
of coded message:
370HSSV-0773H
Bush was baffled, so he emailed it to Condi Rice. Condi and
her aides had no clue either, so they sent it to the FBI.
No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to
the NSA. With no clue as to its meaning they eventually asked Britain's
MI-6 for help. Within a minute MI-6 cabled the White House with this reply:
"Tell the President he's holding the message upside down."